- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #26.981
ahhh canlarım benim, sibelcim ve ipekcim ve rabiacığım, sizlerinde onayıyla ozaman A şıkkı üzerinden dualarımı okuyarak bismillah çekerek açacağım ozaman.
çok heyecanlandım heebekleyin beni anacımmm
tatlım tabiki habersiz bırakırtmıyız hiç, hadi bakalım elma armut kıyafet neler alıcan , güzel bişey alırsan resmini çek koy bakalım merak ederiz biz ama dimi kızlar[/QUO
alışveriş için gitmiyorum görümcem mikro kredi çekecek ona şahitliğe gidiyorum
ahhh canlarım benim, sibelcim ve ipekcim ve rabiacığım, sizlerinde onayıyla ozaman A şıkkı üzerinden dualarımı okuyarak bismillah çekerek açacağım ozaman.
çok heyecanlandım heebekleyin beni anacımmm
tamam tatlım,bekliyoruz heyecanla,Rabbim hayırlı kılsın yeni topiğimizi.inş diğer arkadaşlarımızında hoşuna gider.
tatlım tabiki habersiz bırakırtmıyız hiç, hadi bakalım elma armut kıyafet neler alıcan , güzel bişey alırsan resmini çek koy bakalım merak ederiz biz ama dimi kızlar[/QUO
alışveriş için gitmiyorum görümcem mikro kredi çekecek ona şahitliğe gidiyorum
sabırsızlıkla bekliyorum canım inş hepimiz için hayırlı bir topik olur hepicimize uğurlu gelir Allah 'ın izniyle
çok sağolun arkadaşlar, şuan moderatörler tarafından incelenme aşamasındaymış, yayına çıkınca hemen ikinci mesaj kısmınada ben bişeyler yazayım ki ilerde bişey eklemek istersek o kısım da düzenlenmeye açık olsun diye tetikte bekliyorum
ayyy ne yaptım size anlatayım.
yazdım şimdi topiğin adını filan, tabloyu ekledim. sonra dedimki niyet ettim bakın ;
"Allahım bu topiğe girecek olan tüm arkadaşlarımın ve benim üzerimde nazar varsa, ağırlık varsa, sıkıntı varsa, hastalık varsa, her ne kötü şey varsa sen onları üzerimizden al, hepimizin yüzünü güldür inşallah dedim. ve önce nazar dualarını okudum hepimize, sonra açtım Kuranı Kerim'i, Allahım hayırlısıyla sen bizim göbüşlerimizi fethet ve bizi gönlümüzdeki isteklere kavuştur hayırlısıyla dedim, ve birde o uzun bebek duamı ettim, üstüne birde Fetih suresi okudum. Bismillahirrahmanirrahim dedim ve konu aç butonuna tıkladım.
inşallah çok uğurlu çok hayırlı bir topik olur arkadaşlar, çok yürekten dua ettim bakalım.
çok sağolun arkadaşlar, şuan moderatörler tarafından incelenme aşamasındaymış, yayına çıkınca hemen ikinci mesaj kısmınada ben bişeyler yazayım ki ilerde bişey eklemek istersek o kısım da düzenlenmeye açık olsun diye tetikte bekliyorum
ayyy ne yaptım size anlatayım.
yazdım şimdi topiğin adını filan, tabloyu ekledim. sonra dedimki niyet ettim bakın ;
"Allahım bu topiğe girecek olan tüm arkadaşlarımın ve benim üzerimde nazar varsa, ağırlık varsa, sıkıntı varsa, hastalık varsa, her ne kötü şey varsa sen onları üzerimizden al, hepimizin yüzünü güldür inşallah dedim. ve önce nazar dualarını okudum hepimize, sonra açtım Kuranı Kerim'i, Allahım hayırlısıyla sen bizim göbüşlerimizi fethet ve bizi gönlümüzdeki isteklere kavuştur hayırlısıyla dedim, ve birde o uzun bebek duamı ettim, üstüne birde Fetih suresi okudum. Bismillahirrahmanirrahim dedim ve konu aç butonuna tıkladım.
inşallah çok uğurlu çok hayırlı bir topik olur arkadaşlar, çok yürekten dua ettim bakalım.
ARKADAŞIM BEN HATA YAPTIM GALİBA ::((
O KADAR HEYECAN YAPMIŞIM Kİ SENDEN ÖNCE MESAJ YAZMIŞIM YA BU KADAR OLU ÖZÜR DİLERİM ÇOK ÇOK ÜZGÜNÜM
O KADAR HEYECAN YAPMIŞIM Kİ SENDEN ÖNCE MESAJ YAZMIŞIM YA BU KADAR OLU ÖZÜR DİLERİM ÇOK ÇOK ÜZGÜNÜM
ayyy canım benim tatlım olsun yaa yerim ben seni, aynı heyecan bende de var , ayy nekadar çok heyecanlandım varya, dualarla kuranlarla açıldı topik maşallah
tatlım sadece orda tabloyu alıntı yapmışsın ya, 2 tablo alt alta gibi olmuş sadece onu sil bitanem
ayyy canım benim tatlım olsun yaa yerim ben seni, aynı heyecan bende de var , ayy nekadar çok heyecanlandım varya, dualarla kuranlarla açıldı topik maşallah
tatlım sadece orda tabloyu alıntı yapmışsın ya, 2 tablo alt alta gibi olmuş sadece onu sil bitanem
BU KADAR OLUR YANİ SANKİ HAYATINDA İLK DEFA TOPİC GÖRMÜŞ :) KENDİME OK GÜLDÜM YA
canlarim napiyosunuz bakalimmmm biz geldik tizimlaaa
ayyysabahtan beri hastanedeydim daha yeni evin yolunu bulabildim
pertim cikti yaaa
dun aksam bi ara actim ama tam okuyamadim yazdiklarinzi o arada bse cikti yne cikmak zorunda kaldim
bgunde tam gaz kaynatmaya devam etmissinz bakiyorum da
ama dun seyi gordumm dua cizelgesi yapmissiniz bayildim walla ellerinie saglik yasminimmm
harika dusunmussunuz bde beni de eklemissiniz walla oturup aglicaktim cok duygulandim beni dusunmenize
ipegim hatrlatmis allah razi olsun
cok tatlisiniz yaaaa hakikaten cok seviyorum siziiii bennn
canim benimm hosgeldin... ay kiyamam sana ya oglusun cok yordu demek seni...s.a kızlar pek giremyrm yedi bitirdi oglan beni gögüs agrılarım omuzlarıma vurmaya başladı sagmayı deniyorum biberonla veryrm kusup çıkarıyor hepsini napçam bilmyrm agrılar öldürdü beni yaaaaaaaaaaaaaaa
seni ve minişini hiç atlayabilirmiyiz, ama hakkını yemeyelim ipek çok güzel bir hatırlatma yaptı ve hemen ekleyiverdik onun sayesinde.
bu arada yeni topik açtık gelsene bak neler var neler orda
adı : Bizimde Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)
Eki Görüntüle 478751 Eki Görüntüle 478752 Eki Görüntüle 478753 slm canlarım yenı evde net olmadıgı ıcın hıc gıremıyorum
kayın valıdeden gırmekteyım kızım ve bız ıyıyız ama artık ıyce emmeyı bıraktı benımde sutum yok tambır aptamıl bebegı olduksuanda kızı ayaklarımda sallamaktayım bıraz fena uyku falam hıc yok Eki Görüntüle 478747
Eki Görüntüle 478749
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?