Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

sendende canım benm inş sennde hemencik gelicek bebişin bize bi gelin yap artık olurmu sagol canım oglumda elinden öpsün teyzesnn

ayy allahım versinde veririm oğluna kızımıı kocamda çok sever kızlarıı allahım inş..

melekçim ben gün arayla ilişkiyi önermyrm çünkü hep denedm tutmadı ve sadece o günler hergün olmştu inan daha bi etkili oluyo bence hergün deneyin o duruma inanmıyorum ben

biraz eşimdeki isteksizlik yüzünden endişeliyim aslında elimden geldigi kadar ugraşcam bakalım ne kadar hayata geçirebilirsem artık :S

baharcım sendede oluyomu ya ben baya bi gazlı oluyorum geceleri özellkle yani taramalı tüfek yanımda zayıf kalır o derece afedersnz yani bu arada ama beni bitiryr geçer diyrdm zamanla ama geçmyr hamile kaldım kalalı bitrdi beni

hadi ya şaşırdım valla benm eşim olsa afedersn deli olurdu şimdi bile zaten zor dayanıyo yinede arada taviz vermek zorunda kalıyorum çünkü eşler arası en büyük baglayıcı bazen napayım ama hayret ettm eşine isteksizmi inan isteksizlk eşimde degl bende oluyo tam tersi ama ben elinden geleni yap derm allahım hayırlı saglıklı bi kız nasip etsn o zaman sevyrsnz

evet yaa korunmayı bıraktık bırakalı adama bişeyler oldu ne zaman yumurtalar söndü adam aşka geliyo psikolojik oldugunu düşünüyorum belli etmemeye çalışıyorum ama illaki anlıyo her konuda oldugu gibi bu konudada bana rabbim yardım eder allah saglık versin en başta duanada aminnn diyorumm melekk inş..

bende cok fazla gaz yok canım zaman zaman oluyor. ama benım midem kötü sürekli bulntım var kusmuyorum ama acayıp. ablam hamıleyken cok gazlıydı ya ınanılmazdı yanı esı cook cektı kendısınden ay soylmesı aıp bıde fecı kokuyodu onun

ya hiç deme bende koku olmuyo çok ama yinede her oldugunda eşime bakıyorum uyuyormu diye ama eminim hissedyrdr bazen tam uyumadıgında bile oluyo zor tutuyrm ama pat diye çıkıyo tutamıyorum ya çok kötü bi durum ya nasıl yapıcam bilemedm bide öyle gaz yapıcı şeylerde yemiyrm ama yinede berbat durumdayım

dogrudr canım ya artık psikolojktr sanırım inş zamanla oturur yerine allahım hayırlısını nasip etsn herşeyin

takma canım bu kadar kafana hamilelik yuzunden bu olaylar dert etme kendını sal gıtsın patlayacak deilsin ya

benm oglum bazen gögsümün tam altında oluyo sanırım yukarı çıkıyo sende hissedyrmsn bunu baharcım hatta orda tekmeliyo

bugun 10 günüm 10 gün ozaman 10 12 14 16 yapayımm

iyi hadi öyle olsun anlaştıkkkkkkkk hahaha pazarlığa bak yaa bi duyan olsa

bu arada aylık azarımızı da işitip geldik
gen mdr yardımcısı arayp bu işlerin hali ne diye sıvamış bigüzel
müdürde bize giydirdi...
olmuyosa kapatın kepenkleri gidin demiş...
zorla istifa ettircekler adamı...

selam kızlar nasılsınız? ben geldim merak ettiniz biliyorum bi türlü müsait olamadım o yüzden sizede haber veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…