- Konu Sahibi haticemavi
-
- #27.201
serpillllll nasılsın yaaa senin o kızını ısırırım benn maşşallah allah analı babalı büyütsün inş. kendine ve minigine dikkat et öptmmmm
Iyidir canım günlerim saatleri dakikaların defneyle geçiyor hiçbir şeye vakit ayiramiyorum , sen nasılsın kimseler uğramıyor artık buraya ne güzel muhabbetlerimiz vardı özledim ya
aaahhh ılk goz agrım topıgım kankılerım nedesınııızzzz
hepımı<z cok sukur p.klu bezlere bogulduk kımse gırmez oldu bende tasınalı 5 ay olmasına ragmen sımdı ınternetıme kavustum
hepınızıde cok ozledıııımmmm
deryacığım senn minnoş baya büyümüş şükürler olsun :)
valla duygulandım ...bende alışveriş telaşına başladım ne olur ne olmaz alayım havalar soğuyo kolay kolay çıkıp alamam şişmeyede başlıyorum çok yürüyünce daha fazla sıkıntım olmadan halledelim dimi amabizim kızda iyi çok şükür bulantılarım hala devam ediyo iştahım yok öle çok yiyemiyorum ama olsun kızım iyi şükür 25. haftadayız yarın şeker yüklememiz var inş sorun çıkmaz ...diğer kızlar nerdeler hepsi bebişlerle ilgileniyo doğal olarak keşke tekrar girebilsek topik yetim kaldı hepinizi çok özledim çok seviyorum..arada yazın lütfennnn
Selam canlarim nasilsiniz giremiyorum ya ama teli degistim artık fırsat buldukca girerim biz kizimla iyiyiz çık şükür 3 ayimiz bitti hayat kızımla çok güzel... geçmişi okumadım bi tek deryamin melegini gördüm kurban olurum yaradan yaa...herkeslerr iyi dimi hepinizi çok özledim
sorma meleğim ya bulantılar mahvetti benibitmek bilmiyo sabahları kusabiliyorum ...
sonra kahvaltı yapıyorum tam rahat ettim dicekken bulantılar başlıyo ama kusamıyorum bu daha rahatsız ediyo bide hamile kalmadan önce sigara içiyodum hamile
olduğumu bildiğimden beri içmediğim için doğal olarak balgam varo çok çok çok midemi bulandırıyo
sadece bayramda iyi olmuştum onun haricinde fıssss
rabbim biliyo dualarımdan eksik etmiyorum sen ne yaptın yasemin ne yaptı ?
ne olur yardım edin ltfnnnnnnnnn(((((( ağlamak istiyorummmmmmm 2 yıldır bebek tedavisi görüyordum 3 ay önce hamile kaldım menegon yumurta gelişimi iğnesi artı pregnylle o ay hamile kaldım bebeğim karnımda 3 aylıkken öldü kürtaj oldum 3 ay geçti doktor fostimon 75 yazdı yumurta gelişimi için 12 tane iğne vuruldum bugün doktora gittim en büyüğü 13mm olmuş en az 16 olmalıymış çatlatma iğnesi verebilmesi için şimdi yine yazdı 8 tane günde 2 tane vurulcam pazartesi yine gitcem yardım edin olurmu büyürmü migrenim tuttu dayanamıyorum artık iğneye strese ((((((
canımm allah sabır versin çok zor yaşadıkların eşin için dahada zor allah yar ve yardımcınız olsun. oğlun cok yakışıklı esmacımmmm maşallahh bende bekliyorum yavrumu dört gözle hayırlısı bakalım kendine iyi bak öpütüm cokkk canım benimmerhba canlarım... hepinizin iyi olduğunu okudum çok şükür.
uzun zamandr bakamıyodum. işlerden kafayı yicem , yalnızlıktn kfayı yicem artık. bnm derdm yetmiyomuş gibi müdürümü kovdular işten para kaçırıyomuş şirketten die kaldım bir başıma tüm iş bende. birileri gelcek başlıcak ama ozamana bnmde canım çıkacak herhalde.
hiç ama hiç iyi durumda değilim. rabbm kimseye böle sınavlar vermesin. eşimi çok özledim. en azından haftada birgün görüyorum telde konuşuyorum onlarıda yapmazsam kafayı yerdim şimdiye. insanlardan nefret ediyorum. kimseyi görmek konuşmak istemiyorum. sadece yatayım kimse bana dokunmasın kendi halimde zaman geçireyim diyorum ama olmuyor. rabbm tez zamanda haksızlığı görür bizi kavuşturur die dua ediyorum. psikolojim alt üst nasıl anlatılır onuda bilemiyorum ki anlatayım. aden tuğra bile bazen fazla geliyo bana düşünün işte okadr kötü bir durumdayım.
oğlum olmasa nasıl geçerdi günler ne yapardım ozaman bilemiyorum.
biz kocaman olduk teyzoşlar. 9 ayımıza gircez. hiç kıçımızın üstünde oturmuyoruz. koltuklara tırmanıyoruz. yaramazlık yapıyoruz bol bol. maşallahh okadr hareketli o kadar neşeli bir çoçukki alıp götürüyo bni uzaklara. bu arada 2 tane dişimiz var artık. kısa kısa cümleler kurup bişiler demeye çalışıyoruz :) baba, dede , mama gibiuykusu gelince ebee neenee die başlıyo sayıklamaya, geçen gün yanından kalktım bana emaa del die bağırdı okadr mutlu oldumki anlatamam. (bunların eşimle yaşamayı çokk isterdim çokkk)
bişileri öğrenmeye başladık. hayvanlardan başladık ama biz :) kuzu maymun kedi ve eşekleri tanıyo:) sordumu gösteriyo alıp getiriyo. ayaktada duruyoruz. çok keyifli büyümesini izlemek çok....
deryammm canım hayırlısıyla al bebeğini kucağına. maşallahhh canm ne kadr güzel bi resim koymuşsun. bayıldım bayıldım. banada erkek gibi geldi.hayırlısı
burcu cnm alışverişe başlamakla iyi etmişsin. eksik bitmiyo doldursanda yetmiyo
selma maşallah kızıma ya kocaman olmuş.
baharcım iyi olmaya çalışıyorum yada numara yapıyorum sürünüp gidiyorum tatlım. sende meleğinde iyidir inş.
melekcim sennde meleğin gelir artık inş. çok bekletti sıpa. dualar hep sana artık çok şükür ki rabbim hepimizin yüzünü güldürdü. sennde az zamanın kaldı :)
tosunumun resmini eklim size bakın yakışıklı olmuşmuyuz:)Eki Görüntüle 564898 Eki Görüntüle 564899 Eki Görüntüle 564900
canım benimmm allah kızına sağlıklı analı babalı uzun ömürler versinncanlarimm benimmmmmmmmm
hepinize kocmannn bi MERHABAAA diyebiliyorum nihayet yenidenn!!!!!!!!!!!!!!!
simdilik internetime kavustum yenidenn
dogum bi yaptim zaten degil internet aynaya bakicak vakti bulamaz oldumm
anlaticak o kadar cok sey var ki... basta da dogum hikayemm:))
hepinizi cok ozledim yaaa...
gunlerim dakikalarim nasil geciyo anlamiyorumm annemler herkes gtti
kizimlA basbasayiz artik..
hakikaten dunyanin en guzel duygusuymus buu annelik..
kizim da ben de iyiyz cok sukur persembe gunu 40miz cikiyo hayrlisylaa
simdi emzirme molasindan yaziyorum sizee her firsat buldugumda gece gunduz demeden
gircem ins. hepinizi opuyorum tek tekk
en kisa zamanda resim eklicem sun o kadar yorgunum kii
sizi seviyorummmm
kıızzzlarr 2 gundur haberım var ama derya yazmıstır dıe gırmedım baktımkı yazmamıs ben soylıyım KIZIMIZ gelıyor evet bır cımcıme daha yerım onu ben
deryam cepten 3 kere msj yolladım sana ıletılmıyor deyıp durdu gıcık oldum heeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?