- Konu Sahibi haticemavi
-
- #2.581
zaten kaynanamda yemekteyız bu aksam aksamda beraberdık baska bı mısafırlıkte yuzunu cok sık gordum buara cocugum olmucak dıe tırsıyorum
sevgili canlarım , şimdik bana bişeyler oluyor psikolojikte olabilir normal değilim zaten
karnımda sızılar var , altıma kaçırcam sankim , göğüslerime arada bir ağrı giriyor am daha çok erken son 13 gün
sımcık soyluyorum soyle anlatayım ben bı ıkıkere duydum nekadar dogru nekadar yalan bılmıyrum dıyelım gebe kaldın tabı daha erken ve haberın yok soylede ogrene bılırmısın dıyelım ılıskıye gırdın esın ıcıne bosaldı eger o spermler eskısınden oldugundan daha az gerı gelırse hamıle oluyormusun hatta soyle dıyım cok az gerı akarmıs spermler ıns anlat bılmısımdır edeplıce
hamilesin hamilesinizzzz galibaaaaaaaaaaaaaa
merhaba kızlar benimde bi sorum var banada yardım edermısınız??
pazartesi günü 2 aydır regli olamamla ilgili dr a gittim..alttan muayne oldum bi kaç test vs..dr ultrasonda 1 yumurtamın çok büyüdüğünü fakat çatlayamadığını söledi fakat eğer yeni bi gebelik varsa görünmes test yapalım dedi.
beta hcg <2 cıktı.
2gün sora tekrarla bakalım nolucak dedi.ve ben dün testi tekrarladım ve sonuc <12.75 cıktı..
şimdi benim içimi rahatlatacak bişeyler söleyebilirmisiniz
göğüslerimin yanları acıyo ara sıra adet olucakmısım gibime geliyo ve ara sırada kasıklarım ağrıyo şimdi bide akıntı başladı.ne diyosunuz???
sevgili canlarım , şimdik bana bişeyler oluyor psikolojikte olabilir normal değilim zaten
karnımda sızılar var , altıma kaçırcam sankim , göğüslerime arada bir ağrı giriyor am daha çok erken son 13 gün
yımırtaların çatlıyor ayoll sızlamaların batlamarın normal yawrum ama düşünme onları düşünmek yasakkkkk[/QUOTE
yok düşünmüyorum ama ben niyen geç yımırtladım ki:44:
eğer test pozitif çıkarsa benim tam tersi oldu
inşallah hayatım
bi kaç gün daha baktır inşallah hamilesindir
ovulasyon sendromu bende de olur yımırtlıyosun
kızlar cıkıcaktım ama mfalcon 3te sonuc bellı olacakmıs ama hazırlandımda sımdı ben cıkayım ıns geldıgımde ıyı haberler duyarım optum
kızlar patlıcam burda yaaa:95:
çıkmış 17.2
çıkmış 17.2
düşük yaa çok sevinemedim
ama evet hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?