- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.841
haklısın canım insan yürekten inanarak yaptığı şeyin kabul olacağınada inanıyor, onlar şimdi türlü bahaneler bulup mide bulandırmışlar, o yüzden hiç bulaşma, okusalar bile kafalarında inanmayacaklar belkide.
canım orası benim boş zamanlarımda göz gezdirdiğim ara ara yorum yaptığım bir hamişlik topiği yine. ismi: "Hamilelik yolunda beraber adım adım yürüyelim"
orda görmüştüm bu dua listesini, ordaki arkadaşla görüştüm bende bizim topiğe yapmak istiyorum diye çok memnun oldu. kendimide yazdırdım hatta onların dua listesine.
haklısın canım insan yürekten inanarak yaptığı şeyin kabul olacağınada inanıyor, onlar şimdi türlü bahaneler bulup mide bulandırmışlar, o yüzden hiç bulaşma, okusalar bile kafalarında inanmayacaklar belkide.
canım orası benim boş zamanlarımda göz gezdirdiğim ara ara yorum yaptığım bir hamişlik topiği yine. ismi: "Hamilelik yolunda beraber adım adım yürüyelim"
orda görmüştüm bu dua listesini, ordaki arkadaşla görüştüm bende bizim topiğe yapmak istiyorum diye çok memnun oldu. kendimide yazdırdım hatta onların dua listesine.
az önce kendi profilime girdim orda senin adının yanında yazıyordu bu topiğin adı bende şaşırdım biran bizimkiler yeni topikmi açtı ben yokken dedim
canım yaa aharika hadisi şerifler bulup yazmışsın Allah razı olsun abk hevesim 10 kat daha arttı şimdi bu dua grubu ile ilgili
aminn inşallah evet, gerçekten bu forum hayatıma girdi gireli 1 kere bile yalnızlık hissetmedim hayatımda, önceden evde bazen kendi kendime ağlardım, benim hiç arkaşım yok diye, çocuk gibi varya inanın yanievlenince arkadaşlar elini eteğini çekti gelen gidenim yoktu üzülüyordum. ama şimdi salladım gitti
canımm hoşgeldin, ay ben senin hamişlik hallerini yerim yaa, Allah yardımcın olsun tatlım inallah en kısa zamanda normale dönersin hayırlısıyla kolay bir hamişlik seni bekliyordur umarım ki. hemen ekliyorum listeye
canım yaa aharika hadisi şerifler bulup yazmışsın Allah razı olsun abk hevesim 10 kat daha arttı şimdi bu dua grubu ile ilgili
aminn inşallah evet, gerçekten bu forum hayatıma girdi gireli 1 kere bile yalnızlık hissetmedim hayatımda, önceden evde bazen kendi kendime ağlardım, benim hiç arkaşım yok diye, çocuk gibi varya inanın yanievlenince arkadaşlar elini eteğini çekti gelen gidenim yoktu üzülüyordum. ama şimdi salladım gitti
canımm hoşgeldin, ay ben senin hamişlik hallerini yerim yaa, Allah yardımcın olsun tatlım inallah en kısa zamanda normale dönersin hayırlısıyla kolay bir hamişlik seni bekliyordur umarım ki. hemen ekliyorum listeye
slm herkese pat diye daldım topinize ilişkilere baktımda hoşuma gitti bende bu aralar kendimi çok yanlız hissediyorum sebepsiz nedensiz herşeye ağlıyor kızıyor sininirleniyorum rabbime yallvarıyorum şu mübarek günlerde hayırlısı ile banada annelik duygusunu tattırsın diye
slm herkese pat diye daldım topinize ilişkilere baktımda hoşuma gitti bende bu aralar kendimi çok yanlız hissediyorum sebepsiz nedensiz herşeye ağlıyor kızıyor sininirleniyorum rabbime yallvarıyorum şu mübarek günlerde hayırlısı ile banada annelik duygusunu tattırsın diye
yok tatlım kimse olmadığı zaman buralarda, oraya bakıyorum
bu arada kızlar karnım sertleşti, sabahları gazım oluyor bu bir hamilelik belirtisimidr
yaso; benim belirtilerimin yanında seninkileri neki peh peh peh
hoş geldin sefa getirdin..yalnız değilsin.. buardaki herkes senin gibi ve senin istediğinden istiyorlar..
merhaba canım, hoşgeldin sefa getirdin, burasının ilişkileri neden hoş biliyormusun, çok kalabalık değiliz yani hepimizin birbirini tanımaya fırsatı oluyor, tek tek ne derdimiz ne isteğimiz var biliyoruz, kalabalık olunca insanlar arada kaynıyor haliyle. o yüzden burası o bakımdan tam kıvamında ve tabi tüm arkadaşlarımızda sanki seçilmiş kişiler gibi maşallah herbiri birbirinden iyiyalnız hissetme hiç varya şu topiklere bi katılsan seni nasıl sürükleyip götürdüğüne inanamayacaksın, her telden çalıyoruz burda, hep hamişlik değil yani mevzu, bazen makara, bazen yemek tarifi, bazen burçlar bi şekilde birbirimize yol arkadaşı oluyoruz. ve sonunda da Allahın izniyle ve birbirimize ettiğimiz dualar ile hamiş kalacağımıza sonuna kadar inanıyoruz
buketçim resmini dün facebooktan mı aldın yoksam ? dün çok beğendimm ben o resmi ve üzerindeki iletiyide
benim facebook um yok.. eşim gösterdi.. üstünde yazan iletiyi de bilmiyorum.yemek yabıyo hasbam güya..önlüğüde bağlamış.. .ya dünya ne küçük..ne kadar hızlı yayılıyo bazı şeyler..tövbe tövbe..çıt çıt çıt çıt..
ayy benimde face im yok, eşim diyoki amele kaynıyor orası biz girmeyelim diyor
recep ivedik filminde öyle diyordu ya, ozamandan beri bizim face imiz yok yani anlıycağınız
valla benimkide aynısını diyo..almıştım bi ara..o zaman nişanlıyım..yeni çıkmıştı bu face.. bende daha nasıl kullanılır bilmiyorum..kardeşim bilgisayar müh.. ona dedimki şu bildirimler var üstünde kırmızı bişey..330 olmuş ..bu ne... kardeşim dedi abla ohaa..hiç mi bakmadın..dedim yoo..bakıyom..açıp yüzüne bakıp kapatıyomuşum..sonra mesajlarımı keşfettim..biriyleriyle mesajlaşmışım ama haberim yok..meğer bizim ki girmiş bana arkadaşlık teklif edenlere mesaj yazmış.. kimi mesaj atmış ne güzelsiniz..saçlarınız ne güzel tanışalım felan filan..kimi de öyle fazla abartmamış tanışalım yazmış..bizimkide benim mesajımdan cevap yazmış'' ilişki durumu nişanlı yazıyo kardeşim..görmüyomusunuz..işinize bakın"....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?