Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Meleek Allah yardımcın olsun canım birazdan yatsıyı kılcam tüm dualarım sana sakın üzme stres yapma kendini Allah yardımcın olsun nazarlardan saklasın
allah razı olsun kızlar ya bunları okudukça olmasa bile kendimi huzurlu hissedyrm rabbim dualarımızı kabul etsn hepimize nasip etsn bu arada hamişlermz var sanırım allahım utandrmasn inş çok sevndm ya

mrn kizlar ben geldim nabersiniz bakalim kim var kim yok???
bu arada 40 tane okudum ben haticecim eklersen sevinirim

kızlarr merhabaaaaa

mühteşem haberler okudum ben yaaa... mfalcon ve istbul tebrik ederm canlarım çok sevndm allah kucağınızada almayı nasip etsin inş... bn demiştim size demi.....

ee 5 üzeri kabul edilmiyormu benim bildiğim bebiş var çok yeni galibeee yanlış hatırlamıyorsam lugesmanında 19 çıkmıştıı

mfalconnn zuhalcik mesajımı bulmuş cnm. bnmde 19,52di öğrendiğimde:) 2 gn sonra tekrarla testi. hayırlı olsun cnm tekrar...

lugesmacm sen kalp atışlarına gittnmi kaçıncı haftada duydun bide ilk gittiginde neyi ögrendn

biraz ayrıntılı bilgi verrmsn bana keseyi gördgnde kaç haftalıktı bide sonra tekrar gittnmi ordamısın lugesmacm

melekcim ben 5 haftalıkken keseyi gördüm 6+2de kalp atışlarını gördüm ve 7 haftalıkkende sesini duydum. endişelenme canım bebeğin seninledir inş. olumlu düşün dualarımız sennle....

biraz ayrıntılı bilgi verrmsn bana keseyi gördgnde kaç haftalıktı bide sonra tekrar gittnmi ordamısın lugesmacm

canım cvplar geç gelio bide geçmişi okuyodum farketmedm bana yazdığını kusura bakma ondan geç yazdım.
bazı gebeliklerde 8. haftada duyulabiliyormuş kalp atışları. endişelenme lütfen olumlu düşün cnm...

kizlar nerelerdesiniz ya huuuuu
gecmisi okudum da geldim ben
ayyy cok heycanlandim mfalcon ve istbul hamislermis ayy cok mutlu oldum ya
sonunda kirdik seytanin bacagini peslerinden biz gelirz insallahhhhhhhh
ya bu arada altta isimleriniz gorunuyoo niye yazmiyosunuz sesimi duyan var miiiiiiiii5252:

mfalcon cnm hayırlı olsun ıns bak kotu dusunme 19 cıkanda var bıraz dusuk ama bu artmıcak anlamına gelmez her hastanede aynı dıyıl zaten benım 4.gunde 96 cıkmıstı kadın dusuk degr demıstı herkezın farklı cnm dualarımız melek ve senınle inş

rose ben burdayım aama cıkıcam sımdı kussura bakma :) mfalcon merak ettım oyuzden gırdım esım evde ben kacar optum senı

mfalcon ayy varyaaa ne kadar mutlu oldum bilemezsinn..inşallah bende olumlu bir kan sonucu alırım bi kaç gün daha beklim diyorum...kızlarr benim daha kesin degil..kan degerimde belli olucak inşallahh

kızlaaarr OKUYUN LUTFEN sabah hepınız okuyun olurmu sımdı tvde ibrahim saraçoglu vardı ve kısa notlar aldım sizin ve kendim için şimdi onları sıze aktarıyorum bılgımız olsun. oncelıkle ekşi tuketırsenız erkek tatlı yersenız kız mesela bal dedı ama bu son dak. dıyıl bebege karar vermeden 6 ay once yenmelıdır dedı.eger cınsıyet onemlı dıyl ılk gebelık dersenız bızler için MAGNEZYUM VE KALSIIYUM cok onemlıymıs yumurtanın gucunu arttırırmıs netten bakın hangı yıyeceklerde daha cok bulunursa onu tuketelım.sonra esler ıcınde ÇİNKO VE E VİTAMINI dedı hatta çınko spermın kayganlasmasını saglayıp yumurtaya saglıklı ve hızlı gıtmesını saglarmıs e vıtamınıde spermın gucunu arttırırmıs yıne nette arastıralım cınko hangı yıyecekte varsa eslere yedırelım ve enson vucudtan toksın atmak cok onemlıymıs gebe kalmadan bı ıkı ay once toksın atmak gerekırmıs kür yapın dedı LAHANA VEya MAYDANOZ LIMON kuru sıteme gırın bulursunuz dedı saglıklı akıllı bebekler ıcın bu kur cok onemlıymıs kısllaarr neolur not alın inş tevekkulu allahtan hepınızı

Kalsiyum içeren besinler nelerdir? En çok Kalsiyum içeren besinler süt ve peynir, yoğurt gibi süt ürünleridir. Ayrıca, lahana ve nane gibi yeşil sebzelerde, yumurta, incir, badem, fındık, fıstık, tereyağı, pekmez, keçiboynuzu ve balık gibi besin maddelerinde bol miktarda kalsiyum bulunur

MAGNEZYUM İÇEREN BESİNLER NELERDİR?
Özellikle koyu yeşil sebzeler yapılarında bulunan klorofil molekülü sayesinde magnezyum minerali bakımından zengindirler. Badem, çekirdekler, soya fasulyesi, rafine edilmemiş tahıllar, tam tahıllı ekmek doğal magnezyum kaynaklarıdır.
Bunun yanı sıra kakao tozu, muz, avokado, ayçiçeği çekirdeği, kabak çekirdeği, kepek, fındık, yer fıstığı ezmesi, buğday gevreği, patlamış mısır, tahıl ekmeği, balık ve tavuk eti, peynir, yumurta, patates ve portakalda da bol miktarda magnezyum bulunmaktadır

Çinko içeren besinler hangileridir? Et, deniz ürünleri, baklagiller, tahıllar, yumurta, fındık, süt ve süt ürünleri ile lifli besinler bol miktarda Çinko içeren besin maddeleridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…