- Konu Sahibi haticemavi
-
olar konu ne olsun cicim
serfik yaa ne olcek bizim halimiz yaaa
he kavga konusunu buldum senin oğlan benim kızımın saçını çekmiş hanııım kulağını çekicem onun kız hüngür hüngür ağlıyo
noolmuş dil çıkarmışsa canını acıtmamışya oğlunun ben de çıkarıyorum :76:
benim oğlum sevmez öyle şeyleri hem kız kısmına yakışır mı çocuğumu zorla saç çekmeye zorlamış, sümüklü kız ne olacak
noluyo burda yawww doğmamış cocuğa donmu biçiliyo hımmm benim çocuğum sizin çocuğunuzu döverrrr
noluyo burda yawww doğmamış cocuğa donmu biçiliyo hımmm benim çocuğum sizin çocuğunuzu döverrrr
ya arkadaşım neyse onlar barışır kendi aralarında bugün kavga ederler yarın geçer bi kenarda oynarlar
evlendirelim bunları ne dersin
ya arkadaşım neyse onlar barışır kendi aralarında bugün kavga ederler yarın geçer bi kenarda oynarlar
evlendirelim bunları ne dersin
cnm tskler evet okumustum sende yazmıssın 4 agustos dıe ayy ıns hayırlısı nekadar zor beklemek ama sunu anladımkı onemlı olan hamıle kalmak dıyıl onu devam ettırmek ıns hem hamıle kalanlardan hemde bebelerını kucaklarına alanlardan oluruz suanda ezan okunuyo ıns dualarımız kabul olur
ay çikolatanızı alın gelin iştekahveleri ben yaparım malum o şimdi döker bi yerlere
sonrada kendi aramızda evlendiriveririz :123: burda da bi düğün ohhh oynar kurtları da dökeriz ne dersin dünür
olur dünür olur biz razıyız, oğluma öyle acı kahve içirmek yok ama kayıınvalidesi ona göre anlaşalım , ağzı yanar yavrumun
düğün dernek atarız göbekleri , diğer bebelerde gelir değmeyin keyfimize:79::79::79:
olur dünür olur biz razıyız, oğluma öyle acı kahve içirmek yok ama kayıınvalidesi ona göre anlaşalım , ağzı yanar yavrumun
düğün dernek atarız göbekleri , diğer bebelerde gelir değmeyin keyfimize:79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?