Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

çok hoşmuş valla :))))))))))))

canım benim yaa, gerçekten çok çok zor bir dönem geçirmişsin, Allahım hiçkimseye aile huzursuzluğu vermesin. ben evlendikten sonra anladım bunu, evvelden amannn huzur muzur neymiş şu olsun bu olsun diyor insan. ama evlendikten sonra önce huzur ve sağlık, gerisi boş diyorum. ne yazıkki cahil bir ailenin çocuğu olması onunda seninde evliliğine mal olmuş, bu çok büyük bir yıkıntı tatlım, Allah sana güç vermişte ayakta duruyorsun, birde senin ailenin üzüntüsü filan işin içine eklenince kimbilir ne çıkmazlara girip çıkamadın uzun zamandır. Allahım hepsini sana şimdiki evlililiğinde unuttursun inşallah. peki şimdiki eşin ve ailesi nasıl, onu sevebildinmi anlaşabildinmi yada alışabldinmi canım ne hissediyorsun şuanda?

ay bunlar ne dahiyane fikirler böyle..ben daha romantik bişeyler düşünmüştüm..işte sana hediye aldım derim, bebek patiği alırım felan..yada bişey anlatırken hararetli hararetli, lafın arasında bu arada ben hamileyim derim felan gibiydi yani..şu tabağa koyma ve alnına yapıştırma olayı çok ilginçmiş:)alnın neysede sen yinede tabağa koyma çişli şeyi

rabiacım, (sanırım adın rabia) acılarını ve üzüntünü paylaşıyorum..5 yılını kaybetmiş olsanda daha çok gençsin.. her şeye yeniden başlayabilirsin.. yaşadıkların emini ki seni çok üzmüştür ama rabia, bu sanal dünyada her şey insan için..herşey gelebilir insanoğlunun başına..neden ben diye sorma sakın,, yoluna devam et..bize takılmaya devam et..:)

Son düzenleme:

işte farklı olsun sen benim gibi yap çişli mişli ne öyle burun kıvırıyorsun bakim, onun içinde benim çocuğumun hcg hormonu var çişime karışmış, o benim çocuğuma değmiş olan bir su olacak bikere

ayrıca rabia için yazdığın son cümleye bayıldım, yoluna devam et, bize takılmaya devam et aynen katılyıroum sana

teşekkürler destek için şuanki evliliğimde herşey yolunda çok şükür bal kaymak gibi bir ailesi var eşimde iyi ama ben yapılmışları ve yaşanmışlıkları unutamıyorum hayatımın en güzel yılları zehir oldu banada oğlunada zehir etti beni çok sevdiğini biliyordum ama ailesinden de vazgeçmedi boşandıktan sonra çok pişman oldu hele benim evleneceğimi duyduğunda dahada kötü olmuş herkesin boş gerçek sevginin benim olduğu anlamış ama iş işten geçtikten sonra o kadında pişmanlığı yaşıyor bunları görmesi için bizim boşanmamız lağzımmış en ağrıma giden boşnmamın yeni olduğu sıralarda 40 küsür yaşında bir adam istedi beni 3 çocuklu onu hiç atlatamadım beni ne hallere düşürdünüz dedim 26 yaşındayım bende benide görmenizi isterdim minyon bir tip olduğumdan 21 22 gösteriyorum yıkıldım bunamı layığım allahım ben diye depresyonlara girdim annem mide kanamsı geçirdi ne olurdu bizi bize bıraksalardı yuvamıza sahip çıkıp mutlu olsaydık ben başka ellerde o başka yerlerde bir hayat işte

inş kızlar saolun evet bebeğimin dil kasları oluşmaya başlamış rabbim herkese nasip etsin inş
pazartesi kontrole gidiyorum rabbim hakkımızda hayır eylesin ...
derya,melek,esma,özge,hülya,bahar,selma,hatice,serpil ve unuttuklarım nerdesiniz nasılsınız bakalım ?
ve sizler nasılsınız bakalım ben uyuyayım dedim ama olmadı
bende yanınıza uğrayım dedim
yaso hadi inş canm güzel haberlerini alırız ...

ah varya o 3 çocuklu adam sana talip olunca hissettiklerin beni çok etkiledi ve gerçekten çok kötü bir duygudur bencede. ya ben bazen çok vahşi konuşuyorum ama mesela bazen haberlerde çıkıyor ya böyle parçalanarak ölenler filan, diyorumki Allah bilir belki çöok iyi bir insandı ama belkide kimlerin canını yaktı, kimlerin ahını aldı da ALlah bunu yaşattı diyorum. yani sen Allaha havale et tatlım, en güzel cezayı o verir, bizlerin gücü yetmez böyle kötü fikirli insanlar ile uğraşmaya, en güçlü olan ALlah ımız var çok şükürki, senin ahını yerde bırakmaz ben eminim. ço şükürki sana şimdi çok iyi bir yuva nasibetmiş, geçmişi unutman için. eğer illakide unutamıyorsan bir psikolog ile görüşmeni isterim ben, çünkü çok ağır yaşadıkların , bunlarla tek başına başa çıkmak çok zor arkadaşım, kimseye söylemeden git bence, senin ruh halin iyi olsun ki herşey daha güzel olsun, bebeğinde olsun yeni bir hayata başla inşallah.

inşallah canım, şaka yapıyorum tabi gazım var hamilemiyim derken, o çift çizgi bana küsmüş sanki, test yapınca öyle bir keskin çıkıyor ki o tek çizgi, sanki gözüme sokar gibi sinir oluyorum, silik çık bari be utanmaz diyorum

rabiacım, unutmak yaşamaktır der bir düşünür..unutmazsan yaşamaya devam edemizsin..sen şimdiki evliliğinde mutlu olmaya bak.. ne olurdu ki leri bırak bi kenara bence..ben ce hayatının en güzel yılları bundan sonra olack..

yasemin tamam kızma, çişli mişli artık napalım, anlımızada yapıştırırız boynumuzada asarız, koynumuzada alır uyuruz..:62

çok sağolun fikirleriniz ve dinlediniz için bekliyorum hayat aldıklarını versin diye allahım kimseye yaşatmasın ama şunu bilinki son güne kadar o aileye asla saygısızlık etmedim ve çok merak ediyorum bulabileceklermi bir ben bana sahip çıkamadılar beni bağırlarına basamadılar çok şeymi istedim sadece mutlu olmak rabbimin verdiği rızıkla geçinmek asla fazlasını istemedim ama niye ben kaybettim niye 2. bir hayat çok yoruldum ne olur kusura bakmayın çok darlandım

asla kaybettim dememelisin..ya ikinci bir hayat şansın olmasaydı..bak bende küçük bir yerde yaşayan biri olarak toplum baskısının ne kadar insanı zora sokan ve kötü birşey olduğunu çok iyi biliyorum.. ufak yerlerde böyle şeyler yaşanıyorsa kişi iki kat yıpranır..ama bak bi şansın var..ikinci bi şansın..beyninin yaşadıklarını unutmasına yardımcı ol..ve mutlu ol..

rabiacım offfffff tatlım ya,yazdıklarını okudum da içim karardı resmen.ama ben senin yazdıklarından hala eski eşini sevdiyini anladım.ama geçmişini bırakıp geleceye bak kuzum benim,zamanla atlatıcaksın...

Son düzenleyen: Moderatör:

ya yasemin inanırmısın bugün sabah bende serviste işe gelirken hayal kurdum nasıl bi süpriz yapsam diye sonra kendi kendime gülmeye başladım deli gibi ama hayal kurması bile öyle güzelki çok mutlu oldum birden çok heyecanlandım yanlız benim eşimede süpriz yapılmazki adam geçen gün oturmuş ben ne zaman adet olucam diye sayıyordu

anacım benimki de sayıyo.. bu bebek olaylarından öncede sayıyodu..kandırmak pek mümkün değil yani anlayacağın

anacım benimki de sayıyo.. bu bebek olaylarından öncede sayıyodu..kandırmak pek mümkün değil yani anlayacağın

kızlar dün bu sitede gördüm holuma gitti bebek haberi süprizinden bahsediyorlardı fikir olmak adına sizede söyleyeyim yaptığınız hazır test pozitif çıkarsa onu şirin bir patik yada bebek ayakakabısı alıp içine koyup hediye paketi yapın fikir çok hoşuma gitti rabbim nasip ederse ben denemek istiyorum

buda güzel bi yöntem..miş..hımmm

selam kizlarr
bugun anca kapanisa yetisebildim kismecikler kalmamis bakiyorum da
gune kotu bi basagrisyla uyandim bgun
bde ilacim da yoktu icicek olee gecmesini bekledim
giremedim bu yuzden...sonra ufak tefek islerim vardi onlari hallettim felan filan yanii..
bde yarin uni. hastanesine gtcem bi randevu alabilmek icin saatlerce ugrastim
baya ilerletmissiniz sayfalari masaallahokurum belki bi ara..
burayi bole aktif gorunce cok seviniyorummm yawsss

hoşgeldin tatlımm
bugünde yine yeni bir arkadaşımız katıldı aramıza,daha kalabalık oldukk
çok çok geçmiş olsunnn gülcümm,bende didim nerelerde tatlı hamişimiz..
Allah acil şifalar versin arkadaşım,randevuyu alabilmene sevindimm arkadaşım.
şimdi iyi misin ? başağrın nasıl oldu ?

rabiacım canım hikayene vakıf oldumm az çok..insan ister istemez hep soruyor değil miii neden diye,çünkü insanlar biraz zorlasa aslında herşey düzelebilir..çok mantıksızca bahanelere dayanıpta olumsuzlıkları,fenalıkları çağırmak niye...içinin çok acıdığını tahmin edebiliyorum..Rabbim gönlüne genişlikler,ferahlıklar versinn bitanecimm..ne zaman istersen paylaşabilirsin sıkıntını..insan içine gömdükçe daha psikolojisini bozuyor..Allahım tez zamanda sana tüm sıkıntılarını unutturucak güzellikler nasib etsinn tatlım.

çok teşekkür ederim içim rahatladı sayenizde hazmet çok zor oluyor çünkü emin olun ikinci hayat çok zor hepiniz çok sağolun şişkinliğim gitti sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…