- Konu Sahibi haticemavi
-
- #22.141
canım bence gayet normal kılosu bebegının hıcte sısko deıl.
yer gök dua ilee hepimiz evladın için dua ederiz allahın izni ile sağ salim alırsın kucagına
s.a kızlar nasılsınız gerçi serpilim gene güne stresle başlamış canım benm bırak şu üzülmeyi biz inanıyoruz kızın allahımın iznyle sapasaglam gelicek allahtan başka kimse ne olucak bilemez inan bana şu bir dakikada hatta bir saniyede kadern degişeblr ancak onun istegyle sende bol bol duanı et gerisini rabbime bırak bizde duacınız canım ama nolur bırak stresi bebişin bundanda etkilenyr eziyet çektrysn ona yapma lütfen bırak rahat rahat gelişimini tamamlasın bence drnu degştr ve testte yapma sadce usg de kızıznı gör muayenelerde başkada bişi yapma lütfen kızın çok iyi maşallah ona esmam daha dogurmamışsın 40 hafta dolucak heralde ayyyyyyyy rabbim saglıkla getrsn canım benm inş melek ve deryam siz nasılsınız kontrle gitmşsnz inş hAYIRLI haberler gelick baharcım kızımız nasıl
niye şişman diyor kızıma halt etmiş o zaman ömrümü yedi bunlar benim hayatımı zehir ettiler bana
allah razı olsun canım benim dualarımız kabul olur kızım sağlıkla gelir inşallah
özge beni mahvettiler bıktırdılar o kadar yoruldum ki anlatamam , doktorlar hep olasılıklara göre konuşuyor herşeyi allah bilir O ne derse o olur dua en güzel çare ama kafam çok karışık doğurana kadar doktora gitmesem yeridir çok ciddiyim bu konuda ayaklarım geri geri gidiyor dualarınızı eksik etmeyin üzerimizden, hee bide bi örnek vereyim arkadşaımı arkadaşından sıvı almışlar o sıvıda bile sakatlık çıkmış ve kızı şuan 2 yaşında sapasağlam ne diyim ki ben
saol meleğim ya valla hayırmı sermi bilemicemm eşim gitsin bi versinde napıcam bilmiyorumm buda aşılama derse nolcakk:S
günaydın kızlar,
kızacağınızı bile bile söylüyorum dün ağlama krizine girdim psikolojim çok bozuk
mahvetti beni bu doktorlar kocamda böyle yaptım diye benimle soğuk soğuk konuşuyor,
esmam lanet olası o dörtlü testte riskim çıkmasaydı belki deşuan derin bri oh çekmiş
olacaktım gittiğim doktor ultrason değerlerine göre riskin 1:1910 dedi ama kan değerlerinde
risk çıktığı için bağırsaktaki bu parlaklık bebeğin down sendroml olabileceği konusunda tedirginlik
yaratıyor dedi, genetik test istedi tabi buda sıvı ile ortaya çıkıyor , bapırsaklarla ilgili genetik bir test yapılacak
aını unuttum bebek kaka yapamıyormuş buda özürlü çocuklarda olabiliyor ama normal insanda da bu gen hastalığı
çıkabiliyormuş, anne babanın genlerinden geçiyormuş çocuğa ama bizde böyle bir genetik sorun yok bildiğim kadarıyla,
bebeğimin acaba kan mı yuttu böyle oldu , şuan doktora gitmeye korkuyorum ne yapacağımı da bilmiyorum tokso testi istedi,
sen büyük ultrasonu nerde yaptırdın canım , 21.haftada bi daha gideyim diyorum belki kaybolur, bağırsaklarında sorun varsa
bebeğimi kaybetmekten korkuorum ne yapacağımı şaşırdım eşim bebek sağlıklı işte beyni gelişimi gayet iyi sorun yok diyor ya ileriki
haftalarda sorun çıkarsa????
melek, derya canlarım günaydın
s.a kızlar nasılsınız gerçi serpilim gene güne stresle başlamış canım benm bırak şu üzülmeyi biz inanıyoruz kızın allahımın iznyle sapasaglam gelicek allahtan başka kimse ne olucak bilemez inan bana şu bir dakikada hatta bir saniyede kadern degişeblr ancak onun istegyle sende bol bol duanı et gerisini rabbime bırak bizde duacınız canım ama nolur bırak stresi bebişin bundanda etkilenyr eziyet çektrysn ona yapma lütfen bırak rahat rahat gelişimini tamamlasın bence drnu degştr ve testte yapma sadce usg de kızıznı gör muayenelerde başkada bişi yapma lütfen kızın çok iyi maşallah ona esmam daha dogurmamışsın 40 hafta dolucak heralde ayyyyyyyy rabbim saglıkla getrsn canım benm inş melek ve deryam siz nasılsınız kontrle gitmşsnz inş hAYIRLI haberler gelick baharcım kızımız nasıl
kızlar soğan kuru hakkında bılgısı olan var mı?
gunaydın kızlar anca ayılıp gıre bıldım yorgun guzel hafta sonu gecırdım
serpılım bak ıste kızında ne guzel sorun cıkmamıs sen nıe hala panık yapıp cagırıyorsun hastalıklarııı rahat ol bıraz gebelıgının tadını hıc cıkaramadın zor tabı ama allah yardım etsın
esma kız hala dogrmadınmı masallah vallahı senın velete pek sabırlı cıktı benım damadım
deryaamm yemekte sın sanırım
kızlar harıka bır cumartesı gecırdık deryam hatıcem ve ben cok konuıstuk cok gulduk en sonundada hunı olayı bızı kopardı cıdden
iltihap için bire bir diyolar canım sanmam ama sen deniceksen sakın ha düşüğe sebebiyet veriyorrr allah saklasın
Bitanem kıyamam ben sana ya,
anlıyorum seni hiç kolay değil bu şüphelerle yaşamak ama biz hepimiz gönülden inanıyoruz bak
birçok örnek var sağlıklı olacağı yönünde ben ihtimal bile vermiyorum en ufak bir sıkıntısı olacağına
bebeğin çok iyi, ama o doktorları allah bildiği gibi yapsın çok acil doktor bulman lazım serpilcim
ilerleyince almak istemiyorlar.
ne olur biraz kendini topla güçlü olman lazım kendin için yapamıyorsan kızın için zorla kendini ne olur
gerekirse terapiye git kuzum konuş anlat içindekini profesyonel biri yönlendirsin kendin nasıl telkin etmen gerekiyorsa
sana biri yol göstersin ne olur sıkma kendini bu kdr bak stresin zararları daha büyük ne olur...
selam canım, sen nasılsın oğluşun nasıl
iyiyim bende işte gittik bakalım inş hayırlı haberleriimiz olur bundan snrada
ilk etapta kan pıhtılaşması testini yaptıracağım, korunmuyorum ztn banane olacağı varsa yine olur
ne yapayım ...
Bu aradaaaaaa Esmaaa sana şikayet etmiştim ya telde
bunlar bana bi huni bile getirmmemiş diyee sonrasında dayanamadılar haticem bana hunimi aldı
size sürprizlerimiz var
selmayla ikisi maymun ettiler beni maymunnnnnnnn çok güldük çok eğlendik
keşke sizde olabilseydiniz :))
İki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız.
Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverengi ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir.
Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.
kızlar ben geldim napıyonuz
serpilim içini ferah tut şu dr acilen değiştir artık boğasım geliyor dr kızım sorunsuz aramıza katılacak inşallah
esmaaa kız sen hala doğurmadınmı :)))))) benim gelmemi bekliyor teyzecim galiba
burcu canım başın sağolsun
kızlar sizler nasılsınız
harika haftasonu geçirdim kızlarla resimleri eklemedinizmi
size harika müjdem var hala oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm uleynnnnn
rabbim mevlam neyi nasıl dilerse isterse o o zaman geliyor yengem hamile şaka gibi kızlar 3 sefer tüp bebek yaptı olmadı neler neler
günü geçmiş dün test yapmış 2 çizgi çıkmış sonrada kan verdi 663 sonuç dün anenmlerle kestel şeleleye gittik ordanda haberi alır almaz abime akşamdan beri ağlıyoruz rabbim nerde kim varsa herkese tatırsın
bu gittiğim usg doktoru haticem başka ama ikisini de boğabilirsin, çok yıprandım hayattan soyutladılar beni resmen kızımın iyi olduğuna inanmak istiyorum ama içim rahat değil nefret ediyorum herşeyden burnumdan getirdi salaklar , dua et bize....
ayyy çok sevindim çok şükür haticem yaaa nasıl mutlu oldum rabbim tamamını erdirsin sen ne büyüksün Allah ım şükürler olsun...
bu arada resimleri eklemedi bunlar yaaa hadi merak ediyoruz ,sen ne zaman döneceksin canım
kızlar ben geldim napıyonuz
serpilim içini ferah tut şu dr acilen değiştir artık boğasım geliyor dr kızım sorunsuz aramıza katılacak inşallah
esmaaa kız sen hala doğurmadınmı :)))))) benim gelmemi bekliyor teyzecim galiba
burcu canım başın sağolsun
kızlar sizler nasılsınız
harika haftasonu geçirdim kızlarla resimleri eklemedinizmi
size harika müjdem var hala oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm uleynnnnn
rabbim mevlam neyi nasıl dilerse isterse o o zaman geliyor yengem hamile şaka gibi kızlar 3 sefer tüp bebek yaptı olmadı neler neler
günü geçmiş dün test yapmış 2 çizgi çıkmış sonrada kan verdi 663 sonuç dün anenmlerle kestel şeleleye gittik ordanda haberi alır almaz abime akşamdan beri ağlıyoruz rabbim nerde kim varsa herkese tatırsın
içini ferah tut serpil biliyorum çokk zor ama rabbim dualrımızı kabul edicek ve sağ salim kucağına alıcaksın kızını canım
hemde nasıl bi sevinç sen ne yaparsan yap mevlam ol demedikten sonra hiçbişey olmuyor.hemde kendiliğinden hamile kaldı şaka gibi dün sadece soylediği gerçekmi bu canımm yaa
resimleri ben ekleyim sayfamıza şimdi bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?