Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

çok teşekkür ederim içim rahatladı sayenizde hazmet çok zor oluyor çünkü emin olun ikinci hayat çok zor hepiniz çok sağolun şişkinliğim gitti sanki

rica ederim ne demek canım benim..birde neden zor oluyor 2.hayat tahminime göre sen eşini seviyordun,zaten sevmesen bu kadar üzülmezdin..içinden atamadığın,en zoruna giden şey ne oldu rabia ? eğer çok özel olmazsa,cevaplamak durumunda değilsin istemezsen tamam mı..:26:

tatlimmm kusura bakma girer girmez aniden cikmak zorunda kaldim
esim aradi hemen gel dye apar topar ciktim bnde simdi de yine kimse yukk
bakalim yarin sabah da kizim icin gtcem hastaneye gelince yazarim ins.
basim gecti sayilir bitanem saol demek bir nufus daha arttik gttikce kalabaliklasiyoruz desene

çok temiz hayellerim vardı tek eşli kalmak anne olmak bazı şeyler ağrıma gidiyor en basit olaylar canımı sıkıyor sınav başvurusuna gidiyorum eski esşimin soy adı çıkıyor değiştirmeye anlatmaya bilgilerimi güncellemeye çalışıyorum insanların bakışı çok garip hayat kadını gibi bakıyorlar bana ağrıma gidiyor laf anlatmak eski soyadı değiştiriyorum kızlık soyadımı yazıyorlar yok hayır onu değil kimliğimde olan yeni soyadım diyorum akılsız insanlar o nasıl oluyor öyle diye laftan anlamayanlara laf anlatmak itici bir kadın imajı çizmek çok zor bu sadece basit bir olay bundan yola çıkın işte haytında ilkleri yaşadığın biri var ama artık o yok ve 5 yıl geçirmişliğin var yeni olduğu içinde atlatmak zor işte 4 ağustos ilk evlilik tarihim ve ben geçen yıl tam bu tarihte boşandım evlendiğim gün

huhuhhhhuuuuuuuuuu haticemm nasılsınn tatlımm....

bugn evdeydm bn tosunumla bol bol vaakit geçirdim.

canım nasılsın gece nöbetindeyim sabaha kadar ayaktayım esma son zamanlar çok zormuş salı günü gitçem dr herşeye normal diyor bu fatih bogacam yakında :)
maşallah paşam çok tatlı resimlerine bakıyorum sana benziyor büyüdükçe

ayy cnm bnm kıyamam bilirim o zorluğu ama azcık kaldı kucağına aldığında hiçbişi hatırlamıcaksın:) normal diyosa normaldır kuzum ya neden boğuyon adamı:)
paşam büyüyo yaaa 4ayını bitiriyo bugün:) bana benzetmiyo kimse yaa çok mutlu oldum bana benzetmeden. haticemm hayatt o ya herşeye değer...

100 ADET KELİME-İ TEVHİD DUA LİSTEMİZ

[table="width: 600, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]nick[/td]
[td]okunacak tarih[/td]
[td]ne için?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nurdamla / aynur[/td]
[td]02.08.2012 perşembe[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]graphicdesigner / yasemin[/td]
[td]03.08.2012 cuma[/td]
[td]hamişlik + hayırlı bir ev[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tymomr / tümay[/td]
[td]04.08.2012 cumartesi[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]buketdemet / buket[/td]
[td]05.08.2012 pazar[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]benjamin_ipek / ipek[/td]
[td]06.08.2012 pazartesi[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]barisozlem / özlem[/td]
[td]07.08.2012 salı[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rose86/ gül[/td]
[td]08.08.2012 çarşamba[/td]
[td]sağlıklı hamilelik + kolay doğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]alaraburcu/ burcu[/td]
[td]09.08.2012 perşembe[/td]
[td]sağlıklı hamilelik + kolay doğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

UĞURLU TABLOMUZ

[table="width: 800, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td]hamiş adaylarımız[/td]
[td]isim[/td]
[td]bat[/td]
[td]yaş[/td]
[td]evlilik[/td]
[td]hamişlik isteği[/td]
[td]sorunu[/td]
[td]son durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]graphicdesigner[/td]
[td]yasemin[/td]
[td]5 ağus.[/td]
[td]29[/td]
[td]2010[/td]
[td]7 ay[/td]
[td]pco[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melek2828[/td]
[td]melek[/td]
[td]3 ağus.[/td]
[td]27[/td]
[td]2007[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yokh[/td]
[td]derya[/td]
[td]belirsiz[/td]
[td]27[/td]
[td]2010[/td]
[td]10 ay[/td]
[td]kan pıhtılaşması[/td]
[td]yumoş takibinde[/td]
[/tr]
[tr]
[td]buketdemet[/td]
[td]buket[/td]
[td]20 ağus.[/td]
[td]?[/td]
[td]2008[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]yumurta çatlamama[/td]
[td]bat'tan sonra tüp bebiş[/td]
[/tr]
[tr]
[td]barisozlem[/td]
[td]özlem[/td]
[td]6 ağus.[/td]
[td]29[/td]
[td]2009[/td]
[td]1 yıl[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tmyomr[/td]
[td]tümay[/td]
[td]17 ağus.[/td]
[td]23[/td]
[td]2009[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]benjamin_ipek[/td]
[td]ipek[/td]
[td]belirsiz[/td]
[td]25[/td]
[td]2010[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]pco[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nuradamla[/td]
[td]aynur[/td]
[td] 8 ağus.[/td]
[td]24[/td]
[td]2012[/td]
[td]4 ay[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] hamişlerimiz [/td]
[td]isim[/td]
[td]sat[/td]
[td]yaş[/td]
[td]evlilik[/td]
[td]tahmini doğum[/td]
[td]atlattığı sorun[/td]
[td]son durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]alaraburcu[/td]
[td]burcu[/td]
[td]08.06.2012[/td]
[td]24[/td]
[td]2010[/td]
[td]23.03.2013[/td]
[td]pco[/td]
[td]hamiş[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rose86[/td]
[td]gül[/td]
[td]26.01.2012[/td]
[td]26[/td]
[td]2009[/td]
[td]02.11.2012[/td]
[td]sebepsiz bekledi[/td]
[td]hamiş[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

Bebiklerim Günaydınnnnn
Bende şimdi Aynur için okuyacağım, ayrıca bugün katılmak isteyenleride ekleyeceğim henüz kapanmadı dua grubumuz bilginiz olsun. Gelen hemen aynur için okur ve bize katılmış olur
Dün Rabia arkadaşımız vardı ama hiç beni dua listesine yaz filan demedim acaba istermi, bugün gelsinde bir sorayım öyle yazarım, olur ya istemeyebilir yani özgür iradesiyle.
Kızlar sol yumurtalıklarımda birşey hissediyorum ama acaba ne anlayamıyorum, ya yumurtam çatlayamadı orada kist oluştu ve adet olunca sönüp gidecek, yada bebek oluştu o böyle bir his veriyor, yada hepsi kuruntu bakalım pazar gününden sonra ak koyun kara koyun çıkacak.

günaydııın geçengün bende de ağrı vardı ben dedim herhalde çatlamayan yumurtam kalmıştı o çatladı

kızlar yumurtası çatlamayan biri olduğum ve bilimsel adı bilmem ne bilmemne bilmemne olan bu rahatsızlığın doktor tarafından teşhisi koyulan biri olarak söylemek isiterimki benimde, hep, adetin 12-14 günleri arasında kasıklarımda ağrı olurdu..bazen o tarihlarden sonrada olurdu..şimdi anlıyorumki çatlamayan yumurtalar ağrı yapıyorlar..çünkü kabuklarıyla birlikte atılmaya çalışılıyor yada kabuk orada kalıp kistleşeyor.. ümidinizi kırmak istemem..ama bu durumumu burada okuduklarımdan sonra analiz edip söylüyorum..fakat çatlama sorunu olmayanlar için bence tam terside olabilir..sonuçta yerleşme kanaması diye bişeyde var.. demekki çatlaması da yerleşmesi de tutunmasıda biraz can yakabilir..hepinize şimdiden iyi hamişlikler..
pazarı iple çekiyorum inşallah güzel haberlerini alacağız

yasemin ve özlem bat lar peşpeşe..bu söylediklerim ikiniz içinde geçerli..bu arada yasemin benim yaşım 29.. tabloda boş kalmış

günaydınn ben kırmızıları gördüm kızlarr hayaller bir sonraki aya hayırlısından saglıklısından evlatlar nasip etsin rabbim cümlemize inş..

günaydııın geçengün bende de ağrı vardı ben dedim herhalde çatlamayan yumurtam kalmıştı o çatladı
zaten umut etmemek için elimizden gelen bahaneyi düşünüyoruz dimi
canım varya oh iyi oldu bunları söylemen, zaten bende öyle düşünüyorum, kesin çatlayamadı bu patlayasıca diyorum
ama tabi bi kenardan da umutlar fışkırıveriyor biraz bakalım ne olacak.
yasemin ve özlem bat lar peşpeşe..bu söylediklerim ikiniz içinde geçerli..bu arada yasemin benim yaşım 29.. tabloda boş kalmış
tatlım not aldım yaşını heh bu iyi oldu, tablodaki ahenk bozuluyordu orası ? olunca
günaydınn ben kırmızıları gördüm kızlarr hayaller bir sonraki aya hayırlısından saglıklısından evlatlar nasip etsin rabbim cümlemize inş..

canım benim hoşgeldin, senide dua listesine ekliyorum tamammı?
birde yeni bat tarihin ne olacak şimdi ?

rabiacımm buket'in dediğine katılıyorum,daha küçük yerlerde filmi başa sarıp oynatmalar daha fazla oluyor..
ama şunu unutma ki,hiçkimse sen değil ! sen güçlü durduktan sonra anlıyacaklar kendilerine bu konuda hiç laf düşmeyeceğini.
kime ne Allah aşkına ? senin zaten yüreğin yanmış bide insanlara laf anlatmaya çalışmak üstüne cabası..
insanlar mana buluyorlar diye sakın kendinden sıyrılmaya çalışma olur mu arkadaşım ?
bunu sen seçmedin,sen elinden geleni yaptın hatta..ve sen..gerçekten değerli idiysen birileri için,seviliyoduysan gönülden,her ne olursa olsun seni kaybetmeyi göze almamalıydılar.
sen hala daha o kadar üsturuplu,o kadar saygını koruyarak konuşuyorsun ki seni takdir ediyorum rabiacım.
ve canı gönülden inanıyorum kii şu andaki yürek yangının kat be kat fazlasınca neşeyi,umudu,güzelliği,mutluluğu Rabbim lutfedicektir sana.

(Hak teâlâ, sevdiği kulu dertlere müptela kılar, o da sabrederse, ondan razı olur.) [Deylemi]
(En üstün ibadet sıkıntıya sabretmektir.) [Tirmizi]
(Yeminle söylüyorum, uğradığı zulme sabredenin Allahü teâlâ şerefini arttırır.) [Taberani]
(Hoşlanılmayan şeye sabretmekte büyük hayır vardır.) [Tirmizi],
(Bozuk bir işi düzeltemezseniz, sabredin! Allahü teâlâ onu düzeltir.) [Beyheki]

tatlım,evvel Allah,sonra bizler buralardayız inş,yanlız değilsin(Hoşlanmadığınız şey sizin iyiliğinize; sevdiğiniz şey de, kötülüğünüze olabilir. Siz bilmezsiniz, Allah bilir.) [Bekara 216]
yine gel olur mu ? Biz,seni seviyoruz.

26 ağustos canım ne okuyosunuz kaç tane okuncak birde regl iken okunurmu

ya hayırlısını istemek çok önemli.canım bi dahaki aya inş...Allah sağlıklı sıhhatli ve hayırlı evlatlar versin hapimize.öyle örnekler varki..bi kadın var tanıdığım..kadın çocuğu olsun çok istiyor..şimdi iki oğlu var..çocuklarına nasıl hizmet ikram, nasıl bakıp büyütmeler anlatamam..ama sonuçta elinde, ana ya babaya asi olmuş iki tane evlat var..anaya babaya karşı çıkan tersleyen yerin dibine sokan iki evlat..kadın, Allah beni evlatlarımla sınıyor diyor..Allah bunlarla sınamasın bizleri...hayırlısını istemek lazım.beklemek sabretmek lazım..

çünkü sabretmek boyun eğmek secde etmektir..Allahım sen en iyisini en güzelini bilirsin, ol demeni bekliyorum demektir, Allahın kudretine inanıp hiddetinden korkmaktır..sabredelim hep beraber ve dua edelim hayırlı bebişler için

evet inş. hayırlısından eli ayağı düzgününden anasına babasına sayğılı dinine baglı evlatlar nasip etsin rabbim nasibimizde yoksada içimizdeki özlemi dindirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…