- Konu Sahibi haticemavi
-
- #22.161
ay sizin o göbeklerinizi severim bennn çok yakışmış sizlere hamilelik deryayada hunisi
Albüme bak serpil
sağol canım darısı sizlere kızlar ben çok şiştim ya huni bitirdi zaten bizi :))))))
Albüme bak serpil
allah ım sizin göbeklerinizi yerim ben maşallah yaaa....
deryammmmmmm seni allah kahretmesin kız ne yakışmış huni
hem de aynısı huninin
kızlar melih atahan güven acıbadem kadıköyde doktor durumumu ona anlattım nette verdiği cevap.......
ikili test yaptırmışsını sonucunuz iyi neden 4 lü yaptırdınız, ikili test kaçarsa 4 lü test yapılır, siz durup dururken arı kovanına çomak sokmuşsunuz, muhtemelen kanamay bağlı bir durum ultrasonda ek bulgu görülmemiş, bu durumda ya bizim için değerleği olan ikili testin sonucuna güvenip hiçbişey yaptırmayacaksınız, yada güvenilirliği daha az olan 4 lü testi kaale alıp amniyosentez yaptıracaksınız size tavsiyem perinatoloji uzmanına gözükmeniz.....şimdi ben ne diyim benim doktoruma
kızlar melih atahan güven acıbadem kadıköyde doktor durumumu ona anlattım nette verdiği cevap.......
ikili test yaptırmışsını sonucunuz iyi neden 4 lü yaptırdınız, ikili test kaçarsa 4 lü test yapılır, siz durup dururken arı kovanına çomak sokmuşsunuz, muhtemelen kanamay bağlı bir durum ultrasonda ek bulgu görülmemiş, bu durumda ya bizim için değerleği olan ikili testin sonucuna güvenip hiçbişey yaptırmayacaksınız, yada güvenilirliği daha az olan 4 lü testi kaale alıp amniyosentez yaptıracaksınız size tavsiyem perinatoloji uzmanına gözükmeniz.....şimdi ben ne diyim benim doktoruma
allaaah cezanı versin senin de ne denirki o karıya !!!!!!!!
ahh serpilim ahhh ama bnde demiştim sana yaptırma die ya. en güvenilir olan 2li test cnm o yüzden hiç yaptırmamış gibi düşün 4lüyü. ne güzel dmeiş doktor bak korkulacak bişicik yok. o yüzden hiç düşünme. o doktorunuda allaha havale et. nasıl sinir oldum nasılll anlatamam sinirden elllerim titredi resmen nerde kız bu doktor bu halimle gidip üstüne oturcam bağırsakalrı dışarı fırlayana kadarda kalkmıcam.
daha benim doktor diyo mazojistmisin sen yaa bakk seni tanımıyo adam demişki arı kovanına çomak sokmak o doktorunun semtine ugramadan baska bir doktor bulup gidiyosun cnmm
dövelim mi heee
yaa esmam ben bilmeden yatırdım zaten kanamam vardı korkuyordum git kan ver dedi verdim bende , allah a havale ettim acil doktor bulmam şart ne yapsam acaba bu doktor da kadıköyde uzak bi görünsem mi acep , medical park fatih canım git bi otur üstüne tosunumda zıplasın:) ama güldürdün beni var yaaa çatlak kız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?