- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.861
valla benimkide aynısını diyo..almıştım bi ara..o zaman nişanlıyım..yeni çıkmıştı bu face.. bende daha nasıl kullanılır bilmiyorum..kardeşim bilgisayar müh.. ona dedimki şu bildirimler var üstünde kırmızı bişey..330 olmuş ..bu ne... kardeşim dedi abla ohaa..hiç mi bakmadın..dedim yoo..bakıyom..açıp yüzüne bakıp kapatıyomuşum..sonra mesajlarımı keşfettim..biriyleriyle mesajlaşmışım ama haberim yok..meğer bizim ki girmiş bana arkadaşlık teklif edenlere mesaj yazmış.. kimi mesaj atmış ne güzelsiniz..saçlarınız ne güzel tanışalım felan filan..kimi de öyle fazla abartmamış tanışalım yazmış..bizimkide benim mesajımdan cevap yazmış'' ilişki durumu nişanlı yazıyo kardeşim..görmüyomusunuz..işinize bakın"....
herkese çok teşekkürler nersinden başlayayım kaybettiğim 5 yıllık evlilikmi o 5 yıl içinde yaşadıklarımmı hayyellerimin yok olmasımı tek kız olarak boşanmmamla annemi çok üzmemmi gerçi sağolsun onun sayesinde ayaklarımın üzerinde duruyorum onun desteği ile kendimi buldum ve daha 27 yaşında hayatın altında ezildim yok oldum okdar çok isterdimki güzel olsun herşey bunun için savaştım kendimden ödün verdim sustum katlandım ama yinede olmadı yaranamadım eski eşimin ailesini allaha bıraktım nasıl biliyorsa öyle yapsın burası küçük bir şehir ve ben bu yaşta bunları yaşadım
he ehehe eheeçok güzel bir face maceran varmış yaa, seninkide uyanıkmış haa afferim, erkek dediğin öyle olur tebrik ediyorum eşini
ayy varya demin ne oldu, kafamı masanın üstüne koydum azıcık dinlenim diye, birden bi hayal dünyasına kapıldım, hamişlik testi yapmışım güya hayalimde, çift çizgi çıkmış, seviniyorum filan, eşime acaba nasıl göstersem bi muziplik yapsam diye düşünüyorum. aklıma şunlar geldi anlatayım da gülün
1- yeme masası hazırliyim herzamanki gibi o gelmeden. onun tabağının içine benim çift çizgili testi koyayım verim şok olsun
2- televizyonun ekranına yapıştırayım, salona gelip tv nin karşısına oturunca bir anda şokgeçirsin
3- o işten gelmeye yakın, testi alnıma yapıştırayım bantla, kapıyı öyle açayım gülmekten kırılsın
sizlerden de böyle üretken fikirler bekliyorum hadi bakalım
herkese çok teşekkürler nersinden başlayayım kaybettiğim 5 yıllık evlilikmi o 5 yıl içinde yaşadıklarımmı hayyellerimin yok olmasımı tek kız olarak boşanmmamla annemi çok üzmemmi gerçi sağolsun onun sayesinde ayaklarımın üzerinde duruyorum onun desteği ile kendimi buldum ve daha 27 yaşında hayatın altında ezildim yok oldum okdar çok isterdimki güzel olsun herşey bunun için savaştım kendimden ödün verdim sustum katlandım ama yinede olmadı yaranamadım eski eşimin ailesini allaha bıraktım nasıl biliyorsa öyle yapsın burası küçük bir şehir ve ben bu yaşta bunları yaşadım
ay bunlar ne dahiyane fikirler böyle..ben daha romantik bişeyler düşünmüştüm..işte sana hediye aldım derim, bebek patiği alırım felan..yada bişey anlatırken hararetli hararetli, lafın arasında bu arada ben hamileyim derim felan gibiydi yani..şu tabağa koyma ve alnına yapıştırma olayı çok ilginçmiş:)alnın neysede sen yinede tabağa koyma çişli şeyi
rabiacım, (sanırım adın rabia) acılarını ve üzüntünü paylaşıyorum..5 yılını kaybetmiş olsanda daha çok gençsin.. her şeye yeniden başlayabilirsin.. yaşadıkların emini ki seni çok üzmüştür ama rabia, bu sanal dünyada her şey insan için..herşey gelebilir insanoğlunun başına..neden ben diye sorma sakın,, yoluna devam et..bize takılmaya devam et..:)
ah varya o 3 çocuklu adam sana talip olunca hissettiklerin beni çok etkiledi ve gerçekten çok kötü bir duygudur bencede. ya ben bazen çok vahşi konuşuyorum ama mesela bazen haberlerde çıkıyor ya böyle parçalanarak ölenler filan, diyorumki Allah bilir belki çöok iyi bir insandı ama belkide kimlerin canını yaktı, kimlerin ahını aldı da ALlah bunu yaşattı diyorum. yani sen Allaha havale et tatlım, en güzel cezayı o verir, bizlerin gücü yetmez böyle kötü fikirli insanlar ile uğraşmaya, en güçlü olan ALlah ımız var çok şükürki, senin ahını yerde bırakmaz ben eminim. ço şükürki sana şimdi çok iyi bir yuva nasibetmiş, geçmişi unutman için. eğer illakide unutamıyorsan bir psikolog ile görüşmeni isterim ben, çünkü çok ağır yaşadıkların , bunlarla tek başına başa çıkmak çok zor arkadaşım, kimseye söylemeden git bence, senin ruh halin iyi olsun ki herşey daha güzel olsun, bebeğinde olsun yeni bir hayata başla inşallah.teşekkürler destek için şuanki evliliğimde herşey yolunda çok şükür bal kaymak gibi bir ailesi var eşimde iyi ama ben yapılmışları ve yaşanmışlıkları unutamıyorum hayatımın en güzel yılları zehir oldu banada oğlunada zehir etti beni çok sevdiğini biliyordum ama ailesinden de vazgeçmedi boşandıktan sonra çok pişman oldu hele benim evleneceğimi duyduğunda dahada kötü olmuş herkesin boş gerçek sevginin benim olduğu anlamış ama iş işten geçtikten sonra o kadında pişmanlığı yaşıyor bunları görmesi için bizim boşanmamız lağzımmış en ağrıma giden boşnmamın yeni olduğu sıralarda 40 küsür yaşında bir adam istedi beni 3 çocuklu onu hiç atlatamadım beni ne hallere düşürdünüz dedim 26 yaşındayım bende benide görmenizi isterdim minyon bir tip olduğumdan 21 22 gösteriyorum yıkıldım bunamı layığım allahım ben diye depresyonlara girdim annem mide kanamsı geçirdi ne olurdu bizi bize bıraksalardı yuvamıza sahip çıkıp mutlu olsaydık ben başka ellerde o başka yerlerde bir hayat işte
inş kızlar saolun evet bebeğimin dil kasları oluşmaya başlamışrabbim herkese nasip etsin inş
pazartesi kontrole gidiyorum rabbim hakkımızda hayır eylesin ...
derya,melek,esma,özge,hülya,bahar,selma,hatice,serpil ve unuttuklarım nerdesiniz nasılsınız bakalım ?
ve sizler nasılsınız bakalım ben uyuyayım dedim ama olmadı
bende yanınıza uğrayım dedim
yaso hadi inş canm güzel haberlerini alırız ...
teşekkürler destek için şuanki evliliğimde herşey yolunda çok şükür bal kaymak gibi bir ailesi var eşimde iyi ama ben yapılmışları ve yaşanmışlıkları unutamıyorum hayatımın en güzel yılları zehir oldu banada oğlunada zehir etti beni çok sevdiğini biliyordum ama ailesinden de vazgeçmedi boşandıktan sonra çok pişman oldu hele benim evleneceğimi duyduğunda dahada kötü olmuş herkesin boş gerçek sevginin benim olduğu anlamış ama iş işten geçtikten sonra o kadında pişmanlığı yaşıyor bunları görmesi için bizim boşanmamız lağzımmış en ağrıma giden boşnmamın yeni olduğu sıralarda 40 küsür yaşında bir adam istedi beni 3 çocuklu onu hiç atlatamadım beni ne hallere düşürdünüz dedim 26 yaşındayım bende benide görmenizi isterdim minyon bir tip olduğumdan 21 22 gösteriyorum yıkıldım bunamı layığım allahım ben diye depresyonlara girdim annem mide kanamsı geçirdi ne olurdu bizi bize bıraksalardı yuvamıza sahip çıkıp mutlu olsaydık ben başka ellerde o başka yerlerde bir hayat işte
işte farklı olsun sen benim gibi yapçişli mişli ne öyle burun kıvırıyorsun bakim, onun içinde benim çocuğumun hcg hormonu var çişime karışmış, o benim çocuğuma değmiş olan bir su olacak bikere
ayrıca rabia için yazdığın son cümleye bayıldım, yoluna devam et, bize takılmaya devam etaynen katılyıroum sana
çok sağolun fikirleriniz ve dinlediniz için bekliyorum hayat aldıklarını versin diye allahım kimseye yaşatmasın ama şunu bilinki son güne kadar o aileye asla saygısızlık etmedim ve çok merak ediyorum bulabileceklermi bir ben bana sahip çıkamadılar beni bağırlarına basamadılar çok şeymi istedim sadece mutlu olmak rabbimin verdiği rızıkla geçinmek asla fazlasını istemedim ama niye ben kaybettim niye 2. bir hayat çok yoruldum ne olur kusura bakmayın çok darlandım
canım benim yaa, gerçekten çok çok zor bir dönem geçirmişsin, Allahım hiçkimseye aile huzursuzluğu vermesin. ben evlendikten sonra anladım bunu, evvelden amannn huzur muzur neymiş şu olsun bu olsun diyor insan. ama evlendikten sonra önce huzur ve sağlık, gerisi boş diyorum. ne yazıkki cahil bir ailenin çocuğu olması onunda seninde evliliğine mal olmuş, bu çok büyük bir yıkıntı tatlım, Allah sana güç vermişte ayakta duruyorsun, birde senin ailenin üzüntüsü filan işin içine eklenince kimbilir ne çıkmazlara girip çıkamadın uzun zamandır. Allahım hepsini sana şimdiki evlililiğinde unuttursun inşallah. peki şimdiki eşin ve ailesi nasıl, onu sevebildinmi anlaşabildinmi yada alışabldinmi canım ne hissediyorsun şuanda?
he ehehe eheeçok güzel bir face maceran varmış yaa, seninkide uyanıkmış haa afferim, erkek dediğin öyle olur tebrik ediyorum eşini
ayy varya demin ne oldu, kafamı masanın üstüne koydum azıcık dinlenim diye, birden bi hayal dünyasına kapıldım, hamişlik testi yapmışım güya hayalimde, çift çizgi çıkmış, seviniyorum filan, eşime acaba nasıl göstersem bi muziplik yapsam diye düşünüyorum. aklıma şunlar geldi anlatayım da gülün
1- yeme masası hazırliyim herzamanki gibi o gelmeden. onun tabağının içine benim çift çizgili testi koyayım verim şok olsun
2- televizyonun ekranına yapıştırayım, salona gelip tv nin karşısına oturunca bir anda şokgeçirsin
3- o işten gelmeye yakın, testi alnıma yapıştırayım bantla, kapıyı öyle açayım gülmekten kırılsın
sizlerden de böyle üretken fikirler bekliyorum hadi bakalım
ya yasemin inanırmısın bugün sabah bende serviste işe gelirken hayal kurdum nasıl bi süpriz yapsam diye sonra kendi kendime gülmeye başladım deli gibi ama hayal kurması bile öyle güzelki çok mutlu oldum birden çok heyecanlandım yanlız benim eşimede süpriz yapılmazki adam geçen gün oturmuş ben ne zaman adet olucam diye sayıyordu
anacım benimki de sayıyo.. bu bebek olaylarından öncede sayıyodu..kandırmak pek mümkün değil yani anlayacağın
kızlar dün bu sitede gördüm holuma gitti bebek haberi süprizinden bahsediyorlardı fikir olmak adına sizede söyleyeyim yaptığınız hazır test pozitif çıkarsa onu şirin bir patik yada bebek ayakakabısı alıp içine koyup hediye paketi yapın fikir çok hoşuma gitti rabbim nasip ederse ben denemek istiyorum
selam kizlarr
bugun anca kapanisa yetisebildim kismecikler kalmamis bakiyorum da
gune kotu bi basagrisyla uyandim bgun
bde ilacim da yoktu icicek olee gecmesini bekledim
giremedim bu yuzden...sonra ufak tefek islerim vardi onlari hallettim felan filan yanii..
bde yarin uni. hastanesine gtcem bi randevu alabilmek icin saatlerce ugrastim
baya ilerletmissiniz sayfalari masaallahokurum belki bi ara..
burayi bole aktif gorunce cok seviniyorummm yawsss
çok sağolun fikirleriniz ve dinlediniz için bekliyorum hayat aldıklarını versin diye allahım kimseye yaşatmasın ama şunu bilinki son güne kadar o aileye asla saygısızlık etmedim ve çok merak ediyorum bulabileceklermi bir ben bana sahip çıkamadılar beni bağırlarına basamadılar çok şeymi istedim sadece mutlu olmak rabbimin verdiği rızıkla geçinmek asla fazlasını istemedim ama niye ben kaybettim niye 2. bir hayat çok yoruldum ne olur kusura bakmayın çok darlandım
rabiacım canım hikayene vakıf oldumm az çok..insan ister istemez hep soruyor değil miii neden diye,çünkü insanlar biraz zorlasa aslında herşey düzelebilir..çok mantıksızca bahanelere dayanıpta olumsuzlıkları,fenalıkları çağırmak niye...içinin çok acıdığını tahmin edebiliyorum..Rabbim gönlüne genişlikler,ferahlıklar versinn bitanecimm..ne zaman istersen paylaşabilirsin sıkıntını..insan içine gömdükçe daha psikolojisini bozuyor..Allahım tez zamanda sana tüm sıkıntılarını unutturucak güzellikler nasib etsinn tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?