- Konu Sahibi haticemavi
-
- #22.501
serpilimmmmmm sen napıosuunn
iyiyim bitanem napıyım , biraz önce çok bağırıp çağırdım boğzım ağriyir geçmedi bir türlü, akşam kan vereceğim
korkuyorum:)
evet cnm ısım kesınlestı artık aksılık olmazsa anlamıylada ıcımıze sınen bı ısım oldu
BEGÜM prenses ıyı hos guzel kadın demek eskıden hukumdar kadınlara verılırmıs yanı suleymanın annesı valıde sultan varya oyle hanımlara begüm denırmıs
evet cnm ısım kesınlestı artık aksılık olmazsa anlamıylada ıcımıze sınen bı ısım oldu
BEGÜM prenses ıyı hos guzel kadın demek eskıden hukumdar kadınlara verılırmıs yanı suleymanın annesı valıde sultan varya oyle hanımlara begüm denırmıs
ayyy yerim ben onu BEGÜM hanım rabbim uzun ömür versin kuzu bunblar kuzu
ayyy begendınımzmöı teyzelerı ayy vallahı zaten ya derın dı ya begum sonra bız hep derın dedık herkez cokdalga gecerler dedı dusunduk gercekten oyle olurdu nekadar derınlerdesın yavrum gel cıkarayım falam derse okul arkadasların katıl oluruz dedık
sırf kendım cok begenıyorum dıe kızımaa haksızlık yapamazdım bıde begüm dedık
ayy ısım ısı zormus cok ıyı anladım
hoşgeldin serpilcimm kötü seyleri getirme aklına artık yeter bu kadar tadını çıkarmaya bak kuzu hersey olacagına varırrr
ben burdayım :) kızlar ya kasıklarım agrıyor ara ara işte cok yoğun yorgunluktan oluyorum artık
kuzum rapor alsana yazık deilmi ya sana bırak hamile kadını normal insanın bile kaldıracagı belli bir iş var kaldıkı sen hamilesinn
canım nasıl alayım 2 oda arkadasımda hasta raporu gondermıs alamam ki müdefa müdürle aram acılır
ozaman allah yardımcın olsun cnm benim çok yormamaya gayret et kendini
keşke canım ama arsıv bolumunde calısıyorum evrak ısteyenler oluyor evraklar gelıyor onların kayıtları yazısmaları hazırlamak lazım bıde ısı bıten evrakları dosyalamak. dosyalama ısı kaldı yetısemıyorum cunku :) bugun 6 ya kadar mesai ıtsede eve gıtsem dıyorum artık ama karar aldım mayısta hasta raporu alıcam hazıran basıda dogum ıznım var bırlestırıcem bana boyle yaptılar madem cunku bır tanesı hasta deılmıs onu ogrendım sımdı ohh keyfıne rapor gonderıyolar
ohh vallaaa ne kdr düşüncesizler
boşver cnm takma sende onlara bırakıp işleri raporu patlatırsın bigüzel
aaa esma geldi yavrum naber bgn doktora gitçektin sennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?