- Konu Sahibi haticemavi
-
- #22.401
uykuluyum canım ya birde iş arkadaslarıma canım sıkıldı ıkısıde sozde hasta olmus gelmediler bugun de işe buyuk ıhtımal pazartesıne kadar da gelmezler 3 kişinin işi bır bana kaldı bugun işyerinde isyan cıkartırsam kımse şaşmasın. kızım akşam tamamdı canım arada hareket ettı ama artık uyudugu ıcın eskısı gıbı deil hareketleri
hapsuu
bana yardimmmm
gogus agrim gecti ansizin dune kadar kivraniyordum
atesime gore hamileyim
sence normal mi gogus agrisinin bir anda yok olmasi? adet geliyor di midune kadar kimildarken bile yaniyordu bicak saplaniyordu.simid eser yok
allah yardımcın olsun cnm bu yaz saati benide mahvetti sabah gözlerimi acamıyorummm(((( kızımızada maşallah ozamann ya göbeginin fotosunu b çekip koysana sadece göbeginin görelim şu hnm kızı :)
şöyle bi bakıyorum takvimlerede öyle böyle derken hatice ve serpilde yolu yarılamışlarrr allahım biran evvel bizlerede versinnnn
canım sana hamilesin yada değilsin diyemem ama belirtilere takılma bende senin gibi olmustum ögus agrım gecmişti sora kasıklarımda agrı vardı hatta bat gunu arkadaslarla gezıye cıkmıstık arabada akıntım olmustu ay deli olmustum geldi diye bırsey de dıyemıyodum cunku 3 erek 2 kızdık restoranta kadar beklemek zorunda kalmıstım elıme pedımı alıp wc ye gıttıgımde o ne sadece normal bır akıntıymıs esımde meragından wc nın basında benı bekliyodu :) demem o ki belirtilere takılma bat gectımı anlakı yuksek ıhtımal hamılesın atesınde oyle dıyor gercıama yınede bıraz sabır canım heycanını cok ıyı anlıyorum
amin canım tez zamanda sizlerde kavusun bebeklerinize. zaman o kadar cabuk gecıyorkı ben daha dun 20 haftalara ne zaman girecegım dıyodum sımdı nerdeyse 25 haftalık oldum onumde 4 ayım var oda nasl gecıcek bılemıyorum bır an once temmuz gelsın ıstıyorum ablamda ıyı degerlendır dıyor cok arayacaksın bu gunleri
cok mantikli ve rahatlatici bir aciklama yapmissin canim
cok saol
haklisin ates icin biraz daha sabir yarin zaten onemli gun
senin dedigin gibi sonra da test yaparim
gogus agrinin gecmesini soyledin ben yine umutlandm ama :)
Güüünayydınnnnnn Milleeeeeet !
Güüünayydınnnnnn Milleeeeeet !
bu çoşkuya slma karşılık verecek bir ben varmıı:)))))) hoşgeldin canımmm
selam cnm hoşbuldum
tek kişilik dev kadro melekkkkkkkkk dırı rı rımmmmmmmm ::
vallaaa öyle yeller esiyo bizim kızların yerinde bu ne yaaaahuuuuuuu !
yoksa sesiim sizi etkilemiyorr muu
ehh işte iyilik cnm senden naber ?
sabah sabah bu ne enerji deryaaa maşallah uykunu aldınmı bugun hayrettt
ya benim bugun hiç agrım yok dün çatlamış olamam heralde demii 9 gün yumurtamı çatlar
oyle bir günaydın yazmıstınki bomba gibiyim cevabını bekliyodum senden :) ben bır acayıbım ya tansıyonum mu dustu sekerım mi anlamadım ama ıyı hissetmıyorum pek. işte yalnızımda izin alamıyorum yoksa eve gıdıp yatmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?