Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Yasemin bak geliştirdim fikrim,

yumoşlarımız çatlasın, kıskananlar patlasın,
göbişlerimiz şişince, gören herkes kutlasın,

kutlamayanlar damdan atlasın, :119:

yasemincimmm ya bende sibel'e katılıyorumm ,hatice arkadaşımız madem böyle güzel bir topik başlatmışş,bizimkide 2.etap olsunn,tamam ben kararımı verdim,oyum 'Benim de Meleğim Olsun Diyenler 2.etap' dan yana...

tabii orası tartışılır ama.. Sonuçta yumurta çatlamadan da hiç bişey olmuyo..ha benim böyle bi problemim var diye aklıma gelmedi bu..belkide o yüzden gelmiştir..bilinçaltı meselesidir bilemem..
Neyse daha evrensel daha yaratıcı fikirler bulabilirim..bekleyin beni anacım..:92:

A- Bizimde Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

B- Göbekten Tomurcuklananlar Klubü

C- Umutlarımızı Yeşertelim, Göbeklerimizi Şişirtelim :)

D- Benimde Meleğim Olsun Diyenler 2.Etap

Canlarım diğer seçenekler içinde beğenilenleri belirledim, bu da son oylamamız, artık herkesin sadece 1 tane seçme hakkı var.
Kızlar hadi gayret son olarak hangisini beğendiğinizi seçin ve yazın bana.

Benim Tercihim: A ve D şıkkı arasında gidip geliyorum, ne zormuş karar vermek. Hatice arkadaşımıza sonsuz saygı ve teşekkürler sunuyorum böyle güzel bir isim bulup bizi burda tanıştırdığı için, hem onun topiğine yakın bir isim hemde yeni fikirler ve umutlar barındırdığı için ben seçimimi A şıkkından doğru yapıyorum.
yani : Bizimde Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bende seçimimi a şıkkından yana kullanıyorum

tatlımm D şıkkı diyorum.

benim OYUM d şıkkından yana

birinci seçenek benimde favorim.diğerleri gırgır olur..belki alt gruplar olarak bunları yazabiliriz..zaten başlığın üstüne gidince ilk mesaj ekrana geliyo..ilk mesajda bunlardan bahsadabilirsin...bizler burada çoğaldık bir olduk..devam edeceğim yer burayı hatırlatsın isterim

ama son kararı vermek için bence akşamı bekleyelim..herkes geri dönüş yapsın bence..

B- Göbekten Tomurcuklananlar Klubü

C- Umutlarımızı Yeşertelim, Göbeklerimizi Şişirtelim :)

D- Benimde Meleğim Olsun Diyenler 2.Etap

Oy Durumu ;

Özlem : A
Buket : A
Yasemin : A

İpek : D
Sibel : D

Dediğini gibi birkaç kişi daha fikir versin sonra açacağım kızlar, sanki yeni bir devlet kuruyoruz ayy ne zorlandık yaa
Benim aklıma birde şu geldi, hatice bu ismi düşünmüş taşınmış koymuş, şimdi bizde onu kopyalamak yerine, hem onu anımsatacak hemde kendimize has bir isim koymak daha güzel olur diye düşündüm açıkça. Zaten hatice arkadaşımız hamileliği ve doğuma hazırlandığı için seyrek giriyor, bize kızacağını veya küseceğini düşünmüyorum. bu benim naçizane fikrim yani.

yeni topik açılıyor sanırsam D şıkkı daha uygun geldi etap birde topik kuruldu insanlar tanıştı etap 2 de ise tam gaz yola devam gibi olacak yeni umutlarla

kızlar ben birazdan çarşıya ineceğim topik adı belli olursa biri bana özelden mesaj atsın lütfen yoksa topik ben ve bebişimsizmi olacak (((

tatlım tabiki habersiz bırakırtmıyız hiç, hadi bakalım elma armut kıyafet neler alıcan , güzel bişey alırsan resmini çek koy bakalım merak ederiz biz ama dimi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…