Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım paşamız ne kadar buyumui oyle koskocaman adam olmus ay bu çocuklar ne kadar hızlı buyuyolar oyle. canım yaşadıkların zor biliyorum ama bukadar içine kapanım psikolojini bozma evet soylemesi kolay biliyorum yaşadıklarını birtek sen bilirsin ama bak dünya tatlısı bir oğlun var herşey yoluna girecek elbet. kendini artık daha fazla üzmemeye calıs

selam canlarım..
Bu hafta kızım olacagını ogrendım
rabbım ıns prensesıme sag saglım kavusmayı nasıp etsın

esmacım cok uzuluyorum sızın ıcın
hep dualarımdasın. Pasan ıcın guclu olmalısın ama..
Herseye onlar ıcın katlanmadıkmı...
Rabbım yar ve yardımcın olsun, tez zamanda guzel bır haberını alalım ıns..

Rose canım sonunda gelebıldın ya
bı haber alamadık
massallah guzel kızına yerımm onu ben
resım ıstıyorummm acılen ve mumkunse dogum hıkayesı

melekcım ıns darısı sana olsun artık tez zamanda..

Ve dıger tum arkadaslarım
ozluyorum sızlerı
eskısı gıbı daha cok paylasımda bulunabılsek keske
hep ıyı olun ıns, habersız bırakmayın...

merhaba kizlar..
eylusum uyku modunda girp cikanlari gorunce yazayim dedim size
gunlerim vizir vizir geciyo zombi oldum geceleri non stop uykusuz
devam ediyorum zor zannat mis bu annelik bea yeaaa:)))
eskisi gbi burda bi arada oldugumuz gunler tekrar gelse keske..
ben aslinda vakitli vakitsz takilabiliyorum minnos musade ettikce
ama her grdgmde burayi ip issiz bulunca cok uzuluyorumm
eskisi gbi bi arada oldgumuz gunlere donebilsek keske..
gecikmeli de olsa iyi oldgnuzu bilmekle avuncaz artik napalim
hatice,hilal,ozge hepten kayboldular zaten..:26:

esmacim Allah sabir versin tatlim sana dunya tatlisi oglun icin
en azindan daha guclu olmaya calis bitanem hayat sadce
yasadgmiz bu andan ibaret degil nede olsa sabrin en buyuk silahin olsun arkadasim..

selmacm kizina masaallah yaagun gectikce daha bi guzellesiyo ne yedrip iciriyosun bana da solee

melegim sen hep buralardasin saol bitanem en yakin zamanda yeni mujdeyi de senden alicaz ins hayrlisyla..

bahar sen de girdkce yaziyosun canm iyi haberlerini aliyorum seni de cok opuyorum fistgm

ve deryos kuzumm tekrar hayrli olsun minik kizcen tatlimm
saglikla kucagina al ins prensesini guzelimm cok cok guzel duygular bunlar hamilelgin tadini cikar
nasil gectgni anlamicaksin cunku..

resim ve dogum hikayemi tez zamanda yazicam deryosumm
bu gidisle anca gece halledebilirim gbi gorunuyo
gunduzleri buldgum boslukda karnimi doyurabildgme sukrediyorum

hepinizi optum canlarimmm

kızlarr nasılsınız çok oldu girip bişeyler yazmayalı farkındayım cepten giriyorum hep ordan burayı açmak uzun suruyor pc başına gecince daha kolay oluyor

biz yine tayin olduk sinoptayız daha doğrusu bir sinopta bir istanbuldayız, sık sık izin kullanıp kaçıyoruz istanbula , ordaki evde bikaç parça eşya bıraktık, dönecegimiz zamanı bekliyoruz, ben hala izinliyim, yaşına kadar da izinde olacagım.. kızımı da yollarda buyutuyorum işte ellerinizden öper teyzeleri gayet iyiyiz, 2 de dişimiz var ısırıp duruyor beni

derya cım haberini aldım selmadan hem de prensesmiş o kadar mutlu oldum ki doğuma girerken ben hep isimlerinizi saymıştım , Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım sen de çok bekledin meleğini.

gül Allah analı babalı sağlıkla buyutsun eylül ünü

esma zor gunlerin sayılı inşallah çabucak geçsin ailece mutlu huzurlu gunlerinize dönün, bu olay sizi sımsıkı birbirinize daha da kenetlesin,çok duygulanıyorum aklıma gelince Allah yardımcın olsun hepsi gececek aden tuğra nızı da alıp güzel bir tatil yapacaksınız

hatice serpil ve selma yı f ace den görüyorum zaten bebişler büyüyor, bizler de büyüyoruz..

özge napıyo, melek nasılsın, burcu nasıl doğum ne zaman

eski gunler geldi aklıma hüzünlendim ya ne zamanlar geçirdik ne depresyonlar, hala da zaman zaman zor günler oluyor, hele bebekle daha zor, hayatınızda bişey yolunda gitmediğinde artık sadece kendinizi değil bebeğinizi de düşünmek zorundasınız, buyuk sorumlulukmuş annelik
a
ma iyi ki varlar çok şükür Rabbime, gözlerime bakıp ın neee diyor bazen bilinçli mi diyor bilmiyorum ama çok tatlııı, 2 gundur de ağlarken memmmmee diye aglıyor bana çok bağımlı yalnız odadan bile çıkamıyorum tuvalete bile gitsem krizlere giriyor minik kuşum yapışık yaşıyoruz kendsiyle

becerebilirsem foto yukleyecegim cnlarım sizleri seviyorum opuldunuzz

canımmm mrb iyi olmana çok sevindim uzun zaman oldu gelmeyeli özledik valla bende topigin bekçisi oldum işte geleni karşılıyorum gideni yolcu ediyorum bende halen tık yok bakalım nasibimizde varmı varsa ne zaman var allah bilir kızını öp benim için kendinede çok çok iyi bak aradada yokla bizi çok öptmm cnm

günaydın arkadaşlar ben ayın 3 ne çatlatma iğnesi oldum bugün 8. gün test yapsam çıkarmı diğer gebeliğimde 13 . günde çok slik çıkmıştı kanda çıktı sonra malesef kaybettim : şimdide çok sabırsızlnıyorum çıkmaz mı yaptırsam

dogum hikayemi nihayet yazabildim kizlar..
kahvelerinizi hazirlayin veee okumaya baslayin :126:
ama baya uzun oldu zamanlamayi ona gore yapin olur mu)

Arkadaslar mrb
Araniza yeni katildim... Erken gebelik belirtileri ile ilgili bilgisi olan arkadaslardan yardim istiyorum bildiklerinizi paylasabilirmisiniz?
Biz 6 aydir ugrasiyoruz ama hala kavusamdik melegimze allahin izniyle hayirlisiyla gelir insallah hemizin kucagi dolar dilekleri kabul olur insallah...
Yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar...

selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok özledim sizi ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tosun tam tosun olmuş be adam olmuş görmeyeli ekmek bile yermiş bende onu yicem ya

kızınmı oluyor ayyyyyyyyyyyyyyyyyy içime dogmuştu inanki hayırlı olsun deryacım yaaaaaaaaaaaaaaaa

evet canım kısmetse kızımız oluyorrr, sağolasın inşallah sağlıkla kavuşmak nasip olsun

senin oğluşun nasıl? büyümüştür paşamız

malesef topic artık böyle özgecim
in cin top oynuyoruz birlikte, senide bekleriz

Son düzenleme:

oglum çok yaramaz oldu teyzesi başedemiyorum ya hiç durmuyor sürekli kucak istiyoruz ama çok şükür saglıgımız yerinde kilomuz durdu alamıyoruz sadece takıntım bu allah saglıkla dogum nasip etsin tatlım bu arada herkes gelsin bii muhabbet edelim noları yok bende sende varsa bi arada girsinler

slm canlarım nasıolsınız bız ıyıyız kızımla resım eklıyorum 6 ay kınamızda cekındık ve bu elbısesını teyzemız derya ıle bırlıkte aldık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…