Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

allahın selamı üzerinize olsun kızlar pek girmyrm girip bakıyrm girdgmde arştırma yapıp canımı sıkıyrm o yüzden ama allah razı olsn kızlar ya rabbim gönlünüzdekini nasip etsn bi an önce

allahın selamı üzerinize olsun kızlar pek girmyrm girip bakıyrm girdgmde arştırma yapıp canımı sıkıyrm o yüzden ama allah razı olsn kızlar ya rabbim gönlünüzdekini nasip etsn bi an önce

aleyküm selam canım, moralini yüksek tut lütfen , hayırlısı ne ise o olsun canım

mrb tunaydin arkadaslar nasilsiniz bakalim????
duzenli gremiyorum ben pek yine bu ara
bgun baska bi doktora gtcem filmle ilgili...
yani aslinda bebis sahibi olmakla ilgili....
ins beni tatmin eder yaklasimlari....
donunce buralarda olursunuz ins.
altta isimler gorunse de kim var kim yok anlamak imkansiz bu kk yi:79:

canim bir 50 daha eklermisin.birde bir ricam var hep icimde acaba kaliyor okudumu yada hesapladimi diye benimkileri eklediginde bir begeni yada bir cevap verebilirmisin.

bu arada herseyin hayirlisi canim mafalkon dogru yazdim umaim adini
kötü düsünme daha belli degil diye bogma bebisi icinde.rabbim hairlisiyla kucagina almayi nasip etsin

melek63 umaim hersey yolundadir

diger arkadaslar kendinize iyi bakin

canimmm oruc tutuyosun ya ondandir vucut komple susuz kaliyo cunku

rose burdayım, iyi bir doktor seç , gerisini ona bırak canım , bebiş gelir inş kısa zamanda,...

ramazanın sonunda da olur mu yaa nasl karnım ağrıyor bide kasığım ağrıyor arada, bu ay bir tuhaflık var üzerimde, hayır olur inş:)

selam kızlar ben geldiiiim
sonucum daha çıkmadııı bekliyorum

zuzuuum söyledim eşime
kart aldım üzerinde worlds greatest dad yazıyordu içine de bişeyler yazdım ve yanına testimi koydum şaşırdı
mutlu oldu ama ben değer daha çok düşük sorun çıkabilir dedim
o da sonuçta hamilesin değil mi dedi evet dedim tmm gerisi önemli değil dedi

ona kalsa bugün tüm sülale duyar yaaa ben engelliyorum

ay ne üzel işte en güzel anlardan bi taneside bu oluyor bende söylediğimde beni kucagına aldı bütün gece uyuyamadı kocişş

kızlaaar yaaaa

Test aleti bozulmuş sonuç yarın çıkacakmış :95:

olsun hayatım senin değerlerin yüksek çıksında yeterki o bozulsun nasıl olda öğrenirsin

kızlaaar yaaaa

test aleti bozulmuş sonuç yarın çıkacakmış :95:

bozulan test olsun bee canım , değerler yüksek zaten üzülmeeeeee

kizlar ya benimde son 5 gun ama goguslerim cok agriyo bide belim galiba bu ayda olmadi hayirlisi bakalim

hamilelik belirtileri, adet belirtileri ile aynı canım bekle bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…