- Konu Sahibi haticemavi
-
- #27.261
tam yazamadn gttı msj bıraz once nıyseee
ıyı dusunmussun canım bak bende ole cok almamıstım bebegım bı dogsun bakalım tıpı felan nasıl olcak
mınyon mu uzun mu kısa mı ondan sonra alırım demıstım sımdı mesela yenı alısvers zamanmz geldı sayılır
o zaman bılıncsızde 6 3 aylık almıs olsam sımdı halen gydremıcektım
cunku benm bebısım mınyon e bu kez o buyuyene kadar mevsım gecısı olcaktı
sende sımdı acıl olanları al gezmelık tarzları sonra tamamlarsın dedgn gbı cıkar alırsın
once bı bebısın dogsun bakalım kımı bebege 3 aylıkken buyuk gelır kımıne 6aylık anca olur bebısın yapısna gore yapmak lazım
bu arada aklıma gelmısken solım canm penye battanıyeler ev ıcınde cok ısıme yaraddı benım
bı ıkı tane bulundur sende
bu arada deryacm bn genelde gece takılabılıyorum gunduz yarım yamalak kalıyo mınnos aglayıp uyanınca
bılgın olsunn canmm
mrb baharr
hosgeldın canm...
dedgn gbı ya cok hızlı buyuyolar ama ıste mınyon olunca azıcık gerıden takıp edebılıyolar benm bebısım de mınyatur
dogdugunda tam 3 kılo bıle dııldı
o yuzden bızım 3 aylıklar da halen gıyılıyo
sdce ılk etapta lazım olcakları depolayıp ıhtıyac duydukca bebıs dogup onun tıpıne gore almak dha mantıklı
ya senın mınnosu hıc gormedık bız dmıı resım eklesene canm
bnde eklıcem bgun yarın tanıssın bebıslerımız
canım hos geldin nasılsınben geldimmmmmmmmmm:-D:-D:-D:-D
bende geldim şimdi uykum var sabahtan görüşelim kızlaaarrrrr
melekciğim inşallah canlanır topık ya hepinizi özledim vallaherkesler bi ugruyo sonra gidiyo baharmı gelmiş topimize yavaş yavaş canmı buluyo ne inş. hepiniz iyisinizdir.
Eki Görüntüle 630995
canlarım iğşte sahilim 6 aylık kınasından bir resim :) bir ay önce cekilmiş şimdi biraz daha büyüdü tabii :)
hihhh baharrrr maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah
allah bagışlasın allah analı babalı büyütsü inş.
canlarim nasilsiniz...giremiyorum evet hepinizden bi haberim cok hayirsiz ciktim ama bebek olunca kafa bi dunya oluyor aklina bisey gelse 2 dk sonra unutuyorsun...hepiniz iyisinizdir insallah derya kuzummmm kac aylik oldu benim prensesim dogum ne zaman nasil geciyor hamilelik....burcuuu sana da az kalmistir canim hayirlsiyla dogurursun insallahhh...roseee annelik nasil gidiyor canimmmmm...melek sen nasilsinnn kuzucumm....bahar kizin cok tatli masalllahhhh yaaa boncuk gibi....diger canlar hepiniz iyisinizdir insallah....
defne erva kocaman kiz oldu 15 inde 6 ayimiz bitecek duzene girmeye basladik con sukur tek derdimiz asi gunleri asiri stresli geciyor onun disinda iyiyiz con sukur buyuyoruz artik hergun yeni hareketler sesler rabbim herkese yasatsin bu duyguyu resim ekleyecegim ama telden koyamadim
baharrr ayy maşallah canım yaa, hakkaten nazar boncuğu gibi dünyalar güzeli bu senin minik kızın yaa, oyy boncuk gibi gözlere bak
Allahım ömür boyu bahtını kaderini yaşayacaklarını herşeyini de kendisi gibi güzel etsin inşallah.
ayyy çok özlemişim burayı yaa, bu sabah bizim melek2828 hatırlattı bana, hemen gelip bakayım dedim. canlarım güle güle büyütün bebeklerinizi inşallah.
biz hala beklemedeyiz. azıcık bu topikte hamilelerle bebek sahibi olanlarla konuşursak belki bizede bulaşır[/QUOTE
Teşekkürler canım darısı başınıza inşallaaaah .
canım benım yaaaacanım koymustum resim ama senin içinde bir tane koyaraım . benım minnoş 2,600 doğdu canım 0-3 u baya kullandık bizde ama sonra bır buyumeye basladı kı yetısdıremıyoruz kıyafet bır aldıgımı 3 defa gıyıyor sonra hoop olmuyor :) sağlıklı büyüsünde hiç önemli değil .
hosgeldın serpılcmm.. kız daha dun gbı hamılelık evhamların telasların dogdular da bıde buyuyolar ne garıp ya dmıııcanlarim nasilsiniz...giremiyorum evet hepinizden bi haberim cok hayirsiz ciktim ama bebek olunca kafa bi dunya oluyor aklina bisey gelse 2 dk sonra unutuyorsun...hepiniz iyisinizdir insallah derya kuzummmm kac aylik oldu benim prensesim dogum ne zaman nasil geciyor hamilelik....burcuuu sana da az kalmistir canim hayirlsiyla dogurursun insallahhh...roseee annelik nasil gidiyor canimmmmm...melek sen nasilsinnn kuzucumm....bahar kizin cok tatli masalllahhhh yaaa boncuk gibi....diger canlar hepiniz iyisinizdir insallah....
canım hos geldin nasılsın
defne erva kocaman kiz oldu 15 inde 6 ayimiz bitecek duzene girmeye basladik con sukur tek derdimiz asi gunleri asiri stresli geciyor onun disinda iyiyiz con sukur buyuyoruz artik hergun yeni hareketler sesler rabbim herkese yasatsin bu duyguyu resim ekleyecegim ama telden koyamadim
yasemıncımm canım benım hepımız ozledık burayı bundan sonra dha sık gelmeye calıscaz ıns sende gel ozletme kendınıbaharrr ayy maşallah canım yaa, hakkaten nazar boncuğu gibi dünyalar güzeli bu senin minik kızın yaa, oyy boncuk gibi gözlere bak
Allahım ömür boyu bahtını kaderini yaşayacaklarını herşeyini de kendisi gibi güzel etsin inşallah.
ayyy çok özlemişim burayı yaa, bu sabah bizim melek2828 hatırlattı bana, hemen gelip bakayım dedim. canlarım güle güle büyütün bebeklerinizi inşallah.
biz hala beklemedeyiz. azıcık bu topikte hamilelerle bebek sahibi olanlarla konuşursak belki bizede bulaşır
yasemıncımm canım benım hepımız ozledık burayı bundan sonra dha sık gelmeye calıscaz ıns sende gel ozletme kendını
melek ve senın mutlugunuzu da hep beraber burdan duyurcaz sıze coktan bulastı da o ugur haberınz yok
evet canlarım sonunda sanki topik can buluyo
mide yanmalarından bahsetmeyeyim dün ilk defa oldu anam ağladı resmen gece hiç uyuyamadım
kızımla son ayımdayız şafak kaç bilmiyorum tek bildiğim az zamanımız var .. :)))
36 haftalık hamileyim 46 cm ve 2500 kilo şimdilik uğur böceğim 2 aydır ters duruyo geçen perş nstye girdik ilk olunca heyecan yaptım :))
39. haftaya kadar döner dönmezse sezaryen dedi dr korkuyorum çok fazla ama ne yapalım korkunun ecele faydası yok
bebek arabamız ve yatağımız haricinde çoğu şeyi hazır kıyafetler yıkandı ütülendi yerleşti çantamızın büyük kısmı hazır 1 çantaya daha ihtiyacım var bunu devamlı kullancağım için nasıl bişey almam gerekiyo bilmiyorum( nasıl çanta almalıyım sizce? hastaneye neler götürmem gerekiyo tam liste verin bana ismimiz HÜMEYRA ESLEM inş park yatağın içine nasıl yatak almak lazım ? hasta pedi almalımıyım sizce ...deryacığım sennde baya olmuş rabbim afiyetle kucağımıza almayı nasip etsin inş
esme serpil özge melek yasemin bahar hülya gül hepinizi çok seviyorum ve çok özledim toplaşalım artık
canım iyi olmana çok sevindim prensesin ismi de çok güzel :) canım hastaneye benim götürdüklerim şöyle ufaklık için yeni doğantakımı 2 tane . kendim için 2 tane gecelik elbise seklınde olanlardan ( yazda doğurmustum ) gogusnde yerı vardı acılan emzirirken ıyıydı. iç çamasırı koturmustum 3 tane . bez koymustum birde yatak için koruyucu ( devlet hastanesinde doğurmustum o nedenle ) bebek için havlu doğum sırasında kullanıldı. bebek beşiği için kendi çarsafımı götürmüşütm. başka bir tane biberon koymustum (genel anestezi ile doğurdum onedenle ilk başta biberondan içti sutunu ) hatırladıklarım bunlar aa makyaj malzemesı doğumdan sonra taktıgım sac kurdelesini de koymustum .
ben özelde doğum yapcam orayada sormam lazım makyaj malzemelerini unutmuşum onuda not aldımlohusa tacı almadım hala güzel bulamıyorum ...
zor bi hamilelikten sonra inş kolay bi doğum olur gerçi bilmiyorum şu saatten sonra dönermi herkes dönmez diyoaslında itiraf etmem gerekiyosa sezaryen daha cazip geliyo...tek düşündüren annem gittikten sonra kaynanamın yanımda kalacak olması inş kalmaz ben her seferinde eşime sölüyorum kesinlikle annem yanımda olcak diye ...maddi manevi çok zor zamanlar geçirdim şu 3-4 ayda anlatsam hadi canım yok artık dersiniz ....o yüzden eşimin tarafından kimseyi görmek istemiyorum onlar yüzünden az daha evladımdan oluyodum
sağol canım darısı başına inşallaaaahhh
evet canlarım sonunda sanki topik can buluyo
mide yanmalarından bahsetmeyeyim dün ilk defa oldu anam ağladı resmen gece hiç uyuyamadım
kızımla son ayımdayız şafak kaç bilmiyorum tek bildiğim az zamanımız var .. :)))
36 haftalık hamileyim 46 cm ve 2500 kilo şimdilik uğur böceğim 2 aydır ters duruyo geçen perş nstye girdik ilk olunca heyecan yaptım :))
39. haftaya kadar döner dönmezse sezaryen dedi dr korkuyorum çok fazla ama ne yapalım korkunun ecele faydası yok
bebek arabamız ve yatağımız haricinde çoğu şeyi hazır kıyafetler yıkandı ütülendi yerleşti çantamızın büyük kısmı hazır 1 çantaya daha ihtiyacım var bunu devamlı kullancağım için nasıl bişey almam gerekiyo bilmiyorum( nasıl çanta almalıyım sizce? hastaneye neler götürmem gerekiyo tam liste verin bana ismimiz HÜMEYRA ESLEM inş park yatağın içine nasıl yatak almak lazım ? hasta pedi almalımıyım sizce ...deryacığım sennde baya olmuş rabbim afiyetle kucağımıza almayı nasip etsin inş
esme serpil özge melek yasemin bahar hülya gül hepinizi çok seviyorum ve çok özledim toplaşalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?