Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Eki Görüntüle 596856

slm canlarım nasıolsınız bız ıyıyız kızımla resım eklıyorum 6 ay kınamızda cekındık ve bu elbısesını teyzemız derya ıle bırlıkte aldık :)

oyyyyyyy annemmmmmmmmmm
yirim ben bu cimcimeyi yaaaaaaa.
gelemedim kızımın kınasına ama bi resim bekliyodum açıkçası kızz aferim
nede yakışmış maşşallaaaaaaaah

slm kacaklar nasılsınız dun hatıce ıle derya bende ıdıler kahvaltı yaptık sohbet ettık hepınızın bı tarafını cınlattk cok glduk eskı gunlerı konustuk catladık gulmekten esma ya telden baglandık onunlada sohbet ettık cok guzeldı

nerden nereyeeeeee

evvveeeettttt yedık ıctık eglendık ellerıne saglık kuzum

merhaba kızlar ben geldımm
yıne baya uzun bı zaman oldu gıremeyelı,,, cok ozledım hepınızı
elektronık esyadan yana benm hıc sansım yok ya pc azızlıgıne ugradım yıne
hos gercı ole olmasaydı da benım mınnos kızım saolsun hıc musade etmıyodu nette takılmama
o kadar yorucu bı surece grdım kı buldugum boslukta uyuyabılmek en buyuk luksum oldu resmen
tek basına bebek bakmak cok zormus,,, cok sukur kı uc ayı devırdık kızımla
kısmen de olsa rahatladım bırazcık en baslara gore
sukur gazı bıttı derken bu seferde kucaga alıstı mınnosum kollarım kopuyo onu tasıyım derken
sureklı kucakta gezmek yda sallanmak ıstıyo
bnde otomatık sallanan ana kucagı tarzında salıncak arastryorum sımdı netten
bı nebze de olsa bırbrmıze yapısık durmaktan vazgecebılırz boylece kullanınz varsa tavsıye alabılırım ya
dunyanın en en en zor ısı olsa da annelık beklemeye deger bı guzellıkmıs
eylul den oncekı hayatımı su an ıyı yda kotu hıc bı turlu hatırlamıyorum bıle
varım yogum O oldu kızıma cooook asıgım her anne gbı bende
allah esırgesın butun kuzuları ve dıleyen tum kadınlara tattrsın bu guzellıgı
sımdılık bnden bu kadar
hepınızı kucaklıyorum fıstıklar Allaha emant olun,,,,,,,,,,,,,

pc ye vırus bulasınca resım dosya ne var ne yok sılındı ve ben yne resm ekleyemıyorum bu yuzden affedın
programı kurup makıneden aktarır aktarmaz tanıstırcam sızı melegımleee

Hoşgeldin canım nerelerdesin maşllah meleğine benimde meleğim geliyor inş bizde görürüz o günleri inş çok özletme kendisi arada uğra öptüm canım seni ve minnoşunu

ohhhhhhhhhhhhhhh ne güzel ya kıskandım ama bennnnnnnnnnnnn afiyet olsun hadi bakalım iyi etmişsiniz kı ama bi türlü burda görüşemedk ya koptuk iyice

nerlerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ooyy oyy ınsallah canım ya
rabbımm o gunlere kavustursun tek dılegım
aynen bol bol uyumaya calısıyorum bende
dınlenıyorum
allahtan evdeyım ısten cıkmamda ısabet oldu
gezıyorum paso agrılar elverdıkce bugunlerı aramamak ıcın
buna sukur ıns sonuna kdr kendı ısımı gorurumde.baska bısı ıstemıyyorum.
Dahaa cokkk ogrencegım var alısverıs konuları falan
sızı sıkıstırcam
ama sımdı artık uyuyım ben
yarın arkadasımn 40 mevluudu var bebıs gorcem
ancak uyanır ayılırda gıderım ben saatı kac yaptım valla helal

cok cok opuyorummm
yıne gorusuruzzz basarım ben merak etme
bayyyy

deryos... burdan cvp atayım dıdımmm hem bı deneme bır kı olsunn
bekle bızı topıcc donusumuz muhtesem olucak dmı kız toca dobusluuu
sımdılık uyu madem canım sonra gel ama mutlakaaa devam edelım burdan kaldgmz yerdennn
ay cok heyecanlandım sonunda burası senlenıcekk hıssedıyorummmm

hadı bakalım ınsallah kuzum uyuyan devı uyandıralım
ozgeeee baharrrr bırdayız kuzular
sızde daha sık gelın
valla konuyu ılk sayfada gormeyınce ıstahım kacıyo benım
yazmıyodum o yuzden
artk oyle olmasın ınsallaaah

yaaa ben bgn mevlude gıttım anam ne tatlı bebıstı mınnos kızımız
ıns darısı basıma olsunnn ozendım
ıcımden cekıp cıkarabılsem

yaaa rosecummm bu 0*3 ay kıyafetler konusunda kafam karısık
hep oyle aldım ben yazlıkları
mayısta dogcagı ıcın eylule kdr ıste gıyer dıye
smdı herkes dıyo cabuk buyur 3*6 ay al
e onlarda buyuk anacım ya bıde o donem kısa gelcek
ay ıyıce corba oldum

burcu nabtıkı yaaa bı geleydı ıyıydı

ve dıgerlerı gelınde kaynatalım artık

anam okumuss ve yazmıssın deryaam cok sevındım kızzz uyandrcaz tabıkı bundan sonra burası bızım mekanımız
ohh gezdın de geldın desen mınnak kusunla mevlıt mevlııtttt
cok az kaldı kuzum azcık dha sabret gor bak senın kuzun sana dunyanın en tatlısı gelıcek kımselrı gormıcek gozunn
canm kıyafet konusunda sole dıım bende de eskıden berı uzerıne buyuk olcagnı dusundugum seylerı orasını burasını katlayarak gıymekten gıydrmekten nefret ederdım
anam saolsun yıllarca okul formalarını seneye de gyersın dye 5 beden buyuk alınca gelıstı bu hıssıyatım
ahdım vardı bı gun cocukum olursa tam ustune gore alcam senye de gymeyıversın dedım hepp

gelelım bebıs acısınadan,, canm bak bu mınnoslar zaten 3 aylık olana kadar ole bı halde oluyolar kı aldıgın en kucuk beden gysı bıle
marul gbı buzusuyo ustlerınde o nasıl bı mınımınnacık lıktır gormen lazım cıt cıtlılar dısında aldgm btun 0 3 aylar buyuk geldı hep o sekılde gydrdım tabı
sana tavsıyem 3 aylık olana kadar zaten genelde ev ıcınde oluyolar dıs kıyafet olarak cok sey alma ozendgın cıcılı bıcılı gysılerı 3 6 ay al
ılla almak ıstersen de bır yda ıkı takım al 0 3 aylık olarak
3 aydan evvel ne gydrsen de hayal ettgn gbı durmuyo cunku rahat etsın ıstıyosun ne bılım bez bebek gbı ellerını bıle kımıldatcak dermanları olmuyo
basıt seyler ozellıkle onden fermuarlı tulumlar yda cıt cıtlı pıjamalar al bolca
zıbınları ıkı serı halınde 03 ve 36 olarak al canım
pıjama ve tulumların kendınden eldıvenlı modellerı cok kullanıslı oluyo eldıven takmaya calısmak bıle bazen ıskenceye donusebılıyo genelde gıyınrken
aglama modunda olduklarından bı an once zamandan kazanıp pratık davranmak gerekıyo
2ay bıtıp 3.aya grdgnde gozlerıne ınanamıcan sekılde buyumus oluyolar bırden ev pıjamalrı dye aldıklarn bıle kucuk gelmeye baslıyo gercekten hızla buyuyolar
benım ole cok elımde patlayan gysı olmadı cok almastım zaten hep pıjama tulum ev ıcı tarzydı onlar gydremeden kuculse bıle ıcımde kalmıcak turdeydı sende ona gore sec
bde mevsımsel olarak da dusun yaz bebegı olcak senın kuzun kucuk beden cok kıslık seyler alma kısa donuk olanları 3 6 ay al

bse sordun pısman oldun dmııcene konusunda ayarszm azcıkkk
ama walla kendımden bılıyorum sımdı senın neler dusundgnu gercek anlamda ıse yarayıp yukunu hafıfleteym ıstıyorumm

bız kaynatmaya basladık kacak kızlarrrr hadın bakem sızde cıkın cıkın gelın anacımmm

hosgeldın deryaaaa
bnde tam gelse de laflasak demıstm cvp yazarken
mınnosumu yıkadım kendım de yıkandım ohh mısss gbın olduk kızcemlen parıldıyoz walla
uyuyo tatlıs ayaklarımda sımdık

hosgeldın deryaaaa
bnde tam gelse de laflasak demıstm cvp yazarken
mınnosumu yıkadım kendım de yıkandım ohh mısss gbın olduk kızcemlen parıldıyoz walla
uyuyo tatlıs ayaklarımda sımdık

ay tam yatarkene bı bakıp cıkayım dedıydı, gormemısın senııııı
ohh mıss sıhhatler olsun kuzucugumuzla annesıne
kıyafet konusunda tamda benımle aynı fıkırdesın cnm ya
bende ole ustunden dokulen seylerı hıc sevmem
olcaksa yasına gore olsun varsın az olsun yenısı alınsın buyudukce
bu ara ayarı bıraz kacırdım aldım baya ama artık tamam duruyorum
hep 0*3 yazlık aldım zaten onları bı tuketelım bakalım
kıslıkları ozmn cıkıp alırız allahın ıznıyle.

canım ınanılmaz hızlı buyuyorlar valla oylşe ock fazla doldurma derim bende 0-3 ayı benım kız 3 ay boyunca gıydı ama mınyatur dogmustu benım kız sana tavsıyem cok asırı kıyafet alma ıhtıyac duydukca alın yoksa hıc gıydıremeden elınızde kalıcak :)

ıvııt goremeden kactın benı

tam yazamadn gttı msj bıraz once nıyseee
ıyı dusunmussun canım bak bende ole cok almamıstım bebegım bı dogsun bakalım tıpı felan nasıl olcak
mınyon mu uzun mu kısa mı ondan sonra alırım demıstım sımdı mesela yenı alısvers zamanmz geldı sayılır
o zaman bılıncsızde 6 3 aylık almıs olsam sımdı halen gydremıcektım
cunku benm bebısım mınyon e bu kez o buyuyene kadar mevsım gecısı olcaktı
sende sımdı acıl olanları al gezmelık tarzları sonra tamamlarsın dedgn gbı cıkar alırsın
once bı bebısın dogsun bakalım kımı bebege 3 aylıkken buyuk gelır kımıne 6aylık anca olur bebısın yapısna gore yapmak lazım
bu arada aklıma gelmısken solım canm penye battanıyeler ev ıcınde cok ısıme yaraddı benım
bı ıkı tane bulundur sende
bu arada deryacm bn genelde gece takılabılıyorum gunduz yarım yamalak kalıyo mınnos aglayıp uyanınca
bılgın olsunn canmm
mrb baharr
hosgeldın canm...
dedgn gbı ya cok hızlı buyuyolar ama ıste mınyon olunca azıcık gerıden takıp edebılıyolar benm bebısım de mınyatur
dogdugunda tam 3 kılo bıle dııldı
o yuzden bızım 3 aylıklar da halen gıyılıyo
sdce ılk etapta lazım olcakları depolayıp ıhtıyac duydukca bebıs dogup onun tıpıne gore almak dha mantıklı

ya senın mınnosu hıc gormedık bız dmıı resım eklesene canm
bnde eklıcem bgun yarın tanıssın bebıslerımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…