Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yok yaptırmadım daha ben mfalcon pazartesi yaptıracam kan testini..ozamana kadar bir tane aha idrar testi yapabilirim ama pazar günü..
korkmaaa büyür o Allahın izniyle..moralini yüksek tut kötü şeyler getirme aklına ki güzel şeylerle karılasasınn..

Mfalcon canım gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin inan ki çook sevindim darısı hepimizin başına istbul umarım senden de güzel haberler alırız yaa bu topik hepimize uğurlu gelecek inşallah kızlar hepinizi öptümm

Smycim tesekkurlr hayatim darasi hepinizin basina
Bu arada dayanamadim bugun tekrar test yatirdim 36 kusur cikmis
Pazartesi tekrarlayacagim insallah ama daha umutluyum simdi

Ayyyy Rabbım nazarlardan saklasın Dikkat et kendıne mflcn buaralar daha hassas davran inşş bebeğin sana sıkı sıkı tutunur kii emınım öylede olacaktır 36 çok iyi çıkmış yarına artar değer ayy maşşallah darısı herkese
Ya bişe sorayım sana hayatım hazır yakalamışken sen bu ay tutturmuşun yumurtlama gününü nasıl hesap yapmıştın bu ay
çook öptüm tatlım seni

kızlarrrr şu facebooklernızı banada özelden verinde abimin favebookundan bi bakim :) benim faceyok kocişten ab,mden geçiniyom özelden yazın hele tabii bi mahzuru yoksa:)

kızlar inanmıyorum ya benim reglim başladı sanırsam cok agrım yok ama bi kaç damla geldi.. cok moralim bozuldu başıma yıkıldı herseyy.oysa idrar testleride silik cıkmıştı..okdar cok üzgünüm ki suan ..bıktım her ay hüsrana ugramaktann..bıktıııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

istbul belki yerlşme kanamasıdır az geliorsa..

buarada 75 tefriciye eklermisiniz melek için
mfalcon dikkat et kendine tebriklerrrrrrrr

öptüm çıkmak zorundayım

canim extra birsey yapmadim ben tam ortasinda catlatiyorum genelde daha doktora gittigim zaman o sekilde raslamisti
Ben de onu dusunerek 3-5 gun once baslayip 3-5 sonra bitirdim ama duzenli bi iliski tablosu olusturmadim
sadece 3 gunden fazla ara vermemeye calistim o kadar
Kizlar bide kocalariniza bugun yumurtluyorum calismamiz lazim demeyin gidin giyin biseyler azcik dolanin isteyerek pesinize takiliyolar diger turlu onlarin butun konsantasyon bozuluyo
sizin kafada sadece bebek var birakin onlar bari baska sey dusunsun

Canim bence kan testine git ustune gorme de olabilir ya da dusuk tehlikesi de olabilir
idrarda 2 kere pozitif gorunmus uzun zamandir bekliyordun en azindan hamile kalabildigini gormus olursun
eger test sonucu dusuk cikarsa zaten hamile hic olmamissin ya da kimyasal der gecersin aklinda bir acaba kalmasin

Canlarım, uzun zamandır yoktum belki farketmişsinizdir, geçmişi de okuyamadım haliyle neredeyse 10 gün oldu.
Kaçırdığım haberler var ise sizden özet isterim, Mfalcon'cum seni çok çok tebrik ederim öncelikle..
Bunun yanı sıra bana ne olduğunu sorarsanız neler geldi başıma bilseniz,
Apandisit ameliyatı oldum geçen hafta (((
Apar topar bir gün içinde sancılar istifralar derken hastanede buldum kendimi, ertesi gün de hemen ameliyata aldılar.
Kapalı ameliyat oldum öyle dikişim falan yok ama bu şişkinlik bu içten ağrılar beni öldürecek,
Karnımda sanki bişey var yada yeni doğurmuşum gibi kocaman bir göbeğim var çok mutsuzum (
Herkes bu sana alıştırma oldu deyip duruyor dalga geçer gibi, ne gerek vardı istemiyorum yaaaaaaaaaa!
1 haftadır annemde kalıyordum, 2 gün önce geldim evime 3 gün daha izinliyim.
Çok sinirlerim bozuldu bilemezsiniz, yeni yeni kendime geliyorum.
Doktor 2 ay korun dedi(
Folic asidi verdi bir yandan da, bilemiyorum ne olacak.
Eşim de ne alakası var zaten artık ayaklandın bile en geç 1 haftaya zaten bişeyin kalmayacak, korunmaya gerek yok deyip duruyo
Ameliyat olalı cuma günü tam 1 hafta oldu ve ilk kez dün akşam ilişki oldu bizde,
Söylememe ramen korunmadı, tırsmaya başladım şimdide inş tutmaz diye.
Şu halime bakın olsun diye çıldırırken 1 günde işler nasılda değişti, şimdi de ne diyorum.
Of bilmiyorum, çok bunaldım şu 1 haftada, aklıma gelmeyen başıma geldi,
Sizi de çok özledim,
Gezmeyi hoplamayı zırlamayı dansetmeyi özledim,
Günlerdir tek yaptığım yatmak.
Ayaklandım artık ama yinede dilediğim gibi hareket edemiyorum.
Tekrar ne zaman foruma girebilirim bilmiyorum,
Çabuk iyileşmem için sizde duanızı esirgemeyin benden nolur..

gunazdın hanımlar
mfolcon hayırlı olsun canım darısı hepımızın basına tez zamanda insallah
istanbul umarim yerlesme kanamasidir

haticemavi
bu arada 50 eklermisiniz ya hafta sonu okkuyamadim ama hafta ici telafi ederim.bu arada kac oldu hanimlar.

Günaydın kızlar ,

yokh geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın...
İstbul canım sıkıntı yapma bence yerleşme kanaması , test yaptır da rahatla...

Şimdi kendimden bahsdeyim kızlar iki gündür bağırsaklar kurudu bende ölüyorum patlamak üzereyim,
dün ki çalışmadan sonra karnım çok ağrıdı bir de kasığım daha adetime 10 gün var adete çok yakınken
böyle ağrı olurdu karnımda birde beyaz beyaz akıntılar geliyor az az ıslaklık falan acaba yeni mi yımırtlıyorum anlamadım böyle
karşık bir durum kasığıma arada ağrı giriyor, akılverin bakalım kızlar nedendir bu halim

mfolcan

günaydın canım canım nasılsın? tekrar kan testi yaptırmışsın
değerin yükselmiş çok sevindim tatlım

teşekkürler canım aslında o testi başka hastanede yaptırdım yani asıl önemli olan bugün alacağım sonuç dua edin öğlen gidip yeniden kan vercem :97:

hsnbrl teşekkürler canım darısı başınıza inşallah
gerçi benim de daha çok kesin sayılmaz ama :26:

pişt beni hatırlıyomusun ben de geçen 2 hafta önce ben durup durup yımırtlıyorum galiba sürekli akıntı geliyo diyordum
gerçi benim geç döllenme sanıyorum değerlerime bakarak

yokh canım hayırlısı olsun hayatım
herşeyin başı sağlık sen iyi ol inşallah bebişin sen iyi olduğun zaman gelecektir

acaba bende mi öyleyim çok kasığım ağrıdı ilişkiden sonra , aklıma da takıldı yani hamiş miyim diye :44:

acaba bende mi öyleyim çok kasığım ağrıdı ilişkiden sonra , aklıma da takıldı yani hamiş miyim diye :44:

serfikim sen içini az rahat tut ben de sürekli beklemedeydim ama hep olmayadabilir diye kendimi alıştırıyordum bak hamileyim ama hala tam anlamıyla sevinemedim
regl geçeli 5. gün yani senin de erken hayatım çok düşünüp kendini sıkma
inşallah vardır ve benimki gibi seni oyalamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…