Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

inşallah burcucum, rahat bir hamilelik kolay bir doğum gerçekleştirirsin.. baksana bebeğinin dil kasları oluşuyormuş bu haftadan sonra.. artık o da senin için dua eder.sana kavuşmak için....

100 ADET KELİME-İ TEVHİD DUA LİSTEMİZ

[table="width: 600, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]nick[/td]
[td]okunacak tarih[/td]
[td]ne için?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nurdamla / aynur[/td]
[td]02.08.2012 perşembe[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]graphicdesigner / yasemin[/td]
[td]03.08.2012 cuma[/td]
[td]hamişlik + hayırlı bir ev[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tymomr / tümay[/td]
[td]04.08.2012 cumartesi[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]buketdemet / buket[/td]
[td]05.08.2012 pazar[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]benjamin_ipek / ipek[/td]
[td]06.08.2012 pazartesi[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]barisozlem / özlem[/td]
[td]07.08.2012 salı[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rose86/ gül[/td]
[td]08.08.2012 çarşamba[/td]
[td]sağlıklı hamilelik + kolay doğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]alaraburcu/ burcu[/td]
[td]09.08.2012 perşembe[/td]
[td]sağlıklı hamilelik + kolay doğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

aslında çok-çok iyi kızlar,ben hepsini çok seviyorum,ama bunu çeşitli sebeplerden(herkesin bir sebebi var sonuçta)kabul etmediler,ben de anladım onları zaten,yapacak bir şey yok,sonuçta sizler varsınız...

az önce kendi profilime girdim orda senin adının yanında yazıyordu bu topiğin adı bende şaşırdım biran bizimkiler yeni topikmi açtı ben yokken dedim

az önce kendi profilime girdim orda senin adının yanında yazıyordu bu topiğin adı bende şaşırdım biran bizimkiler yeni topikmi açtı ben yokken dedim

yok tatlım kimse olmadığı zaman buralarda, oraya bakıyorum

bu arada kızlar karnım sertleşti, sabahları gazım oluyor bu bir hamilelik belirtisimidr

slm herkese pat diye daldım topinize ilişkilere baktımda hoşuma gitti bende bu aralar kendimi çok yanlız hissediyorum sebepsiz nedensiz herşeye ağlıyor kızıyor sininirleniyorum rabbime yallvarıyorum şu mübarek günlerde hayırlısı ile banada annelik duygusunu tattırsın diye

Allah sendende razı olsun arkadaşımm,forum hakkında çok doğru söylemişsinn bende evvelden sıkılıyodumm am şimdi burada birsürü arkadaşım oldu çok şükür..heppinizdee çok tatlı insanlarsınız..biz inşş hiç elimizi eteğimizi çekmezz her daimm birbirimizi kollarız şimdiki gibi..

merhaba canım, hoşgeldin sefa getirdin, burasının ilişkileri neden hoş biliyormusun, çok kalabalık değiliz yani hepimizin birbirini tanımaya fırsatı oluyor, tek tek ne derdimiz ne isteğimiz var biliyoruz, kalabalık olunca insanlar arada kaynıyor haliyle. o yüzden burası o bakımdan tam kıvamında ve tabi tüm arkadaşlarımızda sanki seçilmiş kişiler gibi maşallah herbiri birbirinden iyi yalnız hissetme hiç varya şu topiklere bi katılsan seni nasıl sürükleyip götürdüğüne inanamayacaksın, her telden çalıyoruz burda, hep hamişlik değil yani mevzu, bazen makara, bazen yemek tarifi, bazen burçlar bi şekilde birbirimize yol arkadaşı oluyoruz. ve sonunda da Allahın izniyle ve birbirimize ettiğimiz dualar ile hamiş kalacağımıza sonuna kadar inanıyoruz

hoşgeldin canım benim kendi adıma konuşayım bende pat diye dalmıştımm
kıyamam kendini yanlız hissediyoran doğru yere gelmişsinnn
yasemin arkadaşımız o kadar güzel bir dua listesi yaptı ki sende tam üzerine geldinn rabiacımm,dilersen katılabilirsinn,Rabbimm tez zamanda göbüşüne kondursun meleğini arkadaşımm.

yok tatlım kimse olmadığı zaman buralarda, oraya bakıyorum

bu arada kızlar karnım sertleşti, sabahları gazım oluyor bu bir hamilelik belirtisimidr

yaso; benim belirtilerimin yanında seninkileri neki peh peh peh

hoş geldin sefa getirdin..yalnız değilsin.. buardaki herkes senin gibi ve senin istediğinden istiyorlar..

Ah Buketcim sorma, benimkide gazlı bir bebek olacak bak şimdiden belli ama değilmi

Rabiacım ne zaman istersen seni hem arkadaş listemize hemde dua listemize ekleyebilirim.
Eğer bizimle birlikte olmak istersen bize kendini tanıt canım nerdensin, kaç yaşıındasın, kaç yıllık evlisin , nekadardır beebek düşünüyorsun, sorunun varsa eğer nedir, çalışıyormusun , vs gibi bilgiler

son bir buçuk yıldır ve öncesi 5 yıl çok ağır şeyler yaşadım arada o depreşiyor galiba bugünde öyle oldu biraz sebapsiz nedensiz ağlamak falan işte bu siteyi ben 2009 da keşfettim o aralar vajinusmusla uğraşıyordum sağolsun çok yardımcı oldular buradan bana

buketçim resmini dün facebooktan mı aldın yoksam ? dün çok beğendimm ben o resmi ve üzerindeki iletiyide

benim facebook um yok.. eşim gösterdi.. üstünde yazan iletiyi de bilmiyorum.yemek yabıyo hasbam güya..önlüğüde bağlamış.. .ya dünya ne küçük..ne kadar hızlı yayılıyo bazı şeyler..tövbe tövbe..çıt çıt çıt çıt..

ayy benimde face im yok, eşim diyoki amele kaynıyor orası biz girmeyelim diyor
recep ivedik filminde öyle diyordu ya, ozamandan beri bizim face imiz yok yani anlıycağınız

aramıza hoş geldin tatlım,ne derdin varsa anlat,derdine derman olamasak te en azından derdine ortak oluruz,ve sana destek oluruz,her konuda bize güvene bilirsin kuzum....

ayy benimde face im yok, eşim diyoki amele kaynıyor orası biz girmeyelim diyor
recep ivedik filminde öyle diyordu ya, ozamandan beri bizim face imiz yok yani anlıycağınız

valla benimkide aynısını diyo..almıştım bi ara..o zaman nişanlıyım..yeni çıkmıştı bu face.. bende daha nasıl kullanılır bilmiyorum..kardeşim bilgisayar müh.. ona dedimki şu bildirimler var üstünde kırmızı bişey..330 olmuş ..bu ne... kardeşim dedi abla ohaa..hiç mi bakmadın..dedim yoo..bakıyom..açıp yüzüne bakıp kapatıyomuşum..sonra mesajlarımı keşfettim..biriyleriyle mesajlaşmışım ama haberim yok..meğer bizim ki girmiş bana arkadaşlık teklif edenlere mesaj yazmış.. kimi mesaj atmış ne güzelsiniz..saçlarınız ne güzel tanışalım felan filan..kimi de öyle fazla abartmamış tanışalım yazmış..bizimkide benim mesajımdan cevap yazmış'' ilişki durumu nişanlı yazıyo kardeşim..görmüyomusunuz..işinize bakın"....

he ehehe ehee çok güzel bir face maceran varmış yaa, seninkide uyanıkmış haa afferim, erkek dediğin öyle olur tebrik ediyorum eşini

ayy varya demin ne oldu, kafamı masanın üstüne koydum azıcık dinlenim diye, birden bi hayal dünyasına kapıldım, hamişlik testi yapmışım güya hayalimde, çift çizgi çıkmış, seviniyorum filan, eşime acaba nasıl göstersem bi muziplik yapsam diye düşünüyorum. aklıma şunlar geldi anlatayım da gülün
1- yeme masası hazırliyim herzamanki gibi o gelmeden. onun tabağının içine benim çift çizgili testi koyayım verim şok olsun
2- televizyonun ekranına yapıştırayım, salona gelip tv nin karşısına oturunca bir anda şokgeçirsin
3- o işten gelmeye yakın, testi alnıma yapıştırayım bantla, kapıyı öyle açayım gülmekten kırılsın

sizlerden de böyle üretken fikirler bekliyorum hadi bakalım

herkese çok teşekkürler nersinden başlayayım kaybettiğim 5 yıllık evlilikmi o 5 yıl içinde yaşadıklarımmı hayyellerimin yok olmasımı tek kız olarak boşanmmamla annemi çok üzmemmi gerçi sağolsun onun sayesinde ayaklarımın üzerinde duruyorum onun desteği ile kendimi buldum ve daha 27 yaşında hayatın altında ezildim yok oldum okdar çok isterdimki güzel olsun herşey bunun için savaştım kendimden ödün verdim sustum katlandım ama yinede olmadı yaranamadım eski eşimin ailesini allaha bıraktım nasıl biliyorsa öyle yapsın burası küçük bir şehir ve ben bu yaşta bunları yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…