Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

evet cnm ısım kesınlestı artık aksılık olmazsa anlamıylada ıcımıze sınen bı ısım oldu

BEGÜM prenses ıyı hos guzel kadın demek eskıden hukumdar kadınlara verılırmıs yanı suleymanın annesı valıde sultan varya oyle hanımlara begüm denırmıs

Son düzenleme:
iyiyim bitanem napıyım , biraz önce çok bağırıp çağırdım boğzım ağriyir geçmedi bir türlü, akşam kan vereceğim
korkuyorum:)

maşallah kuzum sana. aman bağırmaaa kızımızı korkutcan :))
hadi bakalım korkma kuzucum geççek bu nekiiii güzel havadisleri bekliyoruz

o prensesi yerim bennnnnnnnnn
bnm görümcemin kızının adı begüm
güzel bi isim ismiyle yaşasın inşşşşşşşşş

ayyy yerim ben onu BEGÜM hanım rabbim uzun ömür versin kuzu bunblar kuzu

ayyy yerim ben onu BEGÜM hanım rabbim uzun ömür versin kuzu bunblar kuzu

ayyy begendınımzmöı teyzelerı ayy vallahı zaten ya derın dı ya begum sonra bız hep derın dedık herkez cokdalga gecerler dedı dusunduk gercekten oyle olurdu nekadar derınlerdesın yavrum gel cıkarayım falam derse okul arkadasların katıl oluruz dedık
sırf kendım cok begenıyorum dıe kızımaa haksızlık yapamazdım bıde begüm dedık
ayy ısım ısı zormus cok ıyı anladım

hoşgeldin serpilcimm kötü seyleri getirme aklına artık yeter bu kadar tadını çıkarmaya bak kuzu hersey olacagına varırrr

beğendim canım çok güzel bir isim , ben hiç zorlanmadım isim konusunda hazırdı zaten erkek de olsa kız da olsa:)

benımde hazırdı goya hep mina dedim durdum ama babamız ıstemedıı

hoşgeldin serpilcimm kötü seyleri getirme aklına artık yeter bu kadar tadını çıkarmaya bak kuzu hersey olacagına varırrr

hoşbulduk canımcım, yok artık iyi düşünüyorum Rabbim göstermesin bir daha çok sıkıntı çektim inşallah bundan sonrası güzel olur çok yoruldum çünkü

hulya naber tatlım nedıcem cnm en ıyı arkadasım gebe 34 haftalık aksam sansıcısı tutmus hemen acıle 1 parmak acılması varmıs dr 2 serum ıgne falam yapmıs onun ılk bebek sezeryan buda mecbur oyle olucak eve yollamıs dr hıc hareket etmeden yatacaksın demıs aklıma sen geldın bu veletler neden bu kadar sabırsız yahu

ben burdayım :) kızlar ya kasıklarım agrıyor ara ara işte cok yoğun yorgunluktan oluyorum artık

kuzum rapor alsana yazık deilmi ya sana bırak hamile kadını normal insanın bile kaldıracagı belli bir iş var kaldıkı sen hamilesinn

canım nasıl alayım 2 oda arkadasımda hasta raporu gondermıs alamam ki müdefa müdürle aram acılır

çoookkk sıkılldııımmmmmmmmmmmmmmm

ayyy bgn evimde temizlik varrr çokk mutluyum
aylardan sonra camdan bakınca dışarıyı görebilicem hahahhaaa

ozaman allah yardımcın olsun cnm benim çok yormamaya gayret et kendini

keşke canım ama arsıv bolumunde calısıyorum evrak ısteyenler oluyor evraklar gelıyor onların kayıtları yazısmaları hazırlamak lazım bıde ısı bıten evrakları dosyalamak. dosyalama ısı kaldı yetısemıyorum cunku :) bugun 6 ya kadar mesai ıtsede eve gıtsem dıyorum artık ama karar aldım mayısta hasta raporu alıcam hazıran basıda dogum ıznım var bırlestırıcem bana boyle yaptılar madem cunku bır tanesı hasta deılmıs onu ogrendım sımdı ohh keyfıne rapor gonderıyolar

ohh vallaaa ne kdr düşüncesizler
boşver cnm takma sende onlara bırakıp işleri raporu patlatırsın bigüzel

aaa esma geldi yavrum naber bgn doktora gitçektin sennnnn

ohh vallaaa ne kdr düşüncesizler
boşver cnm takma sende onlara bırakıp işleri raporu patlatırsın bigüzel

aaa esma geldi yavrum naber bgn doktora gitçektin sennnnn

oyle yapacagım seker aslında yolunuda buldum ıstesem nisandan izne ayrılırım bırde doğumdan sonra da doktordan rapor alırım bır eylül ekime kadar işe gelmem ama işte yapmak istemiyorum oyle bende mayısta basıcam raporu dogumdan sonrada uzatabıldıgım kadar uzatacayım allahtan devlet de calısıyorum da haklarım iyi

esma doğurmadın mı henuz senin bebiş inatcı cıktı bıraz daha beklerse beraber doğuma gıderız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…