Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Selam kizlar gunlerdr gremyorum bsglantmz yok smdi esimin telden yaziyorum bayrsmin ilk gnu kizima kavustum ben normal dogumla
Esma Eylul verdk adini..anlaticak cok sey var canlarm da smdlk hc vaktm yok telle de yaxmakta zorlaniyorum benisim smdlik iyi teyzoslar sarilik oldu hastanede yattik zor gunler gecrdik hala da atlatamadi bgun kontrolumuz var bkalim ne dcek doktorumuz cok harika bi duyguymus kizlar allahim hepinize yasatsin ins hani heo derler ya kucagina al btun acilarini u utursun dye aynen dogruymus dogumda cektgm acilari ble unugturdu bma aninda melegim..frsat bulursam yazicam yne himm kiximi benide emiyo teyzoslar bu arada hepinizi opuyoruz resim aticam en kisa zmanda smdlik hoscakalin

Gözün aydın canım allah analı babalı sağlıklı büyütsün inş adı da çok güzelmiş maşallah...

Tatlım benim gözün aydın allah ananlı babalı büyütsün acısını göstermesin çok öpüyorum meleğini ve seni

canım çok sevndm bebişine hayırlı olsun yaaaa inş güzel bi hamilelek geçirrsn tatlım

slm kızlar netim yok 3 aydır para veryrz ama yok iptal ettk kaynımdan yazıyorum inş net olunca sık sık giricem oglum çok şükür iyiye gidiyr yaramaz olmuş

ayın 11 inde 4 aylık olcak şimdiden oturmak istyr yaaaaaaaaaa hatta kafasını kaldırıyr kalkacak neredeyse sizin minikler nasıl

hayırlı olsun tatlım yaa allah bagışlasın kuzumu

rose cum gözün aydın saglıkla kızına kavuşmuşsun
maşşallah size
kıyamam ben ona sarılık oldu demek inş artık herşey yolundadır
büyüyordur minnoş
bekliyorz artık gelde bi resmini koy
özledik senide
hoş ben burdaki herkesi özledim artık ama
elden bişi gelmiyor
öpüyorum sizi

canım çok sevndm bebişine hayırlı olsun yaaaa inş güzel bi hamilelek geçirrsn tatlım

canım aklım hep sendeydi ne zmndır gelmedin
oğluşun hastaydı merak etmiştim
neyseki herşey yolundaymış
amin canım bnm melegimde geç olsada geldi sonunda
inş saglıkla gelir devamıda bundan snra
sizin gibi kucagıma aldıgım gnleride görürüm...
merakta bırakmayın bizi...

vee bebegimin diğer tüm teyzeleri
hepinizi çok özledik
ne olur arada gelin yaaaaa
konuyu kaçıncı sayfada buldum hatırlayamıyorm ne kdr çok aradım
zoruma gidiyo
biliyorum herkesin telaşı var
bende sıkıntılı gnler geçirdim fıtıgım azdı vs çok iyi sayılmam
psikolojk olarakta çöktüm haliyle
oof.. neyse
tek güzel şey sanırım bebegim..allah onu bagışlasın bana inş...

Veee brzda güzel haber verelim dr a gittik bugün teyzeleri
herşey yolundaymış bebişimiz nasıl büyümüş 2 haftada
maşşallah kıpır kıpırdı ense kalınlıgı burnu vs tüm ölçüleri normalmiş
2li test için kan verdik haftaya alacakmışız
cinsiyeti sordum söylemedi
şimdi bişey derim sonra degişir o yüzden emin olmadan söylemek istemiyorum,
2 hafta snra geldiginde söyleyecegim dedi
yine merakla gittim veeee geri geldim anlıcağınızzzzzz
o sağlıklı olsunda hiiççç önemi yokk tabikiiiii
şimdilik bizden haberler bu kadar teyzeler...
inş en kısa zmnda görüşürüz
öpüyorum herkesi..

buda benim minnoşummm

Eki Görüntüle 555390

maşallahhhhhhhhh
bana kızın olacak gibi geldiiii
nerelerdesin bu arada görünmüyosun hiç :26:

maşallahhhhhhhhh
bana kızın olacak gibi geldiiii
nerelerdesin bu arada görünmüyosun hiç :26:

canımmm nasılsın
prenses dıyosun demek teyzesıı
hadı bakalımmm ıns hayırlı evlat olurda..
Burlardayım cnm ates topıgı yada mayıs annelerıne bakıyorum arada
burda kımse olmuyo
oyle dolanıyorum forumda
yaaa senın ne kdr az kalmıs doguma
massallah sıze cnm
bı avazda kurtulun ıns saglıkla

iyiyim canım seni sormalı :)))
uzun zamandır görmedim gibi geldi adını da o yüzden sordum...
evet teyzesi az kaldı 3 hafta falan var

iyiyim canım seni sormalı :)))
uzun zamandır görmedim gibi geldi adını da o yüzden sordum...
evet teyzesi az kaldı 3 hafta falan var

bende ıyı sayılırım ıste cnm
belımden rahatsızlandım fln bısure ıstıraat ettım
pek takılamadım bı ara gorusemedık bayadır ama cıdden
bende smdı senı gorunce farkettım :)))
ayyy allah yardımcın olsun canım
normal dogummu nasıl dusunuyosun
hayırlısı olsn ıns

çatı muayenesinde bi sdorun çıkmazsa normal görünüyor canım...
sağolasın dua et bol bol :)))

minnoşunu sevsinler senin maşallah sağlıkla alasın kucagın canım ofluu bizide unutma kuzucugun dogumunda dualarına ihtiyacımız varrr

aaahhh ılk goz agrım topıgım kankılerım nedesınııızzzz

hepımı<z cok sukur p.klu bezlere bogulduk kımse gırmez oldu bende tasınalı 5 ay olmasına ragmen sımdı ınternetıme kavustum

hepınızıde cok ozledıııımmmm

deryacığım senn minnoş baya büyümüş şükürler olsun :)
valla duygulandım ...bende alışveriş telaşına başladım ne olur ne olmaz alayım havalar soğuyo kolay kolay çıkıp alamam şişmeyede başlıyorum çok yürüyünce daha fazla sıkıntım olmadan halledelim dimi ama bizim kızda iyi çok şükür bulantılarım hala devam ediyo iştahım yok öle çok yiyemiyorum ama olsun kızım iyi şükür 25. haftadayız yarın şeker yüklememiz var inş sorun çıkmaz ...diğer kızlar nerdeler hepsi bebişlerle ilgileniyo doğal olarak keşke tekrar girebilsek topik yetim kaldı hepinizi çok özledim çok seviyorum..arada yazın lütfennnn

Selam canlarim nasilsiniz giremiyorum ya ama teli degistim artık fırsat buldukca girerim biz kizimla iyiyiz çık şükür 3 ayimiz bitti hayat kızımla çok güzel... geçmişi okumadım bi tek deryamin melegini gördüm kurban olurum yaradan yaa...herkeslerr iyi dimi hepinizi çok özledim

burcu hoşgelsinn evet karda kışta çıkman problem olabilir iyi yapmışsın bulantılar 9 ay devammı edicek yoksa allah yardımcın olsun yavrunu sağlıkla sıhhatle al kucagına bizleride unutma duanda

serpillllll nasılsın yaaa senin o kızını ısırırım benn maşşallah allah analı babalı büyütsün inş. kendine ve minigine dikkat et öptmmmm

burcu hoşgelsinn evet karda kışta çıkman problem olabilir iyi yapmışsın bulantılar 9 ay devammı edicek yoksa allah yardımcın olsun yavrunu sağlıkla sıhhatle al kucagına bizleride unutma duanda

sorma meleğim ya bulantılar mahvetti beni bitmek bilmiyo sabahları kusabiliyorum ...
sonra kahvaltı yapıyorum tam rahat ettim dicekken bulantılar başlıyo ama kusamıyorum bu daha rahatsız ediyo bide hamile kalmadan önce sigara içiyodum hamile
olduğumu bildiğimden beri içmediğim için doğal olarak balgam var o çok çok çok midemi bulandırıyo
sadece bayramda iyi olmuştum onun haricinde fıssss
rabbim biliyo dualarımdan eksik etmiyorum sen ne yaptın yasemin ne yaptı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…