- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.961
bunları ben ilk sayfada hep paylaşacağım, topiğimizin isim anaları diyerekten yazacağım bu fikirleri sen merak etme, topik ismi olmasa bile adını altın harflerle geçmişe kazıyacağım ben senin
Bu yumoşlar çatlasın kelimesi de şu izlenimi verirmi acaba, yumurtası çatlamayan kızların topiği filan diye bi gruplanrıma içine girmişiz gibi olur sanki,??
A- Bizimde Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)
B- Göbekten Tomurcuklananlar Klubü
C- Umutlarımızı Yeşertelim, Göbeklerimizi Şişirtelim :)
D- Benimde Meleğim Olsun Diyenler 2.Etap
Canlarım diğer seçenekler içinde beğenilenleri belirledim, bu da son oylamamız, artık herkesin sadece 1 tane seçme hakkı var.
Kızlar hadi gayret son olarak hangisini beğendiğinizi seçin ve yazın bana.
Benim Tercihim: A ve D şıkkı arasında gidip geliyorum, ne zormuş karar vermek. Hatice arkadaşımıza sonsuz saygı ve teşekkürler sunuyorum böyle güzel bir isim bulup bizi burda tanıştırdığı için, hem onun topiğine yakın bir isim hemde yeni fikirler ve umutlar barındırdığı için ben seçimimi A şıkkından doğru yapıyorum.
yani : Bizimde Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)
A- Bizimde Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)
Canlarım diğer seçenekler içinde beğenilenleri belirledim, bu da son oylamamız, artık herkesin sadece 1 tane seçme hakkı var.
Benim Tercihim: A ve D şıkkı arasında gidip geliyorum, ne zormuş karar vermek. Hatice arkadaşımıza sonsuz saygı ve teşekkürler sunuyorum böyle güzel bir isim bulup bizi burda tanıştırdığı için, hem onun topiğine yakın bir isim hemde yeni fikirler ve umutlar barındırdığı için ben seçimimi A şıkkından doğru yapıyorum.
benim OYUM d şıkkından yanaA- Bizimde Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)
ipek ve sibelciğim A şıkkına ne dersinizdayanamıyorum açmak için sabırsızlanıyorum
ipek ve sibelciğim A şıkkına ne dersinizdayanamıyorum açmak için sabırsızlanıyorum
kızlar ben birazdan çarşıya ineceğim topik adı belli olursa biri bana özelden mesaj atsın lütfen yoksa topik ben ve bebişimsizmi olacak(((
ayyy kararsız kaldım ölücem şimdişuanda a ve d şıkkı eşit oya sahip.
istihareye mi yatsak ne yapsak[/QUOT
a şıkkı olsun o zaman canım bende sabırsızlandım yeni topic için :)))))
kızlar ben birazdan çarşıya ineceğim topik adı belli olursa biri bana özelden mesaj atsın lütfen yoksa topik ben ve bebişimsizmi olacak(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?