Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ahhh canlarım benim, sibelcim ve ipekcim ve rabiacığım, sizlerinde onayıyla ozaman A şıkkı üzerinden dualarımı okuyarak bismillah çekerek açacağım ozaman.
çok heyecanlandım hee bekleyin beni anacımmm

tamam tatlım,bekliyoruz heyecanla,Rabbim hayırlı kılsın yeni topiğimizi.inş diğer arkadaşlarımızında hoşuna gider.

sabırsızlıkla bekliyorum canım inş hepimiz için hayırlı bir topik olur hepicimize uğurlu gelir Allah 'ın izniyle

tamam tatlım,bekliyoruz heyecanla,Rabbim hayırlı kılsın yeni topiğimizi.inş diğer arkadaşlarımızında hoşuna gider.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Arkadaşlar, yeni topik açılmıştır, gelmek isteyen arkadaşlarım " Bizimde Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :) " isimli topiğimize gelip bizleri bulabilirler.
Hatice arkadaşımızla çok fazla sohbet şansımız olmadı çünkü şuan doğuma çok yakın, ALlah kolay doğum ve sağlıklı bebek nasibetsin ona inşallah. Ayrıca bu topiğin emektarları olan arkadaşlarımda bizi yeni yerimizde yalnız bırakmazlar inşallah, orayı açma sebebim ilk sayfada isimlerimiz bilgilerimiz dua listelerimiz olsun istedik, o yüzden açtık.

gaziantep 27 diye bi arkadaşımız vardı..oda bize ilk gebelik haberini verenlerdendi..muhtemelen şu aralar girmeye vakti olmuyordur ama yeni topiğimize onu da bekleriz..

canlarim napiyosunuz bakalimmmm biz geldik tizimlaaa
ayyysabahtan beri hastanedeydim daha yeni evin yolunu bulabildim
pertim cikti yaaa
dun aksam bi ara actim ama tam okuyamadim yazdiklarinzi o arada bse cikti yne cikmak zorunda kaldim
bgunde tam gaz kaynatmaya devam etmissinz bakiyorum da
ama dun seyi gordumm dua cizelgesi yapmissiniz bayildim walla ellerinie saglik yasminimmm
harika dusunmussunuz bde beni de eklemissiniz walla oturup aglicaktim cok duygulandim beni dusunmenize
ipegim hatrlatmis allah razi olsun
cok tatlisiniz yaaaa hakikaten cok seviyorum siziiii bennn

seni ve minişini hiç atlayabilirmiyiz, ama hakkını yemeyelim ipek çok güzel bir hatırlatma yaptı ve hemen ekleyiverdik onun sayesinde.
bu arada yeni topik açtık gelsene bak neler var neler orda
adı : Bizimde Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

s.a kızlar pek giremyrm yedi bitirdi oglan beni gögüs agrılarım omuzlarıma vurmaya başladı sagmayı deniyorum biberonla veryrm kusup çıkarıyor hepsini napçam bilmyrm agrılar öldürdü beni yaaaaaaaaaaaaaaa

canim benimm hosgeldin... ay kiyamam sana ya oglusun cok yordu demek seni...
bence doktoruna danis bitanem hadi senin agrilarini gectim ictgi sutu kusmasi hic normal gelmedi bana
usutmustur belki basit bi problemi vardr ondandr sana eziyeti hem ogrenmis olursun bitanem..
allah m sifa versin yar ve yardimcin olsun arkadasim opuyorum seniii

anaaaaa
nelerde olmus bole burda ben yokkene....
topigi yuksek secim kuruluna cevirmissiniz bi gun gelmedim yer yerinden oynamis hukumet devrilmis halk isyanda
bi ara gelip bi bakayim bakalim neler ceviriyosunuz

slm canlarım yenı evde net olmadıgı ıcın hıc gıremıyorum
kayın valıdeden gırmekteyım kızım ve bız ıyıyız ama artık ıyce emmeyı bıraktı benımde sutum yok tambır aptamıl bebegı olduk suanda kızı ayaklarımda sallamaktayım bıraz fena uyku falam hıc yok

selmacımm maşallah kızın çok tatlıı allah bagışlasınn

Selmacım maşallah subhanallah Ayyy minik prensese bak sen yaa, oyyy mıncıklayasım geldi.
Allahım sağlıkla sıhatle hayırlı bir evlat olmasını nasibetsin sana inşallah, sağlıklı huzurlu uzun ömürlü olsun.

canlarım benim çok-çok üzr dilerim,dün giremedim,annemler saat 12den bize geldiler,ve akşam gittiler,sizin yanınızda öyle mahçubum ki dün girip de dualarınız için 10000000lerce teşekkür etmem gerekirken yapamadım,çok çooooooook üzr dilerim,dua eden etmeyen her ama her kese teşekkür ederim,Allah dualarınızı kabul etsin,bu gün yaseminin günü,dualar seniin için kuzum benim...şimdi öylen namazımın ardından duamı edicem senin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…