Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

serfik yaa ne olcek bizim halimiz yaaa

he kavga konusunu buldum senin oğlan benim kızımın saçını çekmiş hanııım kulağını çekicem onun kız hüngür hüngür ağlıyo

serfik yaa ne olcek bizim halimiz yaaa

he kavga konusunu buldum senin oğlan benim kızımın saçını çekmiş hanııım kulağını çekicem onun kız hüngür hüngür ağlıyo

valla bilmiyorum canımm yaa çaresiz haldeyiz...

aaa senin kız da dil çıkarmış benim oğlana çok cadı çok sen bi sopala onu az bile etmiş benim oğlan

ya arkadaşım neyse onlar barışır kendi aralarında bugün kavga ederler yarın geçer bi kenarda oynarlar
evlendirelim bunları ne dersin

ay çikolatanızı alın gelin işte kahveleri ben yaparım malum o şimdi döker bi yerlere
sonrada kendi aramızda evlendiriveririz :123: burda da bi düğün ohhh oynar kurtları da dökeriz ne dersin dünür

' onemlı olan hamıle kalmak dıyıl onu devam ettırmek ıns hem hamıle kalanlardan hemde bebelerını kucaklarına alanlardan oluruz ' kesinlikle bu ifadeye katılıyorum 3 kez hamile kalmış fakat her defasında hüsrana uğramış biri olarak artık hamile kalmayı değil sağlıklı bir bebek doğurabilmayi önemser oldum . yani elbetteki her hamile mutlu sonu kastederek hamileliği ister ama şimdi bende korku oluştu direk sağlıklı bir hamileliğe endeksledim kendimi. önceden biran önce hamile kalsam diyordum ama hamile kalmakta önemsiz önemli olan onu devam ettirip sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almak. ve sonrasında da allahımın yavrularımıza huzurlu sağlıklı uzun uzun ömürler vermesi. allah kimselere hiçbir müslümana evlat acısı yaşatmasın. ben daha yüzünü görmediğim canlara acırken allah o büyük imtihana bizleri tabi tutmasın amiiiinnn

ay çikolatanızı alın gelin işte kahveleri ben yaparım malum o şimdi döker bi yerlere
sonrada kendi aramızda evlendiriveririz :123: burda da bi düğün ohhh oynar kurtları da dökeriz ne dersin dünür

olur dünür olur biz razıyız, oğluma öyle acı kahve içirmek yok ama kayıınvalidesi ona göre anlaşalım , ağzı yanar yavrumun
düğün dernek atarız göbekleri , diğer bebelerde gelir değmeyin keyfimize:79::79::79:

inşallah şekerim Allah o günlari de gösterin :97:
ben bu ay çok istiyorum yaa şimdi olursa tahmini doğum evlililk yıldönümüm olacak

ay hiç kıyarmıyım ben bol sütlüsünden yaparım ona

ay hiç kıyarmıyım ben bol sütlüsünden yaparım ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…