Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızllarrr gelın gelın lutfen sızıde gezdırrıım mudanya dag yolu kufur kufur kocalarınızıda getırın ask olsun ne olcak kapım hepınıze acık sagolsun kocamında gonlu boldur pısman ettırmezyız geldıgınıze yır ıcer gezerız kocalara soylemeden alıs verıste yaparım ohhoooohhhh

ayy valla içim gittii şimdi şehr-i sefada olucan armut puflara gömülecen gözlemem çayım bursam ayaklarımın altında offf keyfimm gell

ARKADAŞLARLA BURSAYA GİDİYORUM

anaammmm kociş beni vurur beeee

iyi ağırlayacağından şüphemiz yok canım benim, kısmet inşlaah yaaa ben bursa yı çok seviyorum, yarı memleketim sayılır

biz çok geliriz eşimin arkadaşlarıyla ailecek bursaya gezmeye geçen kestel şelaleye götürdüm onları bayıldılar dağa çıktık trilyeye falan gidenler hadi bidaha ne zaman gitçez diyolar eğerceyi biliyomusun tansel

ARKADAŞLARLA BURSAYA GİDİYORUM

canlarım ben çıkıyorum pazartesi görüşmek üzere, sizi seviyorum

selam haticem

söylemem mi söyledim canım çok sevindi gece abisiyle konuşuyordu ama söylemedi ben istemiyorum daha söylenmesini diye
abisi diyo ki sesin çok mutlu geliyo hayırdııırrr

bu arada kart aldım üzerinde world's greatest dad yazıyordu içine de birşeyler yazdım ve idrar testimi de yanına koydum
şaşırdı ama ben bekliyordum filan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…