Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

inşallah şekerim Allah o günlari de gösterin :97:
ben bu ay çok istiyorum yaa şimdi olursa tahmini doğum evlililk yıldönümüm olacak

inş canım yaa benim de eşim nisan doğumlu ben de o yüzden bu ay istiyorum ama malesef

ay hiç kıyarmıyım ben bol sütlüsünden yaparım ona

ayy canım benim kıyamaz damadına da

ben 3 ay önce dış gebelikten ameliyat olduğum için artık kontrollü hamile kalmam gerekiyor. sol tarafımdaki tüpte kalmıştı o yüzden sağdan yumurtladığında ilişkide bulun dedi doktorum .adana dan balıkesire tayinimiz çıktı. burda bir doktora gittim bu ay sağ yumurtalık aktif dedi çalışmamızı bu ay yaptık bakalım bende bekliyorum bu ay hayırlısı ama benimde kasıklarımda kaç gündür hafif batmalar oluyor bilemiyorum artık drun dediği tarihlerde ilişkimiz oldu ama bilemeyeceğim

hayırlısı olur inş canım

amiinnn inş kızlar dualarımızda bır nıyetlerımızde hayırlı sonumuzda guzel olsun ıns. kaybetmek cok acı hanı derlerya hevesım kursagımda kaldı ıste oyle oluyosun.allah kımseyı hevesı kursdagında bırakmasın HATİCEEE tefrıcıye 100 adet cekttım

allah kabul etsin aldım canım allah razı olsun

iyidir tatlım sen nasılsın, sıkılyoruz işte, belirti var mı onu takip ediyorum tık yk ama bu ayda çuvalladık

tatlım düşünme bukadar oluruna bak ne zamanansa vakti saati o kendisi gelicek zaten benide evham yaptırıyon ama bende yok bişi Stres yokk düşünmek yok çalışmak var bol bol çalış

öyle deme canım belli olmaz hiç bi bakmşsn geliyo teyzesnn güzeli

inşallah teyzesi yaaa dua et...:)

tatlım düşünme bukadar oluruna bak ne zamanansa vakti saati o kendisi gelicek zaten benide evham yaptırıyon ama bende yok bişi Stres yokk düşünmek yok çalışmak var bol bol çalış

doğru diyorsun da huyum kurusun o kadar takıntılıym ki tamam evham yapmak ok sustum ben çalışma şevki de kalmadı sevgili halkım yüzünden sinir ediyorlar beni

ben geldim bayanlar arkadaşım hamile evde yatmak zorunda düşük tehlikesi yüzünden onu aradım epey konuşmuşuz çen çen

ben de geleyim mi?
geçmişi okuyamadım pek ama
bu ay bizim 5. denememiz
3-5 gün içinde adet tarihim
belirtim falan yok
bakalım ne olacak bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…