- Konu Sahibi haticemavi
-
- #27.181
Selam kizlar gunlerdr gremyorum bsglantmz yok smdi esimin telden yaziyorum bayrsmin ilk gnu kizima kavustum ben normal dogumla
Esma Eylul verdk adini..anlaticak cok sey var canlarm da smdlk hc vaktm yok telle de yaxmakta zorlaniyorum benisim smdlik iyi teyzoslar sarilik oldu hastanede yattik zor gunler gecrdik hala da atlatamadi bgun kontrolumuz var bkalim ne dcek doktorumuz cok harika bi duyguymus kizlar allahim hepinize yasatsin ins hani heo derler ya kucagina al btun acilarini u utursun dye aynen dogruymus dogumda cektgm acilari ble unugturdu bma aninda melegim..frsat bulursam yazicam yne himm kiximi benide emiyo teyzoslar bu arada hepinizi opuyoruz resim aticam en kisa zmanda smdlik hoscakalin
Selam kizlar gunlerdr gremyorum bsglantmz yok smdi esimin telden yaziyorum bayrsmin ilk gnu kizima kavustum ben normal dogumla
Esma Eylul verdk adini..anlaticak cok sey var canlarm da smdlk hc vaktm yok telle de yaxmakta zorlaniyorum benisim smdlik iyi teyzoslar sarilik oldu hastanede yattik zor gunler gecrdik hala da atlatamadi bgun kontrolumuz var bkalim ne dcek doktorumuz cok harika bi duyguymus kizlar allahim hepinize yasatsin ins hani heo derler ya kucagina al btun acilarini u utursun dye aynen dogruymus dogumda cektgm acilari ble unugturdu bma aninda melegim..frsat bulursam yazicam yne himm kiximi benide emiyo teyzoslar bu arada hepinizi opuyoruz resim aticam en kisa zmanda smdlik hoscakalin
canlarımmm bız geldıkkk
cok ozledım hepınızı
bıraz sıkıntılı gunler gecırdık bızde acıkcası
smdı yoluna gırıyor hersey allaha sukur
zuzummm cok sagolll
ozledık senı bızde oglusuna massallah kocaman abı olmus artık
sende yogunsundr anlayabılıyorum
allah yardmcın olsun cnm arada yaz ama bıze
esmamm kıyamam sana canım bnm
ıns o paket onaylanır ve esıne kavusursun cnm
dua edıcem sıze cokkkk
rabbım oglusunun yuzu suyu hurmetıne bu gunu gosterecek sıze ıns...
Rose canım sende gun sayıyosundur artık muhtemelen dogum ıcın
ıns saglıkla kurtarsn rabbım
bızımde kontrolumuz 29 ekımde heyecanla beklıyorummm
ve dıger dostlarım
hepınızı opuyorummm gorusmek uzere
canım çok sevndm bebişine hayırlı olsun yaaaa inş güzel bi hamilelek geçirrsn tatlım
rose cum gözün aydın saglıkla kızına kavuşmuşsun
maşşallah size
kıyamam ben ona sarılık oldu demek inş artık herşey yolundadır
büyüyordur minnoş
bekliyorz artık gelde bi resmini koy
özledik senide
hoş ben burdaki herkesi özledim artık ama
elden bişi gelmiyor
öpüyorum sizi
canım aklım hep sendeydi ne zmndır gelmedin
oğluşun hastaydı merak etmiştim
neyseki herşey yolundaymış
amin canım bnm melegimde geç olsada geldi sonunda
inş saglıkla gelir devamıda bundan snra
sizin gibi kucagıma aldıgım gnleride görürüm...
merakta bırakmayın bizi...
vee bebegimin diğer tüm teyzeleri
hepinizi çok özledik
ne olur arada gelin yaaaaa
konuyu kaçıncı sayfada buldum hatırlayamıyorm ne kdr çok aradım
zoruma gidiyo
biliyorum herkesin telaşı var
bende sıkıntılı gnler geçirdim fıtıgım azdı vs çok iyi sayılmam
psikolojk olarakta çöktüm haliyle
oof.. neyse
tek güzel şey sanırım bebegim..allah onu bagışlasın bana inş...
Veee brzda güzel haber verelim dr a gittik bugün teyzeleri
herşey yolundaymış bebişimiz nasıl büyümüş 2 haftada
maşşallah kıpır kıpırdı ense kalınlıgı burnu vs tüm ölçüleri normalmiş
2li test için kan verdik haftaya alacakmışız
cinsiyeti sordum söylemedi
şimdi bişey derim sonra degişir o yüzden emin olmadan söylemek istemiyorum,
2 hafta snra geldiginde söyleyecegim dedi
yine merakla gittim veeee geri geldim anlıcağınızzzzzz
o sağlıklı olsunda hiiççç önemi yokk tabikiiiii
şimdilik bizden haberler bu kadar teyzeler...
inş en kısa zmnda görüşürüz
öpüyorum herkesi..
buda benim minnoşummm
Eki Görüntüle 555390
maşallahhhhhhhhh
bana kızın olacak gibi geldiiii
nerelerdesin bu arada görünmüyosun hiç :26:
canımmm nasılsın
prenses dıyosun demek teyzesıı
hadı bakalımmm ıns hayırlı evlat olurda..
Burlardayım cnm ates topıgı yada mayıs annelerıne bakıyorum arada
burda kımse olmuyo
oyle dolanıyorum forumda
yaaa senın ne kdr az kalmıs doguma
massallah sıze cnm
bı avazda kurtulun ıns saglıkla
iyiyim canım seni sormalı :)))
uzun zamandır görmedim gibi geldi adını da o yüzden sordum...
evet teyzesi az kaldı 3 hafta falan var
bende ıyı sayılırım ıste cnm
belımden rahatsızlandım fln bısure ıstıraat ettım
pek takılamadım bı ara gorusemedık bayadır ama cıdden
bende smdı senı gorunce farkettım :)))
ayyy allah yardımcın olsun canım
normal dogummu nasıl dusunuyosun
hayırlısı olsn ıns
deryacığım senn minnoş baya büyümüş şükürler olsun :)
valla duygulandım ...bende alışveriş telaşına başladım ne olur ne olmaz alayım havalar soğuyo kolay kolay çıkıp alamam şişmeyede başlıyorum çok yürüyünce daha fazla sıkıntım olmadan halledelim dimi amabizim kızda iyi çok şükür bulantılarım hala devam ediyo iştahım yok öle çok yiyemiyorum ama olsun kızım iyi şükür 25. haftadayız yarın şeker yüklememiz var inş sorun çıkmaz ...diğer kızlar nerdeler hepsi bebişlerle ilgileniyo doğal olarak keşke tekrar girebilsek topik yetim kaldı hepinizi çok özledim çok seviyorum..arada yazın lütfennnn
Selam canlarim nasilsiniz giremiyorum ya ama teli degistim artık fırsat buldukca girerim biz kizimla iyiyiz çık şükür 3 ayimiz bitti hayat kızımla çok güzel... geçmişi okumadım bi tek deryamin melegini gördüm kurban olurum yaradan yaa...herkeslerr iyi dimi hepinizi çok özledim
burcu hoşgelsinn evet karda kışta çıkman problem olabilir iyi yapmışsın bulantılar 9 ay devammı edicek yoksa allah yardımcın olsun yavrunu sağlıkla sıhhatle al kucagına bizleride unutma duanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?