- Konu Sahibi haticemavi
-
yaww keşke versemde :)) dukana bıraktım kendimi :) ama daha başlıyamadım yulaf kepeği bulmam lazımm bu arada nasıl verdin kıs ben doğumda çok az aldım ama doğumdan sonra felaketim başladııı hemde normal yemem aynı devam ettiği şekilde devam etti ama anlam veemedim sonra hipotroidim olduğu çıktı :)
hadii hanımlar ben kaçarrrrr öğlen okunucak öğleni kılayım sonradaa dualarıma kaldığım yerden başlıyayım haticecim ben 30 okumuştum ekledin dimi ?
çok basit meleğim 3 öğün yiyceksin her sabah o kibrit kadr peynir,ekmek yok,domates tuzsuz,salatalık aynı şekilde ve 2-3 zeytin şkersiz çay..
öğlen:kağıt kdr ince kaşar ve keekli tost ekmeğiyle 1 adt tost ve şekersiz çay
yada yarım kilo meyve
akşamda:içinde yağ olmayan herhangi bir yemekten bir küçük porsyon
günde 3 litre su ve sabah akşam 5km tempolu yürüyüş he bide 3 ay boyunca nbb nin small korsesini takıcaksın günde 8 saat.
çay yerine yeşilçay içsende makbul
emin ol dayanıpta uygularsan bana dua edersin canm
ama yemeklerin kesinlikle 1 yemek kaşığı sıvı yağ ile yapıldığına emin olman lazım
ok
kızlaarrr aranıza benıdealın tek tek okudum hepsını hepımızın beklentısı aynı kaderı ortak yanlız degılız.kısaca kendımı anlatayım 26 yasındayım ıkı yıldır evlıyım mart ayında hamıle oldugumu ogrendım nısanda aldırmak zorunda kaldım gelısmedıgı ıcın benım ıcın cok kotu bı yıkımdı 9ay sonra hamıle kalmıstım ve ogrendıkten 1ay sonra bebegımı kaybettım.ısyan etmıyorum rabbım boyle yazmıs sınavımızı.dr 3 ay yasak verdı ve doldurdum buay esımle sıkı calıstık hayırlısı bakalım 4agustosta adet gunum ama ıns herkezde bende bu ay adet olmayız uzun lafın kısası hamılelık konusunda tecrubelıyım goya ama yıne ılkmıs gıbı herseyı acaba hamılemıyım dıe baglıyoruım mesela ılkkınde yerlesme kanamsı gelmıstı bu sefer gelmedıo bıle ayyy tamam cok konustum bılıyorum kusura bakmayın aranıza benıde alırsanız daha cok konusuruz
buaradda ortak tefrıcıye cekılıyormus kızlar bende cekebılırım mesela 500 tane alayım namazlardan sonra cekerım bıtırdıgımde bıttı derım gerekırse yıne rakam alırım suanda musaıtım cekmek ıcın evdeyım ısten ayrıldım yorucu bı ısım vardı artık bebegım olsun onunla çalısayım ıstıyorum rabbım mubarek gunlerde dualarımızı kabul etsın
bak görüyorsun dimi nasıl kafa buluyor benimle, ağlak oldum çıktım
:
ayy inşallah ayrılırsın çok bile durdun ne bu bee herkes ailesini bilsin hayatını yaşasınn allam yaayaww bendee bomba gidibim ama :))) bedenennn :))))))))
ruhen deil yani ruhan çok zayıf, çökük,bitkinn,,,herşey var yanii
ayrı ev istiorum allahım ne olur dualarımı kabul etttt
yaaaa dimii ahh ah kardeş tatlı oldukları kadar yaramaz olmasalaramann allahım o azgınlığı çok iyi bilirimmmmmmm :) bendede 5.5 azgınlığı var gııı :))
hoşgeldin canımkızlaarrr aranıza benıdealın tek tek okudum hepsını hepımızın beklentısı aynı kaderı ortak yanlız degılız.kısaca kendımı anlatayım 26 yasındayım ıkı yıldır evlıyım mart ayında hamıle oldugumu ogrendım nısanda aldırmak zorunda kaldım gelısmedıgı ıcın benım ıcın cok kotu bı yıkımdı 9ay sonra hamıle kalmıstım ve ogrendıkten 1ay sonra bebegımı kaybettım.ısyan etmıyorum rabbım boyle yazmıs sınavımızı.dr 3 ay yasak verdı ve doldurdum buay esımle sıkı calıstık hayırlısı bakalım 4agustosta adet gunum ama ıns herkezde bende bu ay adet olmayız uzun lafın kısası hamılelık konusunda tecrubelıyım goya ama yıne ılkmıs gıbı herseyı acaba hamılemıyım dıe baglıyoruım mesela ılkkınde yerlesme kanamsı gelmıstı bu sefer gelmedıo bıle ayyy tamam cok konustum bılıyorum kusura bakmayın aranıza benıde alırsanız daha cok konusuruz
hoşgeldin canım aldık bile geçmiş olsun bat tarihlerimiz aynı inşallah gelmicem o kırmızı gil ailesi
amin canım sayı vermedik isteyen istediğ kadar çekip buraya yazıyor her hafta bir arkdaşımız için yapıcaz inşallah bu hafta grenmoon hilal ar bebk için allah razı olsun sayıyı belirtirsin
amin canım sayı vermedik isteyen istediğ kadar çekip buraya yazıyor her hafta bir arkdaşımız için yapıcaz inşallah bu hafta grenmoon hilal ar bebk için allah razı olsun sayıyı belirtirsin
canım ben hala bunlarla besleniyorum midende alışıo zamanla zaten iyide oluo her zaman hafif yemek iyidir..ekle çıkar yapıorum bazen kafama göre mesela dondurma kola fln herşeyden yiyorumkız ben bunu yersem aç kalırım aç kalırsam enerjim düşer enerjim düşerse çocuk çalışması yapamam
cnm tskler evet okumustum sende yazmıssın 4 agustos dıe ayy ıns hayırlısı nekadar zor beklemek ama sunu anladımkı onemlı olan hamıle kalmak dıyıl onu devam ettırmek ıns hem hamıle kalanlardan hemde bebelerını kucaklarına alanlardan oluruz suanda ezan okunuyo ıns dualarımız kabul olur
kız sevalciiiimmm bende de var aynısından benimde bugün bat offfff 3 beklicem ya artık ölüm gibi
ay inşallah rabbim en kısa zamanda kucağımızı doldursun kimsenin boş bırakmasın ay benide sulugöz yaptınız gıı burda ağlamak yokAl sana hatice
canım ben hala bunlarla besleniyorum midende alışıo zamanla zaten iyide oluo her zaman hafif yemek iyidir..ekle çıkar yapıorum bazen kafama göre mesela dondurma kola fln herşeyden yiyorum
mrbb kızlarrr
Burdayız canım burda anma şunun adını artık sinirlerimiz bozuluyor
Bencede tatlım anmaya gerek yok artık.[B][/B]
sormaa ne haldeyim...sormaa kederdeyim....sormaa nöbetlerdeyim başım dumannn
yok yaaa gidip almanyayı karış karış arayıp şu IP nin olduğu adresi bulup şu şahsı bir güzell dövsemm yineede hırsımı alamıcam
Almanya'da olduğu da meçhulki bu şahsın, daha ne yalan dolanlar var acaba. artık ne zıkkımsa ne hali varsa görsün.
Sakin ol canım bebişini düşünnnnnnnnnn
Nası motive ediyorum ama
Ee nasıl gidiyo? Biz ağustos çalışmalarına dün akşam itibariyle başladık hadi hayırlısı :)
Siz artık batları bekliyorsunuz değil mi, allah sabırlar versin
biz iyiyiz sen nasılsın hoşgeldinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?