Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hepsi birbirinden şahane...amma velakin 1 ve 5 bana daha tatlı geldii
yaaa yaseminnn 'göbüşten tomurcuklananlarr' vardı ya hani bidee

evet evet onu hatırladım biz mi uydurmuştuk onu aa öyle bişeymiydi neydi kız kafam durdu

benimde favorim 1 numaralı seçenek şuanda " Bizimde Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz " yani hani hem derler ya, bakın şu olay kesin şöyle olacak, bak buraya yazıyorum derler ya, onun gibi bişey, hemde buraya yazıyoruz, evet gerçektende yazışıyoruz iki manada

benim aklıma gelmiyor ama şöyle neşeli eğlenceli bişey olsa, birde melek deyince aklıma hep kaybettiğim bebeğim geliyor açıkçası.

evet yavrucumm sen uydurmuştun hattta isim anası sensinn
bende anında kulüpleştirmiştimm göbeğinden tomurcuklaşanlar kulübü diye...
1 numaralı seçenekkkk bencede güzel,gayet varyasyonluuu

yumoşlarımız çatlasın, kıskananlar patlası

yahu üstün dehamı kullanarak iki saattir size isim buluyorum kimsede aferim demiyo yaaa..

benim aklıma gelmiyor ama şöyle neşeli eğlenceli bişey olsa, birde melek deyince aklıma hep kaybettiğim bebeğim geliyor açıkçası.
ayy canım benim kıyamam sana, Allah sana huyuyla suyuyla herşeyiyle gerçekten melek gibi bir evlat nasibetsin inşallah hayatım, öyle düşünme ne olur ayy üzüldüm istemezsen koymayız tatlım
göbekten tomurcuklananlar çok enteresanmış..
evet yaa hakkaten
Umutlarımızı yeşertelim, göbeklerimizi şişirtelim,
ayyy buda harika bunların hepsini not alıyorum birazdan topluca oylamaya sunacağım
evet yavrucumm sen uydurmuştun hattta isim anası sensinn
bende anında kulüpleştirmiştimm göbeğinden tomurcuklaşanlar kulübü diye...
1 numaralı seçenekkkk bencede güzel,gayet varyasyonluuu

ayy evet yaa hakkaten bak tekrar okudukça çok şirin gelmeye başladı, doğru sende klube çevirmiştin bence buda çok güzel
"göbeğinden tomurcuklaşanlar kulübü"

ayyy demet kız seninkide süper, anammm iyice kafam karıştı hepsi güzel yaa "yumoşlarımız çatlasın, kıskananlar patlasın" harika

Son düzenleme:
1- Bizimde Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

2- Benimde Meleğim Olsun Diyenler

3- Bizim Niye Meleğimiz Yok, Bizimde Olsun

4- Göbekten Tomurcuklananlar Klubü (yada henüz tomurcuklanamadığımız için, "göbüşten tomurcuklaşacaklar klubü" olabilir

5- Umutlarımızı Yeşertelim, Göbeklerimizi Şişirtelim :)

6- Yumoşlarımız Çatlasın, Kıskananlar Patlasın :)

'aklım hep o'nda,minnoşum şimdi yolda'
ya buketinkiyle senin şu göbüşünden tomurcuklaşanlar çok güldürüyor beniii

yok arkadaşım önemli değil bu durumla yaşamaya da alıştık zaten yeni doğacak yavrucuklarımızda bizim meleklerimiz olacak inşallah.

4- Göbekten Tomurcuklananlar Klubü (yada henüz tomurcuklanamadığımız için, "göbüşten tomurcuklaşacaklar klubü" olabilir

Hepimiz içlerinden 1 veya en fazla 2 yada 3 seçenek seçip yazalım, bakalım sonuç ne olacak.
ben oyumu kullanıyorum;

4- Göbekten Tomurcuklananlar Klubü

kızlar bence ' benimde meleğim olsun diyenler buraya' 2. etap olsun çünkü haticemavi arkadaşımızın vesilesiyle burda tanışmıştık hem onun topiginin başlığıyla devam etsek daha şık olmaz mı benim de nacizane fikrim bu tabi fikirleriniz de çook güzel

Son düzenleme:

yeni bi fikrim var..

YUMOŞLARIMIZ ÇATLASIN, GÖREN HERKES KUTLASIN
KOCİŞLER EVE GELDİĞİNDE, MİNNAKLAR KUCAĞINA ATLASIN
AY BUNDAN BAŞLIK OLMAZ GIR GIR OLUR ANCAK..

7- Benimde Meleğim Olsun Diyenler 2.Etap (sibel arkadaşımızın önerisi üzerine ekledim )

haklısın sibelcim bunuda seçeneklere ekledim herkes karar versin bakalım, seninde seçeneklerini bekliyorum not alıyorum kızlar

yeni fikrimi de yaz yasemiiiiiiiin..ayyy kendi söyler endi güler

bunları ben ilk sayfada hep paylaşacağım, topiğimizin isim anaları diyerekten yazacağım bu fikirleri sen merak etme, topik ismi olmasa bile adını altın harflerle geçmişe kazıyacağım ben senin
bu yumoşlar çatlasın kelimesi de şu izlenimi verirmi acaba, yumurtası çatlamayan kızların topiği filan diye bi gruplanrıma içine girmişiz gibi olur sanki,??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…