- Konu Sahibi haticemavi
-
- #2.661
çardakmı, türk kahvesimi, falda bakarsan ordayımm damardan girdin
inş ben burdayım gıtsemde pc gezcem evde ayyy kasıla kasıla yururuz bızde ne yapalım
ben de burdayım çalışıyorum bayanlar
ben de burdayım çalışıyorum bayanlar
Bi hafta sonu bursaya gidelim tansele
gidelim canım da kocişe ne derim bilmem
kızllarrr gelın gelın lutfen sızıde gezdırrıım mudanya dag yolu kufur kufur kocalarınızıda getırın ask olsun ne olcak kapım hepınıze acık sagolsun kocamında gonlu boldur pısman ettırmezyız geldıgınıze yır ıcer gezerız kocalara soylemeden alıs verıste yaparım ohhoooohhhh
ARKADAŞLARLA BURSAYA GİDİYORUM
kızllarrr gelın gelın lutfen sızıde gezdırrıım mudanya dag yolu kufur kufur kocalarınızıda getırın ask olsun ne olcak kapım hepınıze acık sagolsun kocamında gonlu boldur pısman ettırmezyız geldıgınıze yır ıcer gezerız kocalara soylemeden alıs verıste yaparım ohhoooohhhh
ARKADAŞLARLA BURSAYA GİDİYORUM
oyy bılmemmı cnm hatıcem serfıkım muck bebem senı sevıyım
yazları eğercedeyiz anemler orda edi büdü oturuyolar git kız uğra
oyyyy ne guzel yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?