Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydın tatlım ya bir rahat nefes alamadım be yavrumm allah yardımcın olsunn ama inş. sonu ferahh bu günlerinn

canımm günaydınnnn, amin cnm mübarek gün hatrına rabbim dualarımızı kabul etsin inşşş
gene kusuyosun hee vallaa ne kustun kızz seni görünce korkuyorum he ben o kdr kussam sinir sahibi olurum
çok korkuyom ben kusmaktan tıkanıcam sanıyom ağlamaktan ölürüm allahım beterinden saklasınnnnnnn
inşş geçsin cnm ya ..

günaydın tatlım ya bir rahat nefes alamadım be yavrumm allah yardımcın olsunn ama inş. sonu ferahh bu günlerinn

amin canım , ne yapalım kusmuklu geçirmek de varmış hamileliği ağzım bir ekşiyor anlatamam sana bu kadar çekmeme bizim kız da bi horon tepse içeride
hiç kötü olmayacak ama hiç kıyak geçmiyor:)

başladım yine canım yaaa ama mdemden gastririm başladı herhalde feci ekşiyor ağzım, kanka oldum bulantılarla hiç korkma alışıyorsun zaten ama olmasa daha iyi tabiki:)
dün kan verdim akaşma alacağım inş bişey çıkmaz ama bence yine bişey çıkar :) her zaman olduğu gibi:)

yokh bu mesajı hiç beğenmediiiiiiii !
ne demek kesin bişey çıkar acı biber sürerim eline bak yazamazsın öyle şeyler :)
olumlu düşünsene cnm yaa, olmaz böyle.

Son düzenleme:
yokh bu mesajı hiç beğenmediiiiiiii !
ne demek kesin bişey çıkar acı biber sürerim eline bak yazamazsın öyle şeyler :)
olumlu düşünsene cnm yaa, olmaz böyle.

bişey çıkmaz dedik hep bişey çıktı bari çıkacak diyeyim de tersi olur belki
kendimi hazırlıyorum süprizlere açığım yani

valla bende korkuyorum bir serpili görünce birde ofisteki hamileyi görüncee allahım iyi geçirecegimiz bir hamilelik sağlıklı evlatlar nasip etsinn

kızlarr çok afedersiniz ama ilişki sonrası gazı olan oluyomuuu

ilişki sonrasımı nedir bilmem de
benim geçen kendimi hamile sanarken regle bir hafta kala bir başladı
hiç geçmdi reglimden beri inanılmaz karnım şiş
ve hala gaz olayıda var yani

hiç hatırlamıyorum melek yaaa :)

hahahahaaaaaaaa
boyyynuuu bükükkklerrrrr
kıyamam ya yazık kız size unutmuş bile :)))

kocam her akşam dalga geçiyo göbeğe bak hamile gibi diye
niye böyle şişim yaaaa

kızlar benim yine göğüs ağrım başladı bugün itibariyle, tırsıyorrmmmm :18:
artık alışkanlık mı yaptı nedir

Son düzenleme:
hiç hatırlamıyorum melek yaaa :)

sonrasında yatıyorumya belkide üşüttüm ondandır pöfffff karnımın içinde bir oraya bir buragidiyo yolu bulup çıkamıyoda yazıkkk

unuttuk kız :) kocama yazık adam fenalarda ne yapsın bende özledim yani

sonrasında yatıyorumya belkide üşüttüm ondandır pöfffff karnımın içinde bir oraya bir buragidiyo yolu bulup çıkamıyoda yazıkkk

ayy anlayabiliyorum seni yaklaşık 2 haftadır o durumdayım valla
yolunu buldurmak lazım biyerelerden yoksa patlıycaz :))))
akşam atladınmı adamın üstüneee
biz yapamadık yaaa annem var malum bu ay mesaiyi erken kapadık,
son ilişki 13. gün olduuuuu dahada yeter bende olay bitmiştir

günaydın kızlar keyifler nasıl
esmam hala doğurmamışsın
bursadayım sabah akşam geziyorum alışverişim bitti sayılır artık :))))

kızlar gaz olayını konusmussunuz ben size benım bir hikayemı anlatayım da gülün . bız esımle cocu calısması yaptık malum olay bıttı bendeo ara ayaklarımı dikiyodum havaya ay benden bır ses cıkmaya basladı ama tahmın edemeyecegınız bır yerden gaz adresı kacırmıs spermlerın gırdıgı yerden cıkıyodu ayy bıan bır utandım sonra basladım gulmeye ben gulunce esımde basladı gulmeye bak cocuklarımızı sersemlettın sımdı yumurtaya ulasamaycaklar dıye dalga gecmeye baslamıstı ayy bır saat gulmekten yıkılmıstım ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…