Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar size bişey danışmam lazım çok acil
haftasonu bacağım daha doğrusu sol kalçamdaki ağrı felaket yoğunlaştı
yürüyemiyorum dünden beri
siyatik denmişti daha önce şmdi tekrar doktora gitmek istiyorum
ancak röntgen vs çekmek isterse doktor yumurtlama günlerimdeyim bi sorun olurmu sizce
bugün yada yarın yumurtlıcam öyle düşünün..
nette baktım yumurtlamadan önce tavsiye edilir fln diyo ama film çekmeden anlamıcak doktor şmdi
gitmezsemde bu ağrı ilerlerse daha beter iş aççak başıma
ne yapayım ben bi yol gösterin öğlene randevu alcam ona göre???

Son düzenleme:
saolun kızlar şaşkınlığımı hala atamadım üzerimden üzgün ve umutsuz ne kötü bi duyguymuş ya sevdiklerimizin değerini anlatıyo bu denli yakın ve ani ölümler beni en çok mutlu eden babaannemi benm yıkamam ve yüzünün nur içinde olması

ahh canm yaa, iyi cesaret edebilmişsin, daha kötü olmadın öyle görünce.
bnm için de özellikle ananem çok kıymetlidir allah onları başımzdan eksik etmesin.
sen anlatınca böyle içim sızladı birden, rabbim korusun hepsini...
mekanı cennet olsun inş nur içinde yatsın ...

derya bnce bişi olmaz kuzum. hamilelerde bile gerekliyse çekiyolar rötgeni karnına çelik örtü örtüp. hamilelikte kalça bacak ağrıların çok olcak o yzden biran önce önlemini al.

canım hamıleler ıcın sakıncalı bır tek yanı ıcın rahat rahat fılm cektırdebılırsın herhangı bır engel tesgıl etmez bence hem yumurtlama olduktan sonra ılıskı yasarsan ve cektırırsen ıcın hıc rahat olmayacak. hata cektırtemeyebılırsın de sırf hamılelık suphesınden dolayı

canım basın sag olsun acını cok ıyı anlıyorum ama malesef engeleyemedıgımız kayıplar bunlar allah sabır versın

aa negüzell ben cesaret edemezdim heraldeee hoş o bilgiyede sahip deilimde

derya bnce bişi olmaz kuzum. hamilelerde bile gerekliyse çekiyolar rötgeni karnına çelik örtü örtüp. hamilelikte kalça bacak ağrıların çok olcak o yzden biran önce önlemini al.

dimi esmam bişi olmaz alayım o zmn hemen randevumu
dediğin gibi beni düşündüren de ilerisi
şuan bile yürüyemiyorum düüşün halimi hamilelikte fln ne olurum kimbilir
korkuyorum fıtık fln çıkçak diye ne zmndır ihmal ettim o yzden
inş geçici bişidir

günaydın kızlar,
kızacağınızı bile bile söylüyorum dün ağlama krizine girdim psikolojim çok bozuk
mahvetti beni bu doktorlar kocamda böyle yaptım diye benimle soğuk soğuk konuşuyor,

esmam lanet olası o dörtlü testte riskim çıkmasaydı belki deşuan derin bri oh çekmiş
olacaktım gittiğim doktor ultrason değerlerine göre riskin 1:1910 dedi ama kan değerlerinde
risk çıktığı için bağırsaktaki bu parlaklık bebeğin down sendroml olabileceği konusunda tedirginlik
yaratıyor dedi, genetik test istedi tabi buda sıvı ile ortaya çıkıyor , bapırsaklarla ilgili genetik bir test yapılacak
aını unuttum bebek kaka yapamıyormuş buda özürlü çocuklarda olabiliyor ama normal insanda da bu gen hastalığı
çıkabiliyormuş, anne babanın genlerinden geçiyormuş çocuğa ama bizde böyle bir genetik sorun yok bildiğim kadarıyla,
bebeğimin acaba kan mı yuttu böyle oldu , şuan doktora gitmeye korkuyorum ne yapacağımı da bilmiyorum tokso testi istedi,
sen büyük ultrasonu nerde yaptırdın canım , 21.haftada bi daha gideyim diyorum belki kaybolur, bağırsaklarında sorun varsa
bebeğimi kaybetmekten korkuorum ne yapacağımı şaşırdım eşim bebek sağlıklı işte beyni gelişimi gayet iyi sorun yok diyor ya ileriki
haftalarda sorun çıkarsa????

burcucum dualarımdasın hep bitanem sakın seni unuttuk sanma , halen adet olmamışsın kötü bir durum doktor ne diyor peki

melek, derya canlarım günaydın

bişe olmaz inş. canım bilgim yok amaa

evet canım bugün bu iş hallettim hallettim
yoksa yumurtlaynca dediğin gibi daha büyük şüphe olcak,
doktorada bahsederim ztn durumumdan ona göre bi yol izleriz bakalım
inş kötü bişi çıkmaz.

fıtık falan değildir inş derya açma ağzını getirme başına. haticennde kalça ağrıları çoktu cnm biliyosun. ileride çok daha şiddetli oluyo. hemen hallet bu işi sen erteleme. yeterince ertelemişsin zaten.

bugn içimde tuaf bi korku var kızlar. derin nefes almak istiyorum sürekli. kendimi yalnız hissediyom nedense. uykum var hemde çok ama uyumak istemyiom. allah hayra çıkarsın inş. acaba doğurcammı:d herşeyi buna yormaya başladım ya

gunaydın canım senı az cok anlayabılıyorum ıcınde ne yapsanda bır endıse kalıyor ama deryayla bızım öznur dıye bır arkadasımız var onun bebegının hem bagırsaklarında hemde beynınde gozukmustu parıltı. kızcık gunlerce maffoldu senın gıbı hatta amiyo bıle yaptırdılar ve sonuc gayet ıyı ve bebek buyuduk sonrada o parıltı gectı. gayet saglıklı bır hamılelık gecırıyor o nednle fazla dusunmemeye calıs senın bebegındede sorun yoktur.

ay serpilim yaa neden böyle yapıyosunn hersey kabulum diyosunn demi tamam ozaman bunlara aklını takıpta kendini yıpratma cnm valla kocan bidaha çocuk yapmıcak heeeee

kızlar bende cumartesi doktora gittim 10:30 randevu aldımm muayeneye girdigimde 12:00 idi neyse bekler ken 5 aylık hamile kız merdivenlerden düştü galoş yüzünden kaymış inş. bişe olmamıştır bebegine neyse doktor bana senin bişeyin yok bebegin olur dedi muayne etti adetlerin düzenli yumurtluyosun hsgde temiz dedi eşimin spremiyoğramını kabul etmedi kendi biyere yönlerdirdi orda yaptırcakmışız bilmem para tuzagı bilmem bildigi bişe var dur bakalım ne olcakk +vajinal muayeneden nefret ediyorummmm

serpill saçmalama cnm ya neden ağlıyosunki bebeğin gayet sağlıklı. küçük bi şüphe için onu bukadar üzmene değermi hiç. o en çok seni hissediyo şimdilerde.
usgde değerlerde risk daha önmli cnm. kandaki değeerler her labratuara göre değişebiliyo bunu unutma. ayrıca bebekteki sakatlık gen problemi ailede varsa oluyo allahın bileceği iş ama ailede böle bi sorun yoksa bebektede olmuyo bunun içinde kendini yıpratma. bna 2li teesti yaparken form doldurtmuşlardı ailede şu varmı bu varmı die. onlarda göz önünde bulunduruluyo. bnce bidaha gitme usgye bnde gitmek istemiştim 30 haftada doktorum hiç gerek yok ayrıca bebek için zararlı olabiliyo ışınlar mecbur olunmadıkca girilmemeli dedi. renklimiydi girdiğin usg? bn gittiğim hastanede yaptırdım cnm tüm tahlillerimi. hem doktorda neden yaptırdın demiş 4lü testi. o yzdn kafanda sorun oluşturma. güzel bi doktor araştır sen ona git bundan sonra.
ayrıca çok yakın bi akrabanın bebeğinin bağırsakları düğümlü doğmuştu ameliyt ettiler şimdi hiçbirsorunu yok. daha bebeğinin bağırsakları gelişmediki sorun olup olmadığını anlasınlar bn böle düşünüyorum.

derya anlattı canım bana ama benim kan sonucumda da risk var ya doktor ondan da şüphelendi psikolojim çok bozuldu sağlam durayım diyorum bi anda sarsıntıya uğrayıp yıkılıyorum yoruldum artık

ay serpilim yaa neden böyle yapıyosunn hersey kabulum diyosunn demi tamam ozaman bunlara aklını takıpta kendini yıpratma cnm valla kocan bidaha çocuk yapmıcak heeeee

kabulum canım benim ama bağırsak anomalsi varsa çok acı çekecek yavrum akciğerleri falan etkiliyormuş tedavisi yok o beni çok üzüyor

doktor bu haftalarda görülmemesi gereken parlaklık var dedi bilmiyorum hiçbişey ne yapacağımı şaşırdım , çocuğumun renkli resmini de vermdi küçük diye ama gösterdi çok güzel bir yüzü var yavrumun ufacık kıyamam ben ona , doktor araştırıyorum hiç gitmesemde olur bıktım artık şu toksoyu bi yaptırayım o temiz çıkarsa baacağım bi çaresine hayatım alt üst oldu bide şu ağrılarıma bişey demiyorlar iyice çıldırıyorum bi sebep söyle ya da normal de gerizekalı hepsi, bide bebeğin şişko olmasını bir zararı var mı

canım bence gayet normal kılosu bebegının hıcte sısko deıl.

yer gök dua ilee hepimiz evladın için dua ederiz allahın izni ile sağ salim alırsın kucagına

s.a kızlar nasılsınız gerçi serpilim gene güne stresle başlamış canım benm bırak şu üzülmeyi biz inanıyoruz kızın allahımın iznyle sapasaglam gelicek allahtan başka kimse ne olucak bilemez inan bana şu bir dakikada hatta bir saniyede kadern degişeblr ancak onun istegyle sende bol bol duanı et gerisini rabbime bırak bizde duacınız canım ama nolur bırak stresi bebişin bundanda etkilenyr eziyet çektrysn ona yapma lütfen bırak rahat rahat gelişimini tamamlasın bence drnu degştr ve testte yapma sadce usg de kızıznı gör muayenelerde başkada bişi yapma lütfen kızın çok iyi maşallah ona esmam daha dogurmamışsın 40 hafta dolucak heralde ayyyyyyyy rabbim saglıkla getrsn canım benm inş melek ve deryam siz nasılsınız kontrle gitmşsnz inş hAYIRLI haberler gelick baharcım kızımız nasıl

saol meleğim ya valla hayırmı sermi bilemicemm eşim gitsin bi versinde napıcam bilmiyorumm buda aşılama derse nolcakk:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…