- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #27.221
merhba canlarım... hepinizin iyi olduğunu okudum çok şükür.
uzun zamandr bakamıyodum. işlerden kafayı yicem , yalnızlıktn kfayı yicem artık. bnm derdm yetmiyomuş gibi müdürümü kovdular işten para kaçırıyomuş şirketten die kaldım bir başıma tüm iş bende. birileri gelcek başlıcak ama ozamana bnmde canım çıkacak herhalde.
hiç ama hiç iyi durumda değilim. rabbm kimseye böle sınavlar vermesin. eşimi çok özledim. en azından haftada birgün görüyorum telde konuşuyorum onlarıda yapmazsam kafayı yerdim şimdiye. insanlardan nefret ediyorum. kimseyi görmek konuşmak istemiyorum. sadece yatayım kimse bana dokunmasın kendi halimde zaman geçireyim diyorum ama olmuyor. rabbm tez zamanda haksızlığı görür bizi kavuşturur die dua ediyorum. psikolojim alt üst nasıl anlatılır onuda bilemiyorum ki anlatayım. aden tuğra bile bazen fazla geliyo bana düşünün işte okadr kötü bir durumdayım.
oğlum olmasa nasıl geçerdi günler ne yapardım ozaman bilemiyorum.
biz kocaman olduk teyzoşlar. 9 ayımıza gircez. hiç kıçımızın üstünde oturmuyoruz. koltuklara tırmanıyoruz. yaramazlık yapıyoruz bol bol. maşallahh okadr hareketli o kadar neşeli bir çoçukki alıp götürüyo bni uzaklara. bu arada 2 tane dişimiz var artık. kısa kısa cümleler kurup bişiler demeye çalışıyoruz :) baba, dede , mama gibiuykusu gelince ebee neenee die başlıyo sayıklamaya, geçen gün yanından kalktım bana emaa del die bağırdı okadr mutlu oldumki anlatamam. (bunların eşimle yaşamayı çokk isterdim çokkk)
bişileri öğrenmeye başladık. hayvanlardan başladık ama biz :) kuzu maymun kedi ve eşekleri tanıyo:) sordumu gösteriyo alıp getiriyo. ayaktada duruyoruz. çok keyifli büyümesini izlemek çok....
deryammm canım hayırlısıyla al bebeğini kucağına. maşallahhh canm ne kadr güzel bi resim koymuşsun. bayıldım bayıldım. banada erkek gibi geldi.hayırlısı
burcu cnm alışverişe başlamakla iyi etmişsin. eksik bitmiyo doldursanda yetmiyo
selma maşallah kızıma ya kocaman olmuş.
baharcım iyi olmaya çalışıyorum yada numara yapıyorum sürünüp gidiyorum tatlım. sende meleğinde iyidir inş.
melekcim sennde meleğin gelir artık inş. çok bekletti sıpa. dualar hep sana artık çok şükür ki rabbim hepimizin yüzünü güldürdü. sennde az zamanın kaldı :)
tosunumun resmini eklim size bakın yakışıklı olmuşmuyuz:)Eki Görüntüle 564898 Eki Görüntüle 564899 Eki Görüntüle 564900
canımmm mrb iyi olmana çok sevindim uzun zaman oldu gelmeyeli özledik valla bende topigin bekçisi oldum işte geleni karşılıyorum gideni yolcu ediyorum bende halen tık yok bakalım nasibimizde varmı varsa ne zaman var allah bilir kızını öp benim için kendinede çok çok iyi bak aradada yokla bizi çok öptmm cnmkızlarr nasılsınız çok oldu girip bişeyler yazmayalı farkındayım cepten giriyorum hep ordan burayı açmak uzun suruyor pc başına gecince daha kolay oluyor
biz yine tayin olduk sinoptayız daha doğrusu bir sinopta bir istanbuldayız, sık sık izin kullanıp kaçıyoruz istanbula , ordaki evde bikaç parça eşya bıraktık, dönecegimiz zamanı bekliyoruz, ben hala izinliyim, yaşına kadar da izinde olacagım.. kızımı da yollarda buyutuyorum işte ellerinizden öper teyzeleri gayet iyiyiz, 2 de dişimiz var ısırıp duruyor beni
derya cım haberini aldım selmadan hem de prensesmiş o kadar mutlu oldum kidoğuma girerken ben hep isimlerinizi saymıştım , Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım sen de çok bekledin meleğini.
gül Allah analı babalı sağlıkla buyutsun eylül ünü
esma zor gunlerin sayılı inşallah çabucak geçsin ailece mutlu huzurlu gunlerinize dönün, bu olay sizi sımsıkı birbirinize daha da kenetlesin,çok duygulanıyorum aklıma gelince Allah yardımcın olsun hepsi gececek aden tuğra nızı da alıp güzel bir tatil yapacaksınız
hatice serpil ve selma yı f ace den görüyorum zaten bebişler büyüyor, bizler de büyüyoruz..
özge napıyo, melek nasılsın, burcu nasıl doğum ne zaman
eski gunler geldi aklıma hüzünlendim ya ne zamanlar geçirdik ne depresyonlar, hala da zaman zaman zor günler oluyor, hele bebekle daha zor, hayatınızda bişey yolunda gitmediğinde artık sadece kendinizi değil bebeğinizi de düşünmek zorundasınız, buyuk sorumlulukmuş annelik
a
ma iyi ki varlar çok şükür Rabbime, gözlerime bakıp ın neee diyor bazen bilinçli mi diyor bilmiyorum ama çok tatlııı, 2 gundur de ağlarken memmmmee diye aglıyorbana çok bağımlı yalnız odadan bile çıkamıyorum tuvalete bile gitsem krizlere giriyor minik kuşum yapışık yaşıyoruz kendsiyle
becerebilirsem foto yukleyecegim cnlarım sizleri seviyorum opuldunuzz
bi uğrayın yahu bi uğrayın
teyzelikten kovcam sizi artık
merhba canlarım... hepinizin iyi olduğunu okudum çok şükür.
uzun zamandr bakamıyodum. işlerden kafayı yicem , yalnızlıktn kfayı yicem artık. bnm derdm yetmiyomuş gibi müdürümü kovdular işten para kaçırıyomuş şirketten die kaldım bir başıma tüm iş bende. birileri gelcek başlıcak ama ozamana bnmde canım çıkacak herhalde.
hiç ama hiç iyi durumda değilim. rabbm kimseye böle sınavlar vermesin. eşimi çok özledim. en azından haftada birgün görüyorum telde konuşuyorum onlarıda yapmazsam kafayı yerdim şimdiye. insanlardan nefret ediyorum. kimseyi görmek konuşmak istemiyorum. sadece yatayım kimse bana dokunmasın kendi halimde zaman geçireyim diyorum ama olmuyor. rabbm tez zamanda haksızlığı görür bizi kavuşturur die dua ediyorum. psikolojim alt üst nasıl anlatılır onuda bilemiyorum ki anlatayım. aden tuğra bile bazen fazla geliyo bana düşünün işte okadr kötü bir durumdayım.
oğlum olmasa nasıl geçerdi günler ne yapardım ozaman bilemiyorum.
biz kocaman olduk teyzoşlar. 9 ayımıza gircez. hiç kıçımızın üstünde oturmuyoruz. koltuklara tırmanıyoruz. yaramazlık yapıyoruz bol bol. maşallahh okadr hareketli o kadar neşeli bir çoçukki alıp götürüyo bni uzaklara. bu arada 2 tane dişimiz var artık. kısa kısa cümleler kurup bişiler demeye çalışıyoruz :) baba, dede , mama gibiuykusu gelince ebee neenee die başlıyo sayıklamaya, geçen gün yanından kalktım bana emaa del die bağırdı okadr mutlu oldumki anlatamam. (bunların eşimle yaşamayı çokk isterdim çokkk)
bişileri öğrenmeye başladık. hayvanlardan başladık ama biz :) kuzu maymun kedi ve eşekleri tanıyo:) sordumu gösteriyo alıp getiriyo. ayaktada duruyoruz. çok keyifli büyümesini izlemek çok....
deryammm canım hayırlısıyla al bebeğini kucağına. maşallahhh canm ne kadr güzel bi resim koymuşsun. bayıldım bayıldım. banada erkek gibi geldi.hayırlısı
burcu cnm alışverişe başlamakla iyi etmişsin. eksik bitmiyo doldursanda yetmiyo
selma maşallah kızıma ya kocaman olmuş.
baharcım iyi olmaya çalışıyorum yada numara yapıyorum sürünüp gidiyorum tatlım. sende meleğinde iyidir inş.
melekcim sennde meleğin gelir artık inş. çok bekletti sıpa. dualar hep sana artık çok şükür ki rabbim hepimizin yüzünü güldürdü. sennde az zamanın kaldı :)
tosunumun resmini eklim size bakın yakışıklı olmuşmuyuz:)Eki Görüntüle 564898 Eki Görüntüle 564899 Eki Görüntüle 564900
kızınmı oluyor ayyyyyyyyyyyyyyyyyy içime dogmuştu inanki hayırlı olsun deryacım yaaaaaaaaaaaaaaaa
evet canım kısmetse kızımız oluyorrr, sağolasın inşallah sağlıkla kavuşmak nasip olsun
senin oğluşun nasıl? büyümüştür paşamız
malesef topic artık böyle özgecim
in cin top oynuyoruz birlikte, senide bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?