Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

allah ım sizin göbeklerinizi yerim ben maşallah yaaa....

deryammmmmmm seni allah kahretmesin kız ne yakışmış huni
hem de aynısı huninin

hahahahaaaaaa resimler süperr yine gülme krizine girdim
resmimizi çeken kızın tipini hiç unutamıyorum
iddaya girdikte ondan diyorum bide kıza deli dicek bunlar pouhahah

selmaaaaa sendekileride gönder kızz bi ara ayyhh hayır olsun çok güldük
akşamındada ben mortladım kızlar yaa dolaşırken siyatik tutuyo demiştim yaa
gece eve kocam sırtında götürdü vallaaaaaaa

kızlar melih atahan güven acıbadem kadıköyde doktor durumumu ona anlattım nette verdiği cevap.......

ikili test yaptırmışsını sonucunuz iyi neden 4 lü yaptırdınız, ikili test kaçarsa 4 lü test yapılır, siz durup dururken arı kovanına çomak sokmuşsunuz, muhtemelen kanamay bağlı bir durum ultrasonda ek bulgu görülmemiş, bu durumda ya bizim için değerleği olan ikili testin sonucuna güvenip hiçbişey yaptırmayacaksınız, yada güvenilirliği daha az olan 4 lü testi kaale alıp amniyosentez yaptıracaksınız size tavsiyem perinatoloji uzmanına gözükmeniz.....şimdi ben ne diyim benim doktoruma

allah ım sizin göbeklerinizi yerim ben maşallah yaaa....

deryammmmmmm seni allah kahretmesin kız ne yakışmış huni
hem de aynısı huninin

hehheeeeeeee
sonunda taktım huniyi işteeeeeee
delirtti ulen buuuu veletler beniiiiiiiiiiiiiiiiiii

bu arada haticemmmmmmmm bu süper bi haber
çok sevindim yengen adına allah kucağına almayı nasip etsin inşşşşş
rabbim ne büyüksün

Son düzenleme:

allaaah cezanı versin senin de ne denirki o karıya !!!!!!!!

haticem nasıl sevndim anlatamam. allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inş. rabbime inanmayan taş kesilsin gerçekten herşeyin hayırlısını veriyo bizlere.
babamn amcasının oğlununda 12 sene sonra kendiliğinden oldu neler yapmadılar neler. yengem sedf hastası olmuştu kafaya takmaktan en son evlatlık aldılar. abisinin kızına baktılar büyüttüler okuttular şimdi onunla birlikte 3 çoçukları var. allah sağlıklı ömürler versn.
serpill cnm doğuma kadar illaki süphe olcak içinde ama takma bebeğim bak neler var neler. hiç meraklanma eşinide üzme kendinide meleğinide. sen doktor araştır başka doktora git seni rahatlatacak bi doktora. herşey çok güzel olcak bak havalarda düzeldi artık için kıpır kıpır olsun tadını çıkar artık meleğinin tekmeleride başlıcak ohhh yaşa o anları doya doya. şüphelerni hiç ama hiç belli etme bebeğine. kıpırtılarını derinden hissettikce çok mutlu olacaksın eminm kalmıck ozamn şüphen falan.
haticeeee resmlere bakıcam şimdi sonrada doğurmaya giderim inş inatla bekliyoruzz... tosunum artık benide uyutmuyo kendide uyumuyo çok sıkıştım burda dio ama gelmekte istemiyo kız. dün gece babamızı bile uyandırdık tekmeleriyle. ayağı falan çıkacak dedim karnımdan
selmaa bol bol uyu cnm hatta hiç kalkma yataktan uyan uyu geri. uyumayı çokk özledmm çokkk...:)
deryaa hunini almışsın kuzum hayırlı olsun güle güle kullan
özge nasılsın cnm bizim erkekin gelmeye niyeti yok dediğin gibi hala doğuramadım dışarıda çıkamıyom yolda bişi olcak die aklım çıkıyo patladım evde

ahh serpilim ahhh ama bnde demiştim sana yaptırma die ya. en güvenilir olan 2li test cnm o yüzden hiç yaptırmamış gibi düşün 4lüyü. ne güzel dmeiş doktor bak korkulacak bişicik yok. o yüzden hiç düşünme. o doktorunuda allaha havale et. nasıl sinir oldum nasılll anlatamam sinirden elllerim titredi resmen nerde kız bu doktor bu halimle gidip üstüne oturcam bağırsakalrı dışarı fırlayana kadarda kalkmıcam.

daha benim doktor diyo mazojistmisin sen yaa bakk seni tanımıyo adam demişki arı kovanına çomak sokmak o doktorunun semtine ugramadan baska bir doktor bulup gidiyosun cnmm

bende denıyım bakalım bu albume resımler nasıl eklenıyor yada bırı bana desın anlatsın bakıyım

allaaah cezanı versin senin de ne denirki o karıya !!!!!!!!

dövelim mi heee

yaa esmam ben bilmeden yatırdım zaten kanamam vardı korkuyordum git kan ver dedi verdim bende , allah a havale ettim acil doktor bulmam şart ne yapsam acaba bu doktor da kadıköyde uzak bi görünsem mi acep , medical park fatih canım git bi otur üstüne tosunumda zıplasın:) ama güldürdün beni var yaaa çatlak kız ya

canım en kısa zamanda doktorunu degıstırıyosun !!! ya 2 lı temmız cıkmıs ya hıc korkma bende ıkılıden baska test yaptırmadım doktorum en guvelınır olanı ıkılı demıstı dıgerlerının guvenırlıgı cok dusuk gerek yok ama sıtersen yaptırırız sana bende ıstememıstım. ıcını rahat tut artık gayet saglıklı bebegın var senın uzulupte kendını yıpratma bebegını de yorma stresse sokma

daha benim doktor diyo mazojistmisin sen yaa bakk seni tanımıyo adam demişki arı kovanına çomak sokmak o doktorunun semtine ugramadan baska bir doktor bulup gidiyosun cnmm

öyle yapacağım melekcim acil doktor bulmam şart adam iyi doktor kendine güvenerek nasıl cevap yazmış

hep gül cnm artık stres yapacağın bişi yok bak netteki doktor bile görmeden böle sölemiş. serpil ya kaan kocatepe varya nette sitesi falan var. ara onu randevu al birazz tuzlu ama bnce gerçekten iyi bi doktor. oda sizin o taraflarda die biliyorum.

bu arada resimlere bayıldımm o göbişlerinizi yirim sizin hunili kıscemm en güzeli sensin hiç göbişinin şişmesinede gerek yok huninle bi bütün olmuşsun :)

Ay serpil saçını başını yolasım geldi tamam bırak artık bitti o öküzün devri bidaha asla gitmek yok ne hali varsa görsün uyuz karı

Esma hala oluyorum çok mutluyum çok akşam hastaneden geliyorlardı tam sokağın başında karşılaştık evde sarıldık ağlaştık mucize bu rabbim şükürler olsun çok şükür 663 çıkmış sonucu inşallah bi aksilik olmaz rabbim sabrımızı sınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…