- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #22.421
kızlar çok afedersiniz ama sefaf uzayan yapışkan akıntı var bu çatlamadan öncemi sonramı oluyodu önce oluyosa ortalama kaç gün sonra çatlıyooo
ozgecım saol cnm begendıgıne sevındık evet harıka bır gun gecırdık ve sonunda hunı bızı kopardı ama superdı cok cabuk gectı ve keske bıraz daha uzun surseydı sat 1de bulustuk 6 yı gecıyordu dagıldık yınede yetmedı sankı
kımbılır belkı bırgun bıyerde senlede bır araya gelırız inş
cokmu kılo aldın cnm kac kılo almıs oldun
s.a kızlar ben deldimmmmmmmmmmmmmmmm
canım sen bugunu ve yarını iyi degerlendir bence .
kızlar çok afedersiniz ama sefaf uzayan yapışkan akıntı var bu çatlamadan öncemi sonramı oluyodu önce oluyosa ortalama kaç gün sonra çatlıyooo
hoşgeldin canım nasılsın ?
öyle yapıyım dimi 12 14 16 18 planlıyodum ama akıntı olayı karıştırdıı
düne kadar solum agrıyodu şimdi sağ tarafta hafif agrı var biri büyüyüp çatladı şimdide öbürü büyüyüp çatlıcak sanki öyle hissediyorum tabi bunlar hayal ürünüde olabilir
a.s hoşgeldin cnm nasıl
canım o akıntı çok iyi herkeste farklı gelir kiminde önce kiminde çatlarken gelişmiş
genelde önden geliyo ama haberci gibi düşün onu :))
onu gördükten sonra 36 saate kdr çatlıyo bnm takiplerimde öyle gördüm.
dün ilişki oldu mu? olmadıysa bugün ve yarın mutlaka halvet olsun canım kaçırmayın
sende bnm gibi 11-12 gün erkenden çatlıcan demekki hadi hayırlısı inş :)
öyle yapıyım dimi 12 14 16 18 planlıyodum ama akıntı olayı karıştırdıı
düne kadar solum agrıyodu şimdi sağ tarafta hafif agrı var biri büyüyüp çatladı şimdide öbürü büyüyüp çatlıcak sanki öyle hissediyorum tabi bunlar hayal ürünüde olabilir
olmadı canım bugun tepesine bineyim ozamann :))))))))
a.s hoşgeldin cnm nasıl
canım o akıntı çok iyi herkeste farklı gelir kiminde önce kiminde çatlarken gelişmiş
genelde önden geliyo ama haberci gibi düşün onu :))
onu gördükten sonra 36 saate kdr çatlıyo bnm takiplerimde öyle gördüm.
dün ilişki oldu mu? olmadıysa bugün ve yarın mutlaka halvet olsun canım kaçırmayın
sende bnm gibi 11-12 gün erkenden çatlıcan demekki hadi hayırlısı inş :)
elhamdülillah canım eşim akşama kadar çalıştıgından beri alışmaya çalışıyorum baya sıkılıyorum ama ya senden nbr kızın nasıl hareketleri nasıl
hoşgeldin canım nasılsın?
elhamdülillah canım ne olsun sıkılıp duryrm sendn nbr çalışmalar var galiba
bende idare ediyorum canım enerjım yok pek su sıra nedense. kızım dun korkutu hareket etmedı uzun sure ama suan tamam maşallah hareketledi yeniden
ne olsun canım çok şükür ya güzel bi gün geçirmşsnz çok tatlı duruyrdnz
ya ne bileyim 28. gün regl oluyorum ya burda bi doktora sordumda öyle yazmış onun için öyle diyodumm
melek2828 kullanıcısından alıntı
merhaba doktor bey son bir kaç regl de 28. ve 29. gün pembe leke ve sefaf akıntı seklinde geliyor ve 30. gün reglim tam olarak başlıyor acaba ben ilk lekenin geldigi günümu yoksa yogunlaştıgı günümü baz alacağımm teşekkürler iyi çalışmalar
Adet öncesi spotting olabilir. 28. gün basladigini varsaysak 12-14-16-18. gunler iliskiye girmniz gebelik sansinizi arttıracaktir. bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...
Beğen
Op.Dr. Bora CENGİZ
Bahçeci Tüp Bebek Merkezi
evet melegim yaa dua et banaa biran evvel yavruma kavuşayımmm
evet cnm çok güzeldi çok eğlendik, sağol :)
ya 28 de bir olan iiçin evet ama her ay 14 gün yumurtlıcan diye bi kaide yok
bende 28 günde bir olurdum son 2 aydır 12. gün yumurtluyorum 26. gün olcakken olamıyorum o ayrı da
yani yumurtlama bazı aylar 2-3 gün öne arkaya kayabilir belki.
o nedenle 8 yada 9 günden başlayarak en azından gün aşırı başlamak lazım, ki şuan akıntın sana sinyal veriyor.
o olmasa tamam 10 gün başla dicem ama yok bugünü kaçırma.
sen bugün başla snra akıntına göre ya yarın olsun ve gün aşırıya dön yani 10 12 14 16 diye yada
9 11 12 14 16 diye devam et bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?