- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.801
tatlım kistlerin için soğan kürünü ne olursa olsun yapmalısın, bak bende de vardı, adetim o yüzden çok seyrek oluyordu ayda yılda bir filan, soğan kürünün çok faydasını gördüm ben.gülcüm maşallah yine çifter çifter yazıyorsun
geçmişte yaşadığına çok üzüldüm..düşük hikayeni biliyorum ama doktorun yaptığını bilmiyordum.. evet önce insan sonra doktor olacak..benim şimdiki dotorumda öyle..zaten insan olarak iyi bi adam öyle tatlıki..ben ilk gittiğimde ultrasonu taktı bakıyo.. "ooğğ ne güzel çok hoş bi rahmin varr çok saydam felan" diye benim rahmimi sevmişti..çok garibime gitti..önce iyi olanı söyledi..sonra evet kistlerin var dedi.. ama ameliyat etmem dedi..her ameliyatta insan genetiğinden bi parça gider..demişti.. ben daha ilk gittiğide hiç bir doktorun bana söylemediği bişey söyledi..yumurtaların çatlamıyo dedi..bunu söylediğinde adetliydim..yani çatlama gününde felan değildim.. yada yumurtalarımı takip edip çatlatma iğnesi yapmamıştı.. diğer doktorlar bilemedi çünkü onlar sadece kist görüyo du.. maşallah nur topu gibi kistlerim vardı benim..halen daha var..bitkisel çözümleri yapamadığım içinde geçmiyorlar geçemiyorlar..aşılama tedavisinde iki tane üst üste çatlatma iğnesi vuruldum..sonra çatlamadığını gözle gördük..ama buda benim tercihimdi..neyse..anacımm doktor mühim..vicdanlı olmalı..
Herkeslere günaydınnnnnnn
vay vay sahur sohbetleri başlımış topişimizde hadi bakalım süper olmuş valla
dün kaynanamdaydım iftara, ilk önce işten eve gittim azıcık yatayım giderim dedim, anammm iftara az bir vakit kala uyanıp gittim.
değişik bir haber yok yani benden.
Birde başka bir topikte arkadaşlar hergün bir isim için 100 kere kelimei tevhid okuyorlar, çok hoşuma gitti bende katıldım.
isterseniz bizde öyle bir dua listesi oluşturup başlatalım kızlar, 3 dk bile sürmüyor okuması.
100 kere "Lâ ilâhe İllellâh, Muhammedün Resûlüllah." diyorsunuz o gün kimin sırası ise onun için dua ediyoruz her birimiz.
tatlım kistlerin için soğan kürünü ne olursa olsun yapmalısın, bak bende de vardı, adetim o yüzden çok seyrek oluyordu ayda yılda bir filan, soğan kürünün çok faydasını gördüm ben.
günaydın yasemincim,evet yay yapalım ne güzelmiş,başka biri için dua etmek çok daha etkiliya.yapalım bence....listeyi oluştur,ama ikinci ben olmalıyım haaaaabirincilikte gözüm yok,orası senin,hani ben sana söz verdim ya.kuzum sende belirti falan varmı?ya ben çok umutluyum ya...
Aynurcum hoşgeldin canım.
Tamam ben birde dua listesi oluşturayım ozaman. sen dün pek yoktun ben birde kendimize bir tablo yaptım, fakat senin bilgilerini tam hatırlayamadığım için ekleyemedim.
bana, yaş, evlikilk yılın, beklediğin adet tarihini, eğer bir sorunun varsa kist vs gibi onu yaz, birde nekadar süredir bebek çalışması yaptığını oldumu tatlım bekliyorum şimdi.
ok canım benim.yaş 24,evlilik yılı 2012,bat 8avuğtos,sorunum olduğunu bilmiyorum,doktora gitmedim,4aydır çalışmadayım,hadi kuzum sen tabloya beni de bekle sonra koyda göreyim güzelim...
UĞURLU TABLOMUZ
[table="width: 800, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td]hamiş adaylarımız[/td]
[td]isim[/td]
[td]bat[/td]
[td]yaş[/td]
[td]evlilik[/td]
[td]hamişlik isteği[/td]
[td]sorunu[/td]
[td]son durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]graphicdesigner[/td]
[td]yasemin[/td]
[td]5 ağus.[/td]
[td]29[/td]
[td]2010[/td]
[td]7 ay[/td]
[td]pco[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melek2828[/td]
[td]melek[/td]
[td]3 ağus.[/td]
[td]27[/td]
[td]2007[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yokh[/td]
[td]derya[/td]
[td]belirsiz[/td]
[td]27[/td]
[td]2010[/td]
[td]10 ay[/td]
[td]kan pıhtılaşması[/td]
[td]yumoş takibinde[/td]
[/tr]
[tr]
[td]buketdemet[/td]
[td]buket[/td]
[td]20 ağus.[/td]
[td]?[/td]
[td]2008[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]yumurta çatlamama[/td]
[td]bat'tan sonra tüp bebiş[/td]
[/tr]
[tr]
[td]barisozlem[/td]
[td]özlem[/td]
[td]6 ağus.[/td]
[td]29[/td]
[td]2009[/td]
[td]1 yıl[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tmyomr[/td]
[td]tümay[/td]
[td]17 ağus.[/td]
[td]23[/td]
[td]2009[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]benjamin_ipek[/td]
[td]ipek[/td]
[td]belirsiz[/td]
[td]25[/td]
[td]2010[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]pco[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nuradamla[/td]
[td]aynur[/td]
[td] 8 ağus.[/td]
[td]24[/td]
[td]2012[/td]
[td]4 ay[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hamişlerimiz [/td]
[td]isim[/td]
[td]sat[/td]
[td]yaş[/td]
[td]evlilik[/td]
[td]tahmini doğum[/td]
[td]atlattığı sorun[/td]
[td]son durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]alaraburcu[/td]
[td]burcu[/td]
[td]08.06.2012[/td]
[td]24[/td]
[td]2010[/td]
[td]23.03.2013[/td]
[td]pco[/td]
[td]hamiş [/td]
[/tr]
[tr]
[td]rose86[/td]
[td]gül[/td]
[td]26.01.2012[/td]
[td]26[/td]
[td]2009[/td]
[td]02.11.2012[/td]
[td]sebepsiz bekledi[/td]
[td]hamiş [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
Sevgili arkadaşlar,
dua listesi oluşturacağım, sıralamayı ise, benide yaz diyenlerin geliş sırasına göre yapacağım.
yani sıralama bu şekilde olacak haksızlık olmasın diye bebişlerim.
şuan henüz tablo oluşturmadım ; elle yazıyorum sıralamayı. İnşallah yarın yani perşembe günü başlatacağım.
1- nuradamla
2- graphicdesigner
3-???
4-???
ayyyyyyyyyy tatlım benim önce benimi yazdın?lütfen kuzum,önce sen,önce sen...
senin bu alçakgönüllülüğün ve hep ilk sıraya beni layık görmen sebebiyle birincilik tacı sana verilmiştir sevgili arkadaşım
İlk dualarımız sana olacak inşallah. Hayırlısıyla kızlar gelipte bi görseler şu yeni akımımızı ya. yoksa ikimiz birbirimize edeceğiz duamızı
yasemin dua sirasina benide yazarmisin ilk aynur sonra sen sonrada ben nezaman baslicaz
yasemin dua sirasina benide yazarmisin ilk aynur sonra sen sonrada ben nezaman baslicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?