Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

çok basit meleğim 3 öğün yiyceksin her sabah o kibrit kadr peynir,ekmek yok,domates tuzsuz,salatalık aynı şekilde ve 2-3 zeytin şkersiz çay..
öğlen:kağıt kdr ince kaşar ve keekli tost ekmeğiyle 1 adt tost ve şekersiz çay
yada yarım kilo meyve
akşamda:içinde yağ olmayan herhangi bir yemekten bir küçük porsyon
günde 3 litre su ve sabah akşam 5km tempolu yürüyüş he bide 3 ay boyunca NBB nin Small korsesini takıcaksın günde 8 saat.
çay yerine yeşilçay içsende makbul
emin ol dayanıpta uygularsan bana dua edersin canm
ama yemeklerin kesinlikle 1 yemek kaşığı sıvı yağ ile yapıldığına emin olman lazım
ok

kızlaarrr aranıza benıdealın tek tek okudum hepsını hepımızın beklentısı aynı kaderı ortak yanlız degılız.kısaca kendımı anlatayım 26 yasındayım ıkı yıldır evlıyım mart ayında hamıle oldugumu ogrendım nısanda aldırmak zorunda kaldım gelısmedıgı ıcın benım ıcın cok kotu bı yıkımdı 9ay sonra hamıle kalmıstım ve ogrendıkten 1ay sonra bebegımı kaybettım.ısyan etmıyorum rabbım boyle yazmıs sınavımızı.dr 3 ay yasak verdı ve doldurdum buay esımle sıkı calıstık hayırlısı bakalım 4agustosta adet gunum ama ıns herkezde bende bu ay adet olmayız uzun lafın kısası hamılelık konusunda tecrubelıyım goya ama yıne ılkmıs gıbı herseyı acaba hamılemıyım dıe baglıyoruım mesela ılkkınde yerlesme kanamsı gelmıstı bu sefer gelmedıo bıle ayyy tamam cok konustum bılıyorum kusura bakmayın aranıza benıde alırsanız daha cok konusuruz

buaradda ortak tefrıcıye cekılıyormus kızlar bende cekebılırım mesela 500 tane alayım namazlardan sonra cekerım bıtırdıgımde bıttı derım gerekırse yıne rakam alırım suanda musaıtım cekmek ıcın evdeyım ısten ayrıldım yorucu bı ısım vardı artık bebegım olsun onunla çalısayım ıstıyorum rabbım mubarek gunlerde dualarımızı kabul etsın

kız ben bunu yersem aç kalırım aç kalırsam enerjim düşer enerjim düşerse çocuk çalışması yapamam

hoşgeldin canım aldık bile geçmiş olsun bat tarihlerimiz aynı inşallah gelmicem o kırmızı gil ailesi

amin canım sayı vermedik isteyen istediğ kadar çekip buraya yazıyor her hafta bir arkdaşımız için yapıcaz inşallah bu hafta grenmoon hilal ar bebk için allah razı olsun sayıyı belirtirsin

bak görüyorsun dimi nasıl kafa buluyor benimle, ağlak oldum çıktım

:

oyyy sevdiğime takılırım ben bebeim ama sevdiğimden

yaww bendee bomba gidibim ama :))) bedenennn :))))))))
ruhen deil yani ruhan çok zayıf, çökük,bitkinn,,,herşey var yanii
ayrı ev istiorum allahım ne olur dualarımı kabul etttt
ayy inşallah ayrılırsın çok bile durdun ne bu bee herkes ailesini bilsin hayatını yaşasınn allam yaa
amann allahım o azgınlığı çok iyi bilirimmmmmmm :) bendede 5.5 azgınlığı var gııı :))
yaaaa dimii ahh ah kardeş tatlı oldukları kadar yaramaz olmasalar
hoşgeldin canım
üzüldüm bebeğin için ama malesef bazen böyle durumlar yaşanıyor umalımda bir daha olmasın..inşallah bu ay dileğin olur

hoşgeldin canım aldık bile geçmiş olsun bat tarihlerimiz aynı inşallah gelmicem o kırmızı gil ailesi

cnm tskler evet okumustum sende yazmıssın 4 agustos dıe ayy ıns hayırlısı nekadar zor beklemek ama sunu anladımkı onemlı olan hamıle kalmak dıyıl onu devam ettırmek ıns hem hamıle kalanlardan hemde bebelerını kucaklarına alanlardan oluruz suanda ezan okunuyo ıns dualarımız kabul olur

amin canım sayı vermedik isteyen istediğ kadar çekip buraya yazıyor her hafta bir arkdaşımız için yapıcaz inşallah bu hafta grenmoon hilal ar bebk için allah razı olsun sayıyı belirtirsin

tmm cnm ozaman hergun cektıgım kadarını yazarım oyle eklersın sende

tmm cnm ozaman hergun cektıgım kadarını yazarım oyle eklersın sende

kız ben bunu yersem aç kalırım aç kalırsam enerjim düşer enerjim düşerse çocuk çalışması yapamam
canım ben hala bunlarla besleniyorum midende alışıo zamanla zaten iyide oluo her zaman hafif yemek iyidir..ekle çıkar yapıorum bazen kafama göre mesela dondurma kola fln herşeyden yiyorum

ay inşallah rabbim en kısa zamanda kucağımızı doldursun kimsenin boş bırakmasın ay benide sulugöz yaptınız gıı burda ağlamak yok Al sana hatice

kız sevalciiiimmm bende de var aynısından benimde bugün bat offfff 3 beklicem ya artık ölüm gibi

kızlar ben 6 gün önce yaptım dayanamayıp (hani gaza gelmiştim) negatifti.blkide normaldi negatif çıkması.ama şimdi bekliycem inat ettim bekliycem misafirim var onlara koştururken fazlada aklıma getirmiyorum zaten. bakalım nolcak başkada hiiççç belirti yookkk

ay inşallah rabbim en kısa zamanda kucağımızı doldursun kimsenin boş bırakmasın ay benide sulugöz yaptınız gıı burda ağlamak yok Al sana hatice

evet aglamıyoruz ben zaten ılkınde cok yıprandım aglamak yok heee soyle dusunelım ya hamıleysek bebelerımızı uzmeeye ne hakkımız var hep gulelım kızlar hep arada aglamak gereklı tabıde oda mutluluktan olsun ıns

canım ben hala bunlarla besleniyorum midende alışıo zamanla zaten iyide oluo her zaman hafif yemek iyidir..ekle çıkar yapıorum bazen kafama göre mesela dondurma kola fln herşeyden yiyorum

7 AYDIR FOLBOL DOSTİNEX KULLANIYORUM ŞİŞİRDİ VE SAĞOLSUNLAR 5 KİLO ALDIRDILAR BANA HERŞEY BEBEKK İÇİNN HERŞEYY BEBEK İÇİNN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…