Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

iyi olmaznıza cok sevindim renklı usg cektirdin mi yuzunu gördünüz mü?

evt cnm gecen ay gırdık
oyle nazlı kız kıı cok ugrastırdı dru bı guzel poz vermedı
anası gıbı ınat olacak zıllı
bıtane resmı var eklıyım dedım az once olmadı bı turlu telden
evden pcden yuklerım ıns.

yrim onu sahil gibi nazlı olcak bızde goremedık dr tanıdıktıya doguma bır haftaya kadar her hafta gırdım sonuncuda yan profilini görmüştük bırazcık :)

ya derya öyle yazdım yazdım görmedin göbek fotosu bekliyoruzzz karışmama

hosgeldın mınıkkus...annacıgne gttın dımek bnde nerelerde bu dıyodumm
mınnos kızın varlıgını sana derınlerden hıssetrıyo bu ara desene
yaa bak ben demstım sana hıssedıyrom canlancak burası dye
burası bızım kendı evımız nde olsa otekı yerlerde mısafrlıkteyızz
tmm tatlım sor
bol bol sut ıc bu ara sen ozellıkle gece uyku aralarında
o sekılde senın yatarken hıc bı enerjı kaybın olmadgndan yedgn ıctıyn herseyın butun besın degerı dırek bebıse gecıyoo
canım benımmm sızınde bu kervana katılmanıza ramak kaldııı terk etmeyın derım ben burayıı
evet ya bnde cogu zaman yalnızım dye yakınsam da aslında bna bı suru sey ogrettı
2.cocugu walla artık tek elle fılan buyuturum ben
en guzelı de kafam rahattı zor ama tek basına buytmek de bı yandan guzel aslında
sende zoru denemek ıstemssın anlasılan ama o lohusa donemı ıster ıstemez herkes batıyo gozune
bambaska bı psıkolojıı
ayy ne guzel defne ye msaalaah uyku konusunda uzmedı demek madem benımde evham yapmama gerek yok
sende onaylıyosan 4.aya kdar bu sekılde olması gayet normall ıcım rahtladı walla..
bebıs buytrken tecrube cok onemlı.. bna en yakın sen varsın deryos ve burcuya da ben varım
donem olarak yakın dha cok soru bombardımanına tutabılırm serpıl senı
hazır panık ataksz sakınnn bı annıs olmussun
gunduzlerı bnde koltuga mahkumum senın hesap ama gece uykularmz duzenlı cok sukur
sutun olmaynca mama verdım demıssın uzulme fıstgm onemlı olan onlarn ruh saglıgıda aynı zamnda
esdeger sevgı sefkatle yaklasıldıktan sonra kuzularmıza bazen su bıle sut etkısı yapabılır dye ınanıyorum ben

mınnosum uykudayken bakıym dedım bayıldm burayı bole kalabalık gorunceeee
dger kızlarda ugrasa keskeee
uyandı bnm prenses kacıyorum sımdılık hoscakaln hepnzı optum canlarımmm

hahahhaha:):):) ayy sagolasın canım hiç bana benzemiyor evett babasının kopyası bi goz yuvarlaklıgı bana benziyor umudumu yitirmiyorum bu kız buyuyecek anasına benzeyecek:))))

dogmadan çok nazlı ve süslü olcak demiştik çok merakediyorum nasıl bi bebek olcak düşünsene senin verdigin kıyafetleri deilde kendi istedigini giymek istediginde çok didişirsiniz oturup karşılıklı ağlarsınız inadınızdan

elimden geleni yaptım süt ıcın canım bır kasık dahi olsa sonuna kadar verdim antibiyotik olsun dedim şimdi sıkınca geliyor biraz o kadar sağmaya degmez yani ne yapalım 7/24 birlikteyiz sevgimle besliyorum onu:) aklına takılaları sor canım hazır stressiz sakinken heheh:):) ne günlerdi be....minik kuzuyu benim için resim isterim bende

cok üzdü beni bu cadı nazlı olacak demiştik evet gozlerim doldu yaa cok şükür sapasağlam...bu kız cok inat teyzesi bide dil var onda pabuç kadar hep diliyle oynuyor bi şekillere sokuyor onu anlatamam gormen lazım:):) geveze olacak basıma, süslü olur mu bilmem ki anası pek değil ama didişiriz kesin:)

ohh masaallahh yerım ben bu tatlı cadıyıııı......
cooook sevımlı bı kızın var serpıll...
Allahm bagıslasın saglıklı uzun omuler versın ıns....
ya bu kızlar dogustan babacı zaten yaa bak senın mınnosun da bakıslarında var bı cılvelık
benımkı bıle sımdıden bı oyunlarda kı babayla Allahm gormenz lazım
her sabah zor ıse gdıyo babası onun bu hallerını bırakıp
sızdekı kucukhanımn oyunculugunu da tahmın edebılıyorum yanııı malum bızden de buyuksunuz

ıyı yapmıssın canım benım olmayınca napabılırz kı nasıbı o kadar mınısının ole dusun
sonucta bu dunyada onların yıyecegı lokmalarda sayılı tıpkı bızımkıler gbı...
sevgıden guzel mama mı olurmus hemmm
cocuk sahıbı olmanın da aslında en guzel taraflarndan bırı bu sureklı berabersın adeta bı organımz yda yasam unıtelerımz gbı
bırbırmıze muhtacızbutun gun onlara odaklandgımızdan hayatımz da ne stres kalıyo ne tasa varsa yoksa onlar
onlar gelınce bı donem anaa bole mı olmalydı hanı tum bosluklar dolcaktı hıc sklmcaktım
ya ben sımdı nıye bole oldu felan dedgmz donemlerde oluyo kesınlıkle yuzde yuz stressız bı hayat asla olmuyo
ama en azından abuk sabuk mevzularla kendımızı uzmuyoruz onlar sayesınde dmiii
takıldgm yerlerde sorarm cnm sana streslerınden arınmıs olman cok guzel
tmm canım eklıcem resım ılk fırsatta

tontıs hamısler kıyafet alısverslernz bıttı mı bılmıyorum ama
bebıslere yelek almayı da unutmayın ev ıcınde cok lazm oluyo
orme yda penye olanlardan bı kac tane bulundurun
uyanınca fln ıyı oluyo anne olunca ısımız gucumuz ay usudu mu aman terlemesınlerle gectgnden
ben mısal oturdgum yerde su an acaba usuyomu kı dye dusunurken sırtına takıverınce ıcım cok rahatlıyo
hatrlatıyımmm dıdımmm

ugurböcegimM,, siRiNeMm,, prensesimM ''EYLÜL'' ÜMm !!!!

MASAALLAH SUBHANALLAH diyin olur mu teyzoslarrrmm

ugurböcegimM,, siRiNeMm,, prensesimM ''EYLÜL'' ÜMm !!!!
Eki Görüntüle 632532
MASAALLAH SUBHANALLAH diyin olur mu teyzoslarrrmm

oyyyy "MASAALLAH SUBHANALLAH"
ya bu nedir böyle yaaa milyonlarca maşallah canım benim, gözlerde renklimidir nedir, nasıl bir güzelliktir bu yaa, ayy resmen bebek yapmam geldi şuanda, canım sen hiç durmadan doğurmaya devam et bence, senden güzel parçalar çıkıyor demekki, neslimiz güzelleşsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…