- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #22.521
oyle yapacagım seker aslında yolunuda buldum ıstesem nisandan izne ayrılırım bırde doğumdan sonra da doktordan rapor alırım bır eylül ekime kadar işe gelmem ama işte yapmak istemiyorum oyle bende mayısta basıcam raporu dogumdan sonrada uzatabıldıgım kadar uzatacayım allahtan devlet de calısıyorum da haklarım iyi
bz geldikk kızalrr... evi temzledik kaynanamla. kendimizide temizledik ohh miss gibi olduk. sıcak suda bekledim 1 saat belki işe yarar die. doğuramadım henüz sancılar çoğalıyo gece geliyomu yoksa derken gidiyo anlamadım bu işten bişi. bu erkekler hep böle yapıyo erken gelmeye niyetleniyolar sonra bakıyolarki keyifleri yernde bekliyolar.
pazartesi günü gitcez doktora bakalım ne olcak. cmtesi son gün :) 9 ay 10 günü bitirmiş olcaz. pazrtesi gnüde bebeğin durumuna göre suni sancı verecek yada biraz daha bekletecek doktr. inş beklemeye gerek kalmaz gelir pazartesiye kadar. çok sıkıldım beklemekten.
bugn içimde bi enerji var doğum için enerji topluyom herhalde genelde öle olurmuş araştırdımda biraz:) olmadı bugün koçişi kandırcam yaramazlık için doğumu en çok hızlandıran şey ilişkiymiş
zuahlcik gelmiş kaçırdım ama yaa ne mutlu bebeği kollarında artık. bnde istiyom yaa artık gelsin tosunumm....
geçmişe baktımda herkesin keyifler yernde maşallahhh... bahar en iyisini dşünmüşsün cnm kullanabildiğin kadar kullan izin devlette olmanın avantajlarını kullan bol bol.
melekk çalışmaları aksatmaa ne güzel yumurtanda çatlıcak gelsn inş bebiş.
ohhh ne güzel güle güle kirlenin kuzum artık
oğluşunda gelecek bikaç güne inş birlikte boool bol pisletirsiniz evi artık :)
yaramazlık yapın tabi o da kızarda sizi dövmeye gelir belki ne rahatsız ediyonz beni diye
bz geldikk kızalrr... evi temzledik kaynanamla. kendimizide temizledik ohh miss gibi olduk. sıcak suda bekledim 1 saat belki işe yarar die. doğuramadım henüz sancılar çoğalıyo gece geliyomu yoksa derken gidiyo anlamadım bu işten bişi. bu erkekler hep böle yapıyo erken gelmeye niyetleniyolar sonra bakıyolarki keyifleri yernde bekliyolar.
pazartesi günü gitcez doktora bakalım ne olcak. cmtesi son gün :) 9 ay 10 günü bitirmiş olcaz. pazrtesi gnüde bebeğin durumuna göre suni sancı verecek yada biraz daha bekletecek doktr. inş beklemeye gerek kalmaz gelir pazartesiye kadar. çok sıkıldım beklemekten.
bugn içimde bi enerji var doğum için enerji topluyom herhalde genelde öle olurmuş araştırdımda biraz:) olmadı bugün koçişi kandırcam yaramazlık için doğumu en çok hızlandıran şey ilişkiymiş
zuahlcik gelmiş kaçırdım ama yaa ne mutlu bebeği kollarında artık. bnde istiyom yaa artık gelsin tosunumm....
geçmişe baktımda herkesin keyifler yernde maşallahhh... bahar en iyisini dşünmüşsün cnm kullanabildiğin kadar kullan izin devlette olmanın avantajlarını kullan bol bol.
melekk çalışmaları aksatmaa ne güzel yumurtanda çatlıcak gelsn inş bebiş.
deryacım akşammı yaptırıyosun temizligini akşam görünürmüki camı falan nasıl sildigiii
kafaya koydum deryaa sırf gelsin die valla eşimi kandırabilirsemmm... sinir şey yaa millet atlar demi bizimkinin dediği şey 40 çıktıktan sonra yandın sen kaçcak delik ararsın şimdi oğlum rahatsız etmicem oda beni rahatsız etmicek sonra diyo...şimdiye yapsaa çoktan doğururdum herhaldene dayanıklıymış bnm adam saşırdım. yazık ama yavruma ya bn korkuttum baştan onu şimdide gel dedikce kaçıyo
yokk kızz öğleden snra geldi abla işte 6 ya kdrr bitiyodur az kaldı
camlardan dışarının görünmeme sebebi toz ve kir canım hahahahaaaaaaa
hehehe bencede ayart kocanı, iyi dayanmış adamcağız :))
Günayyydınnnnnnnn canlarrrrrrrrrrr
sabahın 6:30'unda güzel yiğenimin msjıyla uyandım
rüyasında beni görmüş dayanamamış uyanır uyanmaz mesaj atmış
çok tatlı bir oğlumuz olmuş onu sevmiş rüyasında hepp (bu bebek olaylarından hiç haberi yokk uzun zmndır görüşemedik)
o kdr güzeldiki inşş gerçek olur diye yazmışşşşşş
ayyy bi sevindirik oldummmmm hayır olsun inşallaaaaaah
herkese günaydıııın
canım valla cok guzel başlamıssın gune inşallah yiğeninin gördüğü rüya kısa zamanda gercekleşir.
kızlar ya ben kafayı yedim galiba sonunda gece yarısı dun yaptıgım bır iş takıldı aklıma kafayı yiyodum iş te cok onemliydi bir yasa cıkıcak onun gorus almak ıcın bir iki yere gönderdim ama bunun yanında devlet basım evıne de gonderdım ayy gondermıycekmıydım yoksa dıye aklıma takıldı ay gece yarısı yazıyı yazab arkadası uyandırdım yok tamam dogru yaptın dedi de rahatladım düşünsenize hata yapmıs olsam cumhurbaşkanının henuz onaylamadıgı yasa resmı gazetede yayınlanacaktı !! işsiz kalırdım valla
uykusuz bi geceden günayydınnnn:)
berbat geçiyor kızlar geceler korkutmak istemiyom sizi ama halim kalmadı valla. doğuma gtsem çoçupu çıkarmaya halim yok
bacak ağrısı mahvediyo beni. akşam bacağımı kesin dayanamıyom die ağlamışıminş doğum sancısıdır bu ya bacağımdan kasıklarıma ağrı vuruyo dün akşamdan beri.
deryaaa ne güzel bi msj cnm inşallahh öle olur. tosuncuk bi bebeğin olur.
melekk günaydınn cnmm...
berbat geçiyor kızlar geceler korkutmak istemiyom sizi ama halim kalmadı valla. doğuma gtsem çoçupu çıkarmaya halim yok
bacak ağrısı mahvediyo beni. akşam bacağımı kesin dayanamıyom die ağlamışıminş doğum sancısıdır bu ya bacağımdan kasıklarıma ağrı vuruyo dün akşamdan beri.
melekk günaydınn cnmm...
günaydın cnmm, evet çok güzel bi mesajla uyandım
inşşş gerçek olur
yalnız sonrasında eşimin burnu bir kanamaya başladı zor durdurduk
sbh sbh kan görünce fena oldum sanırım, şmdi brz midem bulanıyor..
ayy cnm senide allah korumuş vallaa ne riskli bişeymiş o öylee
neyseki halletmişsin.
ama insanın aklına bişey takıldımı gitmiyor gerçekten.
esmaaam kıyamam sana ben.
anlayabiliyorum seni beli bacakları bu ara yoğun ağrıyan bi insan olarak
seninki eminim daha zordur canım, allah yardımcın olsun
inş bi avazda doğuracaksın. inş tosun gelirrr bu haftasonu hediyemiz olarak.
inşş cnm hayıra çıksın rüyaa çok güzelmiş, mutlu oldum inş tez zmnda gerçekleşir
ay canım yaa allah yardımcın olsun su ağrılara benım ıkı gundur bellim ağrıyo zor dayanıyorum allah yardımcın olsun. ay hafta sonuna gelır belki tosuncugunda sen de hem rahatlarsın hem bebişine kavusursun artık son gunler dayanmak daha zor olsa gerek heycan uykusuzluk agrılar hepsı bırlesıyodur.
Günayyydınnnnnnnn canlarrrrrrrrrrr
sabahın 6:30'unda güzel yiğenimin msjıyla uyandım
rüyasında beni görmüş dayanamamış uyanır uyanmaz mesaj atmış
çok tatlı bir oğlumuz olmuş onu sevmiş rüyasında hepp (bu bebek olaylarından hiç haberi yokk uzun zmndır görüşemedik)
o kdr güzeldiki inşş gerçek olur diye yazmışşşşşş
ayyy bi sevindirik oldummmmm hayır olsun inşallaaaaaah
melekk günaydınn cnmm...
aynı ben yaaaa bişe takıldımı aklıma uykuyu falan kalmıyooo neyseki yanlışlık yokmuş çok şükürherkese günaydıııın
canım valla cok guzel başlamıssın gune inşallah yiğeninin gördüğü rüya kısa zamanda gercekleşir.
kızlar ya ben kafayı yedim galiba sonunda gece yarısı dun yaptıgım bır iş takıldı aklıma kafayı yiyodum iş te cok onemliydi bir yasa cıkıcak onun gorus almak ıcın bir iki yere gönderdim ama bunun yanında devlet basım evıne de gonderdım ayy gondermıycekmıydım yoksa dıye aklıma takıldı ay gece yarısı yazıyı yazab arkadası uyandırdım yok tamam dogru yaptın dedi de rahatladım düşünsenize hata yapmıs olsam cumhurbaşkanının henuz onaylamadıgı yasa resmı gazetede yayınlanacaktı !! işsiz kalırdım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?