Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ne olur biraz yardıme din çok kötüyüm dokunsalar ağlıycam 2 yıldır bebeğim olmyordu çatlatma iğnesyle hamile kaldım falat 3 buçuk aylıkken kürtaj oldum bebek öldü şimdi kürtajdan 3 ay geçti yine iğneye başladım geçen hafta fostimonn 75 yazdı 6 tane kullandım bugün doktora gittim 1 yumurtam olmuş diğerleri küçükmüş elimde 6 iğnem kaldı onlarıda günde 2 2 yaptır dedi perşembe gel dedi diğer gebeliğimde menegon artı pregnylle hamile kalmıştım ilk iğnede şimdi bu iğnede büyümemiş bile kafayı yicem allahım yardım etttttttttt ((((((((((((((((888

serpillllll nasılsın yaaa senin o kızını ısırırım benn maşşallah allah analı babalı büyütsün inş. kendine ve minigine dikkat et öptmmmm

Iyidir canım günlerim saatleri dakikaların defneyle geçiyor hiçbir şeye vakit ayiramiyorum , sen nasılsın kimseler uğramıyor artık buraya ne güzel muhabbetlerimiz vardı özledim ya

Iyidir canım günlerim saatleri dakikaların defneyle geçiyor hiçbir şeye vakit ayiramiyorum , sen nasılsın kimseler uğramıyor artık buraya ne güzel muhabbetlerimiz vardı özledim ya

evet malesef kimseler gelmiyo kimisi hamile kimisi melekleriyle ugrasıyo hayırlısı bakalım elbet bir araya geliriz yine maşallah sizeeeeeeee

selmammmm
çok şükür netin olmuş çok sevindim
artık daha ık görmek istiyoruz burda sizi yaaa

bu arada ben artık daha iyiyim kuzum önümüzdeki hafta için bigün ayarlayıp görüşelim mutlaka
o prensesini ısırmak istiyorummmmmmm

sagol cnm benimmm
asıl senin kızz nasılda büyümüş maşşallahhhh
yolu yarılamışsın canım darısı bize inş saglıkla da kucagımıza alalım hepimiz.
hazırlıklara başlamakla iyi etmişsin. cinsiyti ögrenince ufaktan bende başlayacağım
dedigin gibi kış bastırınca zor olur. inş kolaylıkla hallederiz.
görüşmek üzere ben buralardayım sizi de görmek istiyorum..

serpilimmmmm o minnoşu yerim ben yerimmmmm
maşşallah kızıma ya
allah bozmasın bitanem hep böyle güzel mutlu olun inş.
çok özledim sizleri, nolur daha sık gelin de hasret giderelim.
eski günleri bende çok özledim...

allah yardımcın olsun sigarayi içmemen harika valla canım yaseminle biz halen beklemedeyiz bakalım ilk önce hangimize nasip olcak ben aşılama düşünüyorum artık tabi bunu hayata geçirmek için az cesarete ihtiyacım var yaseminde bi gidiyo doktora bi gitmiyo bakalım nasipte ne zaman varsa duaların için allah senden razı olsun rabbim tek avazda kurtarsın inş.

ne olur yardım edin ltfnnnnnnnnn (((((( ağlamak istiyorummmmmmm 2 yıldır bebek tedavisi görüyordum 3 ay önce hamile kaldım menegon yumurta gelişimi iğnesi artı pregnylle o ay hamile kaldım bebeğim karnımda 3 aylıkken öldü kürtaj oldum 3 ay geçti doktor fostimon 75 yazdı yumurta gelişimi için 12 tane iğne vuruldum bugün doktora gittim en büyüğü 13mm olmuş en az 16 olmalıymış çatlatma iğnesi verebilmesi için şimdi yine yazdı 8 tane günde 2 tane vurulcam pazartesi yine gitcem yardım edin olurmu büyürmü migrenim tuttu dayanamıyorum artık iğneye strese ((((((

canım öncelikle sakin ol bu kadar stress yapma biz sana birşey diyemeyiz yumurtan buyucek veya buyumeycek diye ama daha once olmus yine olur merak etme . buarada bebeğin niye karnında olduğu aratırıldımı nedeni bulundu mu ?

deryaamm tammam haftaya bulusuruz ıns kısmetse haberlesırız cepten tatlım sen nezaman dersen

merhba canlarım... hepinizin iyi olduğunu okudum çok şükür.
uzun zamandr bakamıyodum. işlerden kafayı yicem , yalnızlıktn kfayı yicem artık. bnm derdm yetmiyomuş gibi müdürümü kovdular işten para kaçırıyomuş şirketten die kaldım bir başıma tüm iş bende. birileri gelcek başlıcak ama ozamana bnmde canım çıkacak herhalde.
hiç ama hiç iyi durumda değilim. rabbm kimseye böle sınavlar vermesin. eşimi çok özledim. en azından haftada birgün görüyorum telde konuşuyorum onlarıda yapmazsam kafayı yerdim şimdiye. insanlardan nefret ediyorum. kimseyi görmek konuşmak istemiyorum. sadece yatayım kimse bana dokunmasın kendi halimde zaman geçireyim diyorum ama olmuyor. rabbm tez zamanda haksızlığı görür bizi kavuşturur die dua ediyorum. psikolojim alt üst nasıl anlatılır onuda bilemiyorum ki anlatayım. aden tuğra bile bazen fazla geliyo bana düşünün işte okadr kötü bir durumdayım.
oğlum olmasa nasıl geçerdi günler ne yapardım ozaman bilemiyorum.
biz kocaman olduk teyzoşlar. 9 ayımıza gircez. hiç kıçımızın üstünde oturmuyoruz. koltuklara tırmanıyoruz. yaramazlık yapıyoruz bol bol. maşallahh okadr hareketli o kadar neşeli bir çoçukki alıp götürüyo bni uzaklara. bu arada 2 tane dişimiz var artık. kısa kısa cümleler kurup bişiler demeye çalışıyoruz :) baba, dede , mama gibi uykusu gelince ebee neenee die başlıyo sayıklamaya, geçen gün yanından kalktım bana emaa del die bağırdı okadr mutlu oldumki anlatamam. (bunların eşimle yaşamayı çokk isterdim çokkk)
bişileri öğrenmeye başladık. hayvanlardan başladık ama biz :) kuzu maymun kedi ve eşekleri tanıyo:) sordumu gösteriyo alıp getiriyo. ayaktada duruyoruz. çok keyifli büyümesini izlemek çok....

deryammm canım hayırlısıyla al bebeğini kucağına. maşallahhh canm ne kadr güzel bi resim koymuşsun. bayıldım bayıldım. banada erkek gibi geldi.hayırlısı
burcu cnm alışverişe başlamakla iyi etmişsin. eksik bitmiyo doldursanda yetmiyo
selma maşallah kızıma ya kocaman olmuş.
baharcım iyi olmaya çalışıyorum yada numara yapıyorum sürünüp gidiyorum tatlım. sende meleğinde iyidir inş.
melekcim sennde meleğin gelir artık inş. çok bekletti sıpa. dualar hep sana artık çok şükür ki rabbim hepimizin yüzünü güldürdü. sennde az zamanın kaldı :)

tosunumun resmini eklim size bakın yakışıklı olmuşmuyuz:)

canımm allah sabır versin çok zor yaşadıkların eşin için dahada zor allah yar ve yardımcınız olsun. oğlun cok yakışıklı esmacımmmm maşallahh bende bekliyorum yavrumu dört gözle hayırlısı bakalım kendine iyi bak öpütüm cokkk canım benim

canlarimm benimmmmmmmmm
hepinize kocmannn bi MERHABAAA diyebiliyorum nihayet yenidenn!!!!!!!!!!!!!!!
simdilik internetime kavustum yenidenn
dogum bi yaptim zaten degil internet aynaya bakicak vakti bulamaz oldumm
anlaticak o kadar cok sey var ki... basta da dogum hikayemm:))
hepinizi cok ozledim yaaa...
gunlerim dakikalarim nasil geciyo anlamiyorumm annemler herkes gtti
kizimlA basbasayiz artik..
hakikaten dunyanin en guzel duygusuymus buu annelik..
kizim da ben de iyiyz cok sukur persembe gunu 40miz cikiyo hayrlisylaa
simdi emzirme molasindan yaziyorum sizee her firsat buldugumda gece gunduz demeden
gircem ins. hepinizi opuyorum tek tekk
en kisa zamanda resim eklicem sun o kadar yorgunum kii
sizi seviyorummmm

kıızzzlarr 2 gundur haberım var ama derya yazmıstır dıe gırmedım baktımkı yazmamıs ben soylıyım KIZIMIZ gelıyor evet bır cımcıme daha yerım onu ben

deryam cepten 3 kere msj yolladım sana ıletılmıyor deyıp durdu gıcık oldum heeeee

canım benimmm allah kızına sağlıklı analı babalı uzun ömürler versinn

hay maşallah kızlar doldurdu topigi hayırla dogsun inş.

günaydın arkadaşlar az önce doktordan geldim 3 tane yumurtam olmuş 15 mm 17 mm 23 mm çatlatma iğnesi yazdı pergnyl 5000 2 tane inş. çatlar hemen hamile kalabilirim dualarınız eksik etmeyin ltfn müminin mümine duası kabul olurmuş... ((

kızlar rast gele gecmıs sayfalara gıdıp okudum ne cok sey paylasmısız ne gulmusuz hepsı aklıma geldı hersey dun gıbı

neden bukadar cabuk koptuk neden kımse ugramıyor artık cok uzuldum gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…