Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım bence gayet normal kılosu bebegının hıcte sısko deıl.

niye şişman diyor kızıma halt etmiş o zaman ömrümü yedi bunlar benim hayatımı zehir ettiler bana

yer gök dua ilee hepimiz evladın için dua ederiz allahın izni ile sağ salim alırsın kucagına

allah razı olsun canım benim dualarımız kabul olur kızım sağlıkla gelir inşallah

özge beni mahvettiler bıktırdılar o kadar yoruldum ki anlatamam , doktorlar hep olasılıklara göre konuşuyor herşeyi allah bilir O ne derse o olur dua en güzel çare ama kafam çok karışık doğurana kadar doktora gitmesem yeridir çok ciddiyim bu konuda ayaklarım geri geri gidiyor dualarınızı eksik etmeyin üzerimizden, hee bide bi örnek vereyim arkadşaımı arkadaşından sıvı almışlar o sıvıda bile sakatlık çıkmış ve kızı şuan 2 yaşında sapasağlam ne diyim ki ben

bak gördnmü canım agzınla diyosun yernde olsam hiç bişi vermem bak sırf bundan test filan yapmadım hiç sende artık bundan sonra yapma canım gitsende sık gitme dr arada git ve usg yap çık kızını gör yeter inan sıkıntıdan başka bişi degl bu dr lar herşeyin hayırlısını dile canım kısmette ne varsa o olur zaten ama kızımız saglam gelicek allahın iznyle

saol meleğim ya valla hayırmı sermi bilemicemm eşim gitsin bi versinde napıcam bilmiyorumm buda aşılama derse nolcakk:S

tatlım benm herşeyin hayırlısını iste bırak kısmette ne varsa çünkü inan illa demek herşeyi başa çıkaryr o yüzden yeterki hayırlısı olsun senn için stres filanda yapma inş kısa zamanda rabbim gönlündekini versn

Bitanem kıyamam ben sana ya,
anlıyorum seni hiç kolay değil bu şüphelerle yaşamak ama biz hepimiz gönülden inanıyoruz bak
birçok örnek var sağlıklı olacağı yönünde ben ihtimal bile vermiyorum en ufak bir sıkıntısı olacağına
bebeğin çok iyi, ama o doktorları allah bildiği gibi yapsın çok acil doktor bulman lazım serpilcim
ilerleyince almak istemiyorlar.
ne olur biraz kendini topla güçlü olman lazım kendin için yapamıyorsan kızın için zorla kendini ne olur
gerekirse terapiye git kuzum konuş anlat içindekini profesyonel biri yönlendirsin kendin nasıl telkin etmen gerekiyorsa
sana biri yol göstersin ne olur sıkma kendini bu kdr bak stresin zararları daha büyük ne olur...

selam canım, sen nasılsın oğluşun nasıl
iyiyim bende işte gittik bakalım inş hayırlı haberleriimiz olur bundan snrada
ilk etapta kan pıhtılaşması testini yaptıracağım, korunmuyorum ztn banane olacağı varsa yine olur
ne yapayım ...

Bu aradaaaaaa Esmaaa sana şikayet etmiştim ya telde
bunlar bana bi huni bile getirmmemiş diyee sonrasında dayanamadılar haticem bana hunimi aldı
size sürprizlerimiz var
selmayla ikisi maymun ettiler beni maymunnnnnnnn çok güldük çok eğlendik
keşke sizde olabilseydiniz :))

Son düzenleme:
gunaydın kızlar anca ayılıp gıre bıldım yorgun guzel hafta sonu gecırdım

serpılım bak ıste kızında ne guzel sorun cıkmamıs sen nıe hala panık yapıp cagırıyorsun hastalıklarııı rahat ol bıraz gebelıgının tadını hıc cıkaramadın zor tabı ama allah yardım etsın

esma kız hala dogrmadınmı masallah vallahı senın velete pek sabırlı cıktı benım damadım

deryaamm yemekte sın sanırım

kızlar harıka bır cumartesı gecırdık deryam hatıcem ve ben cok konuıstuk cok gulduk en sonundada hunı olayı bızı kopardı cıdden

ohhh ahni fotograflarınızzz bizide andınızmı acabaaa yoksa unuttunuzmuu evet hafta sonu hava güzeldi ama evde temizlik yaptımm :S

iltihap için bire bir diyolar canım sanmam ama sen deniceksen sakın ha düşüğe sebebiyet veriyorrr allah saklasın

yok canım kendim için sormadım bir arkadasım sordu bana bende duydum ama bılgım yok ondan sıze sorayaım dedım.

İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.

Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

doktor araştırıyorum canım kime gitsem ne yapsam kafam karışık şuan sakinleşmem gerek ,
psikolojim bozuk düzelmem lazım aklımdan çıkmıyor çünkü doğumdan sonra tedavi görürüm artık
büyük bir sınavdan geçiyorum

saol canım :) .............

selma canım evet görünüşte ve incelemelerde bebeğimde bir kusur yok ama bağırsakları parlak kan testimde de risk çıktığı için yine ağzıma .ıçtı doktor yoruldum yaa gitmeyeceğim doktora falan

kızlar ben geldim napıyonuz
serpilim içini ferah tut şu dr acilen değiştir artık boğasım geliyor dr kızım sorunsuz aramıza katılacak inşallah
esmaaa kız sen hala doğurmadınmı :)))))) benim gelmemi bekliyor teyzecim galiba
burcu canım başın sağolsun
kızlar sizler nasılsınız
harika haftasonu geçirdim kızlarla resimleri eklemedinizmi
size harika müjdem var hala oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm uleynnnnn
rabbim mevlam neyi nasıl dilerse isterse o o zaman geliyor yengem hamile şaka gibi kızlar 3 sefer tüp bebek yaptı olmadı neler neler
günü geçmiş dün test yapmış 2 çizgi çıkmış sonrada kan verdi 663 sonuç dün anenmlerle kestel şeleleye gittik ordanda haberi alır almaz abime akşamdan beri ağlıyoruz rabbim nerde kim varsa herkese tatırsın

bu gittiğim usg doktoru haticem başka ama ikisini de boğabilirsin, çok yıprandım hayattan soyutladılar beni resmen kızımın iyi olduğuna inanmak istiyorum ama içim rahat değil nefret ediyorum herşeyden burnumdan getirdi salaklar , dua et bize....

ayyy çok sevindim çok şükür haticem yaaa nasıl mutlu oldum rabbim tamamını erdirsin sen ne büyüksün Allah ım şükürler olsun...

bu arada resimleri eklemedi bunlar yaaa hadi merak ediyoruz ,sen ne zaman döneceksin canım

içini ferah tut serpil biliyorum çokk zor ama rabbim dualrımızı kabul edicek ve sağ salim kucağına alıcaksın kızını canım
hemde nasıl bi sevinç sen ne yaparsan yap mevlam ol demedikten sonra hiçbişey olmuyor.hemde kendiliğinden hamile kaldı şaka gibi dün sadece soylediği gerçekmi bu canımm yaa
resimleri ben ekleyim sayfamıza şimdi bari

ayy haticeeee ne güzell yaaa allahım kucagınıza almayıda nasip etsinn işte güzel seyler geldimi üst üstü geliyo allahım bize nasip etsin inş...

inşallah bitanem kocamdan azarı yedim biraz önce zaten onu da üzüyorum kalbi çok ağrımış dün kendime gelmem lazım Rabbim ne isterse o olur....
yaaaa eyy Rabbim sen nelere kadirsin 3 tüp dene olmasın kendiliğinden hamile kal vakit geldi mi oluyor demek şükürler olsun haticem

ekle haticem yaa bu kızlar tembel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…