- Konu Sahibi haticemavi
-
inşallah şekerim Allah o günlari de gösterin :97:
ben bu ay çok istiyorum yaa şimdi olursa tahmini doğum evlililk yıldönümüm olacak
ay hiç kıyarmıyım ben bol sütlüsünden yaparım ona
ben 3 ay önce dış gebelikten ameliyat olduğum için artık kontrollü hamile kalmam gerekiyor. sol tarafımdaki tüpte kalmıştı o yüzden sağdan yumurtladığında ilişkide bulun dedi doktorum .adana dan balıkesire tayinimiz çıktı. burda bir doktora gittim bu ay sağ yumurtalık aktif dedi çalışmamızı bu ay yaptık bakalım bende bekliyorum bu ay hayırlısı ama benimde kasıklarımda kaç gündür hafif batmalar oluyor bilemiyorum artık drun dediği tarihlerde ilişkimiz oldu ama bilemeyeceğim
isteyen herkesin bu ay olsun inşallah şu mubarek ayın hürmetine
allah kabul etsin aldım canım allah razı olsunamiinnn inş kızlar dualarımızda bır nıyetlerımızde hayırlı sonumuzda guzel olsun ıns. Kaybetmek cok acı hanı derlerya hevesım kursagımda kaldı ıste oyle oluyosun.allah kımseyı hevesı kursdagında bırakmasın haticeee tefrıcıye 100 adet cekttım
slmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlar nbrsnz yaaaaaaaaaaa
iyidir tatlım sen nasılsın, sıkılyoruz işte, belirti var mı onu takip ediyorum tık yk ama bu ayda çuvalladık
bel agrım var canım benmde belirti arama canım olruna bırak sonra insan yıkılıyo allahın iznyle gelck bebişin
ben umudu kestim zaten bu aydan da insan kendini alamıyor yine kontrol etmekten son 6 bakalım
iyidir tatlım sen nasılsın, sıkılyoruz işte, belirti var mı onu takip ediyorum tık yk ama bu ayda çuvalladık
öyle deme canım belli olmaz hiç bi bakmşsn geliyo teyzesnn güzeli
tatlım düşünme bukadar oluruna bak ne zamanansa vakti saati o kendisi gelicek zaten benide evham yaptırıyon ama bende yok bişiStres yokk düşünmek yok çalışmak var bol bol çalış
inşallah teyzesi yaaa dua et...:)
doğru diyorsun da huyum kurusun o kadar takıntılıym ki tamam evham yapmak ok sustum bençalışma şevki de kalmadı sevgili halkım yüzünden sinir ediyorlar beni
duam hep sizinle tatlım allhım bi an önca hepinize nasip etsn
ben de geleyim mi?
Geçmişi okuyamadım pek ama
bu ay bizim 5. Denememiz
3-5 gün içinde adet tarihim
belirtim falan yok
bakalım ne olacak bu ay
5 hafta 2 günlk canım ya tarihi degiştiremedm sagol teyzesi büyüsünde öpsn elinden inşamin canım inş. bebişimizde 5 hafta 5 günlük maşallah onaa yerim ben onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?