Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

E Vitamini Hangi Besinlerde ve Nelerde Bulunur? Başta tahıllar olmak üzere ıspanak, kabak, lahana, marul gibi yeşil sebzelerde, zeytinyağı, balık yağı, fındık, ceviz, ton balığı, sardalye, yumurta sarısı, domates ve patateste bol miktarda bulunur. Özelikle bir avuç fındık günlük E Vitamini İhtiyacını büyük oranda karşılamaktadır

Kizlar selam uyku tutmadi sahurdan sonra
Bu arada yarin oruc tutmuyorum
Pazartesi testi tekrarlayacagim

Bilginiz olsun diye soyluyorum ben 2-3 haftadir filan tamamen canim istedigi icin ceviz kuru incir gun kurusu hurma ve kuru erik yiyorum ama abartmadan findik fistik badem de yiyorum
Asil sasirdigim gecen haftalarda canim istedi soya fasulyesi yedim hemde kocaman kocaman iki tabak
Kansizlikbtan dolayi haslanmis yumurta et ve kuru baklagil tuketimime de dikkat ediyordum yani tanselin yazdiklarini bilincsiz deolsa tuketmisim:89:

gunaydın kızlar ist mısafırım gelıyor arkadasım oyuzden burada takılmayıp evımı derleyıp toplamam lazım ılk defa gelımecekler bıde hatıcemm 55 eklermısın ozlıycem sızı yarında pazar

neyse biz de ist dan gelince bize de hazırlık falan yaparsın ama olur da teyzoşa gelirsem bursa ya, tanışmak isterim seninle kuzucuk , hadi işine bak sen öpüyorum çok , ben de özleyeceğim çoookkkkk

cnm ıstememı benmde tanısmak ıns keske oyle bısı olsa gelıcek arkadaslarıda balayında aynı otelde tanısmıstık onlarda balayı cıftıydı dusunsene. galıba fazla cıcak kanlıyım gelın kahve ıcelım cardakta dedım deyıs odeyıs patladı gıttı

kısmet canım inşallah yaa sen de ist.a gelirsen buluşuruz, belki hamiş hamiş dolaşırız:):)

Ben saat 5 kadar burdayım arada gelin yawww yalnız bırakmayın benii

haticem bir saat sonra çıkacağım canım , şimdilik burdayım

cnm pasta borek kocamdan ıftar ıcınde sahur ıcınde dısardan rezerve paptırdı sagolsun benım ısım bıtek yatak acmak olucak yarında gıtcekler:82:

çardakmı, türk kahvesimi, falda bakarsan ordayımm damardan girdin

inş ben burdayım gıtsemde pc gezcem evde ayyy kasıla kasıla yururuz bızde ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…