Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yasemincim bende isterim katılmayı

Tabiki memnuniyetle hemen senide ekliyorum canım.
Herşey Allah'ın "OL" demesine bağlı, o yüzden Ondan yardım istemek, dua etmek bizim için en iyisi ipekcim. Başka bir topikte görünce bizim grupta neden olmasın dedim, sayenizde inşallah dualarla hepimiz muradımıza ereceğiz.

Dua Listemiz
1- nuradamla
2- graphicdesigner
3- tmyomr
4- buketdemet
5- benjamin_ipek

çok teşekkür ederim bitanecimm...bencede çok çok iyi düşünmüşsünnn..gönlüne sağlıkk arkadaşımm.

100 ADET KELİME-İ TEVHİD DUA LİSTEMİZ

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]nick[/td]
[td]okunacak tarih[/td]
[td]ne için?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nurdamla / aynur[/td]
[td]02.08.2012 perşembe[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]graphicdesigner / yasemin[/td]
[td]03.08.2012 cuma[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tymomr / tümay[/td]
[td]04.08.2012 cumartesi[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]buketdemet / buket[/td]
[td]05.08.2012 pazar[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]benjamin_ipek / ipek[/td]
[td]06.08.2012 pazartesi[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]barisozlem / özlem[/td]
[td]07.08.2012 salı[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

tabloo çok tattlı bayıldımm

afferim sana ,çok çok çoooooook güzel olmuş,inşallah hayırlı ve devamlı olur,bayıldım.ya ben diyer topikte arkadaşlara yapalım dedim,kimse istemedi,neden bilemedim,ben de çok üzüldüm...

yaseminciğim merhaba ne güzel düşünmüşsün beni ekleyiver listeye

çok teşekkür ederim bitanecimm...bencede çok çok iyi düşünmüşsünnn..gönlüne sağlıkk arkadaşımm.

canlarım asıl siz sağolun, birlikten kuvvet doğar!
ne için diye birde sebep sutunu açtım çünkü aramızda hamiş olan arkadaşlarımız var, onlarda değişik isteklerde bulunsunlar diye ama hala onlardan kimse gelmedi gelirler inşallah

bugün giremedim topiğe dün iş yok diyordum nazar değdi
ayy çok fena, aman bana nazar değmesin diye hiç ağzıma bile almıyorum, ramazanda yoğun tempo zor oluyor yaa
afferim sana ,çok çok çoooooook güzel olmuş,inşallah hayırlı ve devamlı olur,bayıldım.ya ben diyer topikte arkadaşlara yapalım dedim,kimse istemedi,neden bilemedim,ben de çok üzüldüm...

aynurcum, aslında bugün alabilirlerdi ama sanırım topik başkanı yoğunmuş bugün, senin yazını gördüğü anda alır, iyi birisidir. sen istersen bugünkü arkadaş için oku. yarın olsa belki almazlar çünkü artık döngü başlamış ove üzerinden 1 gün geçmiş olacak. ama bugün için sorun yok bence, yani olmamalı

ne kadar ince düşüncelisin canım maaşallah mesela bence gülde bebişinin sağlıklı doğması ve doğumunun kolay olması için isteyebilirr.kendisi buralarda yokk adını yazdırmak isterim ben çünkü mutlaka katılmak ister diye düşünüyorum.

100 ADET KELİME-İ TEVHİD DUA LİSTEMİZ

[table="width: 600, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]nick[/td]
[td]okunacak tarih[/td]
[td]ne için?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nurdamla / aynur[/td]
[td]02.08.2012 perşembe[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]graphicdesigner / yasemin[/td]
[td]03.08.2012 cuma[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tymomr / tümay[/td]
[td]04.08.2012 cumartesi[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]buketdemet / buket[/td]
[td]05.08.2012 pazar[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]benjamin_ipek / ipek[/td]
[td]06.08.2012 pazartesi[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]barisozlem / özlem[/td]
[td]07.08.2012 salı[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rose86/ gül[/td]
[td]08.08.2012 çarşamba[/td]
[td]sağlıklı hamilelik + kolay doğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

yooook,tatlım benim,o topikte aldılar sağolsunlar.ben başka bir topikte daha yazışıyorum onlara teklif ettim kabul edilmedi ki,sayıyla dua olurmu diye,bazıları eleçtirdi,ama ben onları da anlıyorum,ama yapılıcaksa da zaten içtenlikle inanarak yapılmalı,ben çok inanıyorum...

işte arkadaşlık can ciğer dostluk böyle bişey ipek ve gül sizleri canı gönülden tebrik ediyorum ALlah nazardan korusun dostluğunuu çok hoşuma gidiyor ya sizin bu birlikteliğiniz kızlar. Gül gelip okuduğunda bu yazını çok mutlu olacaktır. bende hemen ekledim zaten
ÇOK GÜZEL OLMUŞ..Allah dualarımızı dergah_ı izzetinde kabul etsin...AMİİİİİİİİNN

aminnn inşallah canım, yarına kadar bekleyeceğim ben bu liste için, kızlar gelip kendileri yazdırsın diye, çünkü kafama göre sıralama yapmak istemiyorum hak yemeyelim durduk yere. foruma gireni ve yaz diyeni direk yazıyorum, o yüzden beklemedeyim. yarın hala gelmemiş olan arkadaşlar olursa ben onları en sona yazacağım yinede ne olur ne olmaz diye, belki önemli bir sebeple gelememişlerdir sonra üzülmesinler

he bu arada hamişlik yazdım hepimize, farklı veya ilave bir isteği olanlar söylesin bana güncellerim

aynurumm olsun arkadaşım bak bu topikte Rabbim gönlüne göre vermişşş..bende çok inanıyorum duanın gücüneee,

''Kardeşinin gıyabında dua eden hiçbir mü'min yoktur ki melek de: "Bir misli de sana olsun" demesin. ''
Hadis-i Şerif

''Kime dua kapısı açılmış ise ona rahmet kapıları açılmış demektir.''
Hadis-i Şerif

haklısın canım insan yürekten inanarak yaptığı şeyin kabul olacağınada inanıyor, onlar şimdi türlü bahaneler bulup mide bulandırmışlar, o yüzden hiç bulaşma, okusalar bile kafalarında inanmayacaklar belkide.
eline sağlık çok güzel olmuş, bu arada sizin diğertopik dediğiniz yer neresi

canım orası benim boş zamanlarımda göz gezdirdiğim ara ara yorum yaptığım bir hamişlik topiği yine. ismi: "Hamilelik yolunda beraber adım adım yürüyelim"
orda görmüştüm bu dua listesini, ordaki arkadaşla görüştüm bende bizim topiğe yapmak istiyorum diye çok memnun oldu. kendimide yazdırdım hatta onların dua listesine.

yasemincimmm arkadaşım çoooook ama çook sağol
Rabbim hepimizin arkadaşlığını nazarlardan korusunn,gerçekten ben bu arkadaşlık ortamımızı çok beğeniyorum..Allah daim etsin muhabbetimizi..

canım yaa aharika hadisi şerifler bulup yazmışsın Allah razı olsun abk hevesim 10 kat daha arttı şimdi bu dua grubu ile ilgili
yasemincimmm arkadaşım çoooook ama çook sağol
Rabbim hepimizin arkadaşlığını nazarlardan korusunn,gerçekten ben bu arkadaşlık ortamımızı çok beğeniyorum..Allah daim etsin muhabbetimizi..
aminn inşallah evet, gerçekten bu forum hayatıma girdi gireli 1 kere bile yalnızlık hissetmedim hayatımda, önceden evde bazen kendi kendime ağlardım, benim hiç arkaşım yok diye, çocuk gibi varya inanın yani evlenince arkadaşlar elini eteğini çekti gelen gidenim yoktu üzülüyordum. ama şimdi salladım gitti
benide yaz listeye yaso güzel bi hamilelik kolay doğum için :)
dua edin bana kızlar iştahsızım ve midem bulanıyo

canımm hoşgeldin, ay ben senin hamişlik hallerini yerim yaa, Allah yardımcın olsun tatlım inallah en kısa zamanda normale dönersin hayırlısıyla kolay bir hamişlik seni bekliyordur umarım ki. hemen ekliyorum listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…