- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.901
Canım yaaa Allah razı olsun nekadar güzel hadisler paylaşıyorsun çok hoşuma gidiyor senin bu yazıların süpersin(Hak teâlâ, sevdiği kulu dertlere müptela kılar, o da sabrederse, ondan razı olur.) [Deylemi]
(En üstün ibadet sıkıntıya sabretmektir.) [Tirmizi]
(Yeminle söylüyorum, uğradığı zulme sabredenin Allahü teâlâ şerefini arttırır.) [Taberani]
(Hoşlanılmayan şeye sabretmekte büyük hayır vardır.) [Tirmizi],
(Bozuk bir işi düzeltemezseniz, sabredin! Allahü teâlâ onu düzeltir.) [Beyheki]
tatlım,evvel Allah,sonra bizler buralardayız inş,yanlız değilsin(Hoşlanmadığınız şey sizin iyiliğinize; sevdiğiniz şey de, kötülüğünüze olabilir. Siz bilmezsiniz, Allah bilir.) [Bekara 216]
yine gel olur mu ? Biz,seni seviyoruz.
"Lâ ilâhe İllellâh, Muhammedün Resûlüllah." 100 kere okuyoruz canım hergün dua listemizdeki o güne ait isim için. bugün sıra aynurda, onun için okuyoruz, senide ekledim listeye şimdi. regl ikende okunur okuyabilirsin26 ağustos canım ne okuyosunuz kaç tane okuncak birde regl iken okunurmu
günaydın canımmmmhepiciğinize günaydınnnnn kızlaaaaarrr
Canım yaaa Allah razı olsun nekadar güzel hadisler paylaşıyorsun çok hoşuma gidiyor senin bu yazıların süpersin
"Lâ ilâhe İllellâh, Muhammedün Resûlüllah." 100 kere okuyoruz canım hergün dua listemizdeki o güne ait isim için. bugün sıra aynurda, onun için okuyoruz, senide ekledim listeye şimdi. regl ikende okunur okuyabilirsin
günaydın canımmmm
evet inş. hayırlısından eli ayağı düzgününden anasına babasına sayğılı dinine baglı evlatlar nasip etsin rabbim nasibimizde yoksada içimizdeki özlemi dindirsin
melekçim içindeki özlemi dindirmekten ziyade,Rabbim sana her iki cihanda da yüzünü,gönlünü gülümsetecek hayırlı,salih evlatlar versinn
Canım yaaa Allah razı olsun nekadar güzel hadisler paylaşıyorsun çok hoşuma gidiyor senin bu yazıların süpersin
"Lâ ilâhe İllellâh, Muhammedün Resûlüllah." 100 kere okuyoruz canım hergün dua listemizdeki o güne ait isim için. bugün sıra aynurda, onun için okuyoruz, senide ekledim listeye şimdi. regl ikende okunur okuyabilirsin
günaydın canımmmm
Kızlar bakın benim ettiğim dua tam olarak şu şekilde, eğer beğenirseniz dua listemizin başına onuda yazayım hepimiz bu şekilde dua edelim;
" Allahım sen hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda, Peygamber Efendimize hayırlı ümmet, ailesine hayırlı evlat, vatanına, milletine, dünyasına, ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu, güzel ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibet" amin diyorum.
aynurumuz için 100 adet kelime-i tevhid okudum inş. rabbim kabul etsinn[table="width: 600, class: grid, align: center"]100 ADET KELİME-İ TEVHİD DUA LİSTEMİZ
"Lâ ilâhe İllellâh, Muhammedün Resûlüllah."
[tr]
[td]nick[/td]
[td]okunacak tarih[/td]
[td]ne için?[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nurdamla / aynur[/td]
[td]02.08.2012 perşembe[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]graphicdesigner / yasemin[/td]
[td]03.08.2012 cuma[/td]
[td]hamişlik + hayırlı bir ev[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tymomr / tümay[/td]
[td]04.08.2012 cumartesi[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]buketdemet / buket[/td]
[td]05.08.2012 pazar[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]benjamin_ipek / ipek[/td]
[td]06.08.2012 pazartesi[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]barisozlem / özlem[/td]
[td]07.08.2012 salı[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rose86/ gül[/td]
[td]08.08.2012 çarşamba[/td]
[td]sağlıklı hamilelik + kolay doğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]alaraburcu/ burcu[/td]
[td]09.08.2012 perşembe[/td]
[td]sağlıklı hamilelik + kolay doğum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melek2828/ melek[/td]
[td]10.08.2012 cuma[/td]
[td]hamişlik[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
UĞURLU TABLOMUZ
[table="width: 800, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td]hamiş adaylarımız[/td]
[td]isim[/td]
[td]bat[/td]
[td]yaş[/td]
[td]evlilik[/td]
[td]hamişlik isteği[/td]
[td]sorunu[/td]
[td]son durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]graphicdesigner[/td]
[td]yasemin[/td]
[td]5 ağus.[/td]
[td]29[/td]
[td]2010[/td]
[td]7 ay[/td]
[td]pco[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]melek2828[/td]
[td]melek[/td]
[td]26 ağus.[/td]
[td]27[/td]
[td]2007[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]sebepsiz[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yokh[/td]
[td]derya[/td]
[td]belirsiz[/td]
[td]27[/td]
[td]2010[/td]
[td]10 ay[/td]
[td]kan pıhtılaşması[/td]
[td]yumoş takibinde[/td]
[/tr]
[tr]
[td]buketdemet[/td]
[td]buket[/td]
[td]20 ağus.[/td]
[td]29[/td]
[td]2008[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]yumurta çatlamama[/td]
[td]bat'tan sonra tüp bebiş[/td]
[/tr]
[tr]
[td]barisozlem[/td]
[td]özlem[/td]
[td]6 ağus.[/td]
[td]29[/td]
[td]2009[/td]
[td]1 yıl[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tmyomr[/td]
[td]tümay[/td]
[td]17 ağus.[/td]
[td]23[/td]
[td]2009[/td]
[td]3 yıl[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]benjamin_ipek[/td]
[td]ipek[/td]
[td]belirsiz[/td]
[td]25[/td]
[td]2010[/td]
[td]2 yıl[/td]
[td]pco[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nuradamla[/td]
[td]aynur[/td]
[td] 8 ağus.[/td]
[td]24[/td]
[td]2012[/td]
[td]4 ay[/td]
[td]sorunsuz[/td]
[td]beklemede[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hamişlerimiz [/td]
[td]isim[/td]
[td]sat[/td]
[td]yaş[/td]
[td]evlilik[/td]
[td]tahmini doğum[/td]
[td]atlattığı sorun[/td]
[td]son durum[/td]
[/tr]
[tr]
[td]alaraburcu[/td]
[td]burcu[/td]
[td]08.06.2012[/td]
[td]24[/td]
[td]2010[/td]
[td]23.03.2013[/td]
[td]pco[/td]
[td]hamiş [/td]
[/tr]
[tr]
[td]rose86[/td]
[td]gül[/td]
[td]26.01.2012[/td]
[td]26[/td]
[td]2009[/td]
[td]02.11.2012[/td]
[td]sebepsiz bekledi[/td]
[td]hamiş [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
canım benim tabiki, ben her namazımda her ettiğim duada bu şekilde otomatiğe bağlamış şekilde ard arda sıralıyorum bu dileklerimi, ve hepinizide katıyorum duama emin olun kızlar.muhteşemmm bir dua bu arkadaşım,bayıldım,izninle defterime kaydetmek isterim ?
aynurumuz için 100 adet kelime-i tevhid okudum inş. rabbim kabul etsinn
Kızlar bakın benim ettiğim dua tam olarak şu şekilde, eğer beğenirseniz dua listemizin başına onuda yazayım hepimiz bu şekilde dua edelim;
" Allahım sen hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda, Peygamber Efendimize hayırlı ümmet, ailesine hayırlı evlat, vatanına, milletine, dünyasına, ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu, güzel ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibet" amin diyorum.
canım aynen bende senin gibi düşünceleri çok geçirmişimdir içimden, ama Allahımız "dua edin reddetmem, bu vadimden vazgeçmem" diye buyurmuş. onun için elimizden geldiğinin en güzel şekliyle edelim inşallah.bu çok güzel bir dua.. dua etmekle alakalı önceleri benim bi sıkıntım vardı.. her namazın peşine dua etmek bana çıkarcılık gibi geliyordu..Oysaki yüce Rabbim isteyin vereyim diye buyuruyor.. sonra benim istemekle ilgili sıkıntılarım da vardı... neyi nasıl isteyeceğimi bilemiyordum ama Allah bana şah damarımdan da yakındır O bilir diyordum..Şüphesiz O bilir ama birde O'ndan güzel sözlerle istemek vardır.. Bazı alimler bunun daha makbul olabileceğini belirtmişlerdir. onun için böyle güzel cümleler çok hoşuma gider benim.. güzel güzel istemek gerek..
arkadaşlar günaydın nasılsınız uzun zamandan beri yazamadım beni de tablolara eklermisiniz ?
canım aynen bende senin gibi düşünceleri çok geçirmişimdir içimden, ama Allahımız "dua edin reddetmem, bu vadimden vazgeçmem" diye buyurmuş. onun için elimizden geldiğinin en güzel şekliyle edelim inşallah.
canım tabiki eklerim, sana zahmet, dua listemiz için değilde diğer listemiz için bat, yaş, gerçek isim, sorunun, evlilik yılın ve nekadardır istediğini yazarmısın
canım benim tabiki, ben her namazımda her ettiğim duada bu şekilde otomatiğe bağlamış şekilde ard arda sıralıyorum bu dileklerimi, ve hepinizide katıyorum duama emin olun kızlar.
İpekcim senle görev paylaşımı yapalım, sende hergün bizlere böyle güzel hadisi şerifler paylaş olurmu, yani Günün Hadisi şerifi diye şöyle seçtiğin bir hadisi yaz bizlere, okudukça gönüllerimize su serpilsin, feyiz alalım inşallah olurmu tatlım
Allah kabule tsinnn inşallah canım
arkadaşlar günaydın nasılsınız uzun zamandan beri yazamadım beni de tablolara eklermisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?