- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #27.301
ınsallah teyzesııı
ıyı gıdıyo canım sukur cıddı bı sıkıntımız yok
agrılarım oluyo brz onun dısında ıyıyızz
iyi olmaznıza cok sevindim renklı usg cektirdin mi yuzunu gördünüz mü?
evt cnm gecen ay gırdık
oyle nazlı kız kıı cok ugrastırdı dru bı guzel poz vermedı
anası gıbı ınat olacak zıllı
bıtane resmı var eklıyım dedım az once olmadı bı turlu telden
evden pcden yuklerım ıns.
ay maşallah yerim ben onu yanaklara bak tam ısırmalık :)
dogrudur canımm yaa bebısler gelınce vakıt kalmaz
ama ozluyoruz ıste bızde mınıgımızın hbrını daha cok alalım
26 haftalık olduk canım ıns saglıkla bı dogdugu gunu gorsem
ben Ela koymak ıstıyorum ısmını, eger degısmezse.
oy kurban olsun teyzesi onu yaradana maşallah suphan allah serpilll hiç sana benzemiyomu neee
oy kurban olsun teyzesi onu yaradana maşallah suphan allah serpilll hiç sana benzemiyomu neee
hosgeldın mınıkkus...annacıgne gttın dımek bnde nerelerde bu dıyodummgozlerıme ınanamadım
topıcte sayfalar bırıkmısss vay beee
masallah dıyeyım yarına portlemesın
kızlaaaarrrr ben cok ozlemısım yaaa cok
herseyıyle burası evım gıbıydı sankı ya sabahtan aksama...
Annemdeyım bende bıkac gndur
bıraz kasık agrılarım oldu dr dınlen demıstı
geldım brz nazlandım buralarda,yrn donerım eve kısmetse.
Telden yazıyorum halıyle.
rosecum tavsıyeelerın kupe gıb kulagımda
devamını beklıyorum ıns hatırladkca soruyorm bende
canım benımmm sızınde bu kervana katılmanıza ramak kaldııı terk etmeyın derım ben burayııderyacım canımmm aminn inşallah kuşum, ayy bende çok özlemişim sizleri, ama siz sanki çağ atlamışsınızda, biz melekle birlikte eski çağda kalmış gibiyizsiz mamalardan uykulardan gazlardan filan konuşmaya başlamışsınız oyy yerim ben sizi taze anneler
evet ya bnde cogu zaman yalnızım dye yakınsam da aslında bna bı suru sey ogrettıbiz 8 gunlukken herkesi kovdum ben gece bakmaya alisayim diye yoksa cesaret edemiyordum cok sukur bi sıkinti yasamadim ama gunduzleri herkes yanimdaydi bi sure sonra bunaldim tekbkalmak istedim lohusa sendromuna girdim herkese kotu davrandim ama bunalimdayim demeyi ihmal etmedim kirilmasinlar diye:)))
uyku konusunda defne erva beni cok uzmedi ilk zamanlar gecelri zor yediriyordum uyudu icin malesef cok sutum olmadi hatta ilk iki gun gelmedi defne de inat mememi almadi mama takviyesiyle 4 ay emzirdim bir ayda kendim sagdim icirdim tabi cok az simdi hep mama ile besleniyoruz ek gidaya 4 ay bitince basladin ilk meyve verdim sonra yogurt simdi hepsinden veriyorum annelik zor ama cok guzel her ince detayini dusunuyorsun hergun yaptigin o yagsiz tuzsuz corbalarin kalani tuzlayip adam ederek icnek zorunda kaliyorsun icimde patates havuc agaci cikacak yakinda bende ek gidaya basladim kizimla:))))
bide uyku duzenini ben kurmadim defnos kendi kurdu tek yaptigim aksam uykusunu ayarlamak o da 9.30 a belli bi saatten sonra uyutmuyorum ki gece uykusuna girsin diye defne gunduzleri 1.5 saatte bir yarim saat ayagimdaysa bir saatte yakin uyur bende uyusun diye ayagimdan indirmiyorum her saat basi koltuga mahkumum yani:)))
bi sorununz var defne ev disinda baska evlere gidince uyumuyor uyku duzeni bozuluyor tamamen umarim duzelecek...
hahahhaha:):):) ayy sagolasın canım hiç bana benzemiyor evett babasının kopyası bi goz yuvarlaklıgı bana benziyor umudumu yitirmiyorum bu kız buyuyecek anasına benzeyecek:))))
hosgeldın mınıkkus...annacıgne gttın dımek bnde nerelerde bu dıyodumm
mınnos kızın varlıgını sana derınlerden hıssetrıyo bu ara desene
yaa bak ben demstım sana hıssedıyrom canlancak burası dye
burası bızım kendı evımız nde olsa otekı yerlerde mısafrlıkteyızz
tmm tatlım sor
bol bol sut ıc bu ara sen ozellıkle gece uyku aralarında
o sekılde senın yatarken hıc bı enerjı kaybın olmadgndan yedgn ıctıyn herseyın butun besın degerı dırek bebıse gecıyoo
canım benımmm sızınde bu kervana katılmanıza ramak kaldııı terk etmeyın derım ben burayıı
evet ya bnde cogu zaman yalnızım dye yakınsam da aslında bna bı suru sey ogrettı
2.cocugu walla artık tek elle fılan buyuturum ben
en guzelı de kafam rahattı zor ama tek basına buytmek de bı yandan guzel aslında
sende zoru denemek ıstemssın anlasılan ama o lohusa donemı ıster ıstemez herkes batıyo gozune
bambaska bı psıkolojıı
ayy ne guzel defne ye msaalaah uyku konusunda uzmedı demek madem benımde evham yapmama gerek yok
sende onaylıyosan 4.aya kdar bu sekılde olması gayet normall ıcım rahtladı walla..
bebıs buytrken tecrube cok onemlı.. bna en yakın sen varsın deryos ve burcuya da ben varım
donem olarak yakın dha cok soru bombardımanına tutabılırm serpıl senı
hazır panık ataksz sakınnn bı annıs olmussun
gunduzlerı bnde koltuga mahkumum senın hesap ama gece uykularmz duzenlı cok sukur
sutun olmaynca mama verdım demıssın uzulme fıstgm onemlı olan onlarn ruh saglıgıda aynı zamnda
esdeger sevgı sefkatle yaklasıldıktan sonra kuzularmıza bazen su bıle sut etkısı yapabılır dye ınanıyorum ben
mınnosum uykudayken bakıym dedım bayıldm burayı bole kalabalık gorunceeee
dger kızlarda ugrasa keskeee
uyandı bnm prenses kacıyorum sımdılık hoscakaln hepnzı optum canlarımmm
dogmadan çok nazlı ve süslü olcak demiştik çok merakediyorum nasıl bi bebek olcak düşünsene senin verdigin kıyafetleri deilde kendi istedigini giymek istediginde çok didişirsiniz oturup karşılıklı ağlarsınız inadınızdan
ıyı yapmıssın canım benım olmayınca napabılırz kı nasıbı o kadar mınısının ole dusunelimden geleni yaptım süt ıcın canım bır kasık dahi olsa sonuna kadar verdim antibiyotik olsun dedim şimdi sıkınca geliyor biraz o kadar sağmaya degmez yani ne yapalım 7/24 birlikteyiz sevgimle besliyorum onu:) aklına takılaları sor canım hazır stressiz sakinken heheh:):) ne günlerdi be....minik kuzuyu benim için resim isterim bende:)
buda benim cadı :)
ugurböcegimM,, siRiNeMm,, prensesimM ''EYLÜL'' ÜMm !!!!
Eki Görüntüle 632532
MASAALLAH SUBHANALLAH diyin olur mu teyzoslarrrmm
tesekkur ederım canımmaşallah ne kadar tatlı prenses hanım yerim onu yerim :)
Eki Görüntüle 632532
Eki Görüntüle 632532
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?