- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.921
günaydın canımm hoşgeldin,kendi adıma söyleyecek olursam çok iyiim elhamdülillah,sen nasılsınn peki ?
tşk ederim arkadaşım bende iyiyim bikaç gündür sadece okuyabiliyordum cevap yazamıyordum işler yoğundu
anladım,olsunn yazamasanda bizimlesinnn arkadaşımmesleğin neydi,sakıncası yoksa ?
yav kızlar, bende aslında diğer topikler gibi şu dua listemizi ve hepimizin bilgilerinin kayıtlı olduğu listeyi birinci sayfada herzaman kendi içinde güncellemek istiyorum ama biz sonradan topiğe iliştiğimiz için öyle bir yetkim yokher yeni gelen arkadaşımız için tekrar tekrar her sayfada birkaç kere tabloyu değiştirip tekrar yayınlamak zorunda oluyorum.
o yüzden bir fikir sunacağım, kabul ve red oylarını da bir tablo yapayım isterseniz bi oylama yapalım
yeni bir topikte yeni bir sayfada mı başlasak acaba, ve eğer tamam diyorsanız topişimizin adı ne olabilir önerilerinizi ne olur, ben bu topiğin adını çok seviyorum mesela şöyle de olabilir "Benimde Meleğim Olsun Diyenler / 2.Etap" mesela yani böyle de olabilir
şimdi sizin fikirlerinizi ve oylarını bekliyorum
bilet satışı yapıyorum arkadaşım malum sezon biraz hareketlilik var çok güzel muhabbetler etmişsiniz hepsini okudum
yav kızlar, bende aslında diğer topikler gibi şu dua listemizi ve hepimizin bilgilerinin kayıtlı olduğu listeyi birinci sayfada herzaman kendi içinde güncellemek istiyorum ama biz sonradan topiğe iliştiğimiz için öyle bir yetkim yokher yeni gelen arkadaşımız için tekrar tekrar her sayfada birkaç kere tabloyu değiştirip tekrar yayınlamak zorunda oluyorum.
o yüzden bir fikir sunacağım, kabul ve red oylarını da bir tablo yapayım isterseniz bi oylama yapalım
yeni bir topikte yeni bir sayfada mı başlasak acaba, ve eğer tamam diyorsanız topişimizin adı ne olabilir önerilerinizi ne olur, ben bu topiğin adını çok seviyorum mesela şöyle de olabilir "Benimde Meleğim Olsun Diyenler / 2.Etap" mesela yani böyle de olabilir
şimdi sizin fikirlerinizi ve oylarını bekliyorum
yaseminciğim benim için uygun yeni bir isimde olabilir dediğin gibi de olabilir, başka bir konu başlığı dikkatimi çekti paylaşmak istedim çok hoşuma gitti "o bebek buraya gelecek o kadar"çok komik yaa
tamam hatırladım senii şimdiii
unutman normal arkadaşım uzun zaman oldu sen öğretmendin deil mi öyle hatırlıyorum sanki
evet canımm sen de doğru hatırlıyorsun
birde ismin neydi acaba,gül mü ? benimki ipek.
Allah kabul etsin ipekcim inşallah aminnnn.yasemincimmm bu arada unuttum söylemeyiii ben 100 tane kelime-i tevhidi okudumm.
Rabbim kabul etsin.
tatlım tablomuz herzaman birinci sayfada olsa işte birbirimizi unutmayız, hatta ben yeni topikte daha detaylı tablo yapacağım, hangi şehirde olduğumuzu, ne iş yaptığımızı, vs gibievet canımm sen de doğru hatırlıyorsun
birde ismin neydi acaba,gül mü ? benimki ipek.
evet burda kalmak tabiki güzel çok güzel ama işte düzen yapamıyorum böyleya özlemcim,bende bayadır görüyorum o başlığı ''o bebek buraya gelecek o kadar ''
yine ''benim de meleğim olsun diyenler 2.etap''da güzelmiş..
aslında burda kalmakta çok büyük keyif ama işte yasemin için zor oluyor dediği gibi...
yaseminciğim benim için uygun yeni bir isimde olabilir dediğin gibi de olabilir, başka bir konu başlığı dikkatimi çekti paylaşmak istedim çok hoşuma gitti "o bebek buraya gelecek o kadar"çok komik yaa
sibel canım seninle biraz muhabbet etmiştik ordan hatırlıyorum
Allah kabul etsin ipekcim inşallah aminnnn.
tatlım tablomuz herzaman birinci sayfada olsa işte birbirimizi unutmayız, hatta ben yeni topikte daha detaylı tablo yapacağım, hangi şehirde olduğumuzu, ne iş yaptığımızı, vs gibi
evet burda kalmak tabiki güzel çok güzel ama işte düzen yapamıyorum böyle
evet bende görmüştüm onu canım bu topiğin ismi çok huzur verici geliyor bana nedense, içinde melek filan geçiyor diye heralde, hepimizin doğacağı minişi de bir melek olacak ya ondan mı nedir bilmiyorum.
aklımdan geçen bazı önerileri yazayım sizlere, sizde bana yazın, ortak bir karar verelim kızlar olurmu?
1- Bizimde Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)
2- Benimde Meleğim Olsun Diyenler
3- Melekler Gelecek, Regliler Bitecek
4- Umutlarımızı Birleştirelim, Bebişlerimizi Getirelim
5- Hepbirlikte Meleklerimize Doğru Koşuyoruz
.... ve sizlerin önerilerini bekliyorum hadi kızlar yardım edin beybiler
sağol arkadaşımm.
doğru ilk sayfada bir tablo olsa çok iyi olur,detaylarını çok iyi düşünmüşsün yasemincim.
sende haklısınn,sürekli hatice arkadaşımızdan talep edemeyiz güncellemesini,onunda kendisine göre işi-gücü vardır tabii.
evet tatlım, hatice hamileliğinin son günlerinde şuanda, haliyle sık sık gelemiyor veya doğum yapacak olanların topiklerine daha sıklıkla giriyor olabilir durumu sebebiyle. ve doğum yaptıktan sonra da daha yoğun bir hayat onu bekliyor olacak, onun için biz başımızın çaresine bakmalıyız artık diye düşündüm.
hadi şimdi fikir fırtınasını başlattım kızlar, biran evvel yapalım şu yeni uğurlu topiğimizi inşallah
düşünün bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?