- Konu Sahibi haticemavi
-
evet cnm bursa yıldırım merkez ben sendemı
dünür napıyon
napıyım ben de bunaldım azcık oturuyorum
çalışıyorum dünürcüm
Haticee ya 10 tane yaz sen tefriceyeyi aslında 40 okumuşum ama iş yerinde onun yarısını yanlış okudum başka bişey okumuşum filan sonra farkettim
ben yine okudukça yazarım
Bu arada greenmoon nerde
kızlar ben çıkıyorum azcık gezip alışveriş yapayım bari bu arada öğlen ne kadar çok yediysem hala acıkmadım
öptüm sizi akşam belki uğrarım
çalışıyorum dünürcüm
haticee ya 10 tane yaz sen tefriceyeyi aslında 40 okumuşum ama iş yerinde onun yarısını yanlış okudum başka bişey okumuşum filan sonra farkettim
ben yine okudukça yazarım
bu arada greenmoon nerde
Allah razı olsun, burdayımm. adetin bitmesini bekliyorm abdest alıp namazı kılıp tövbe edip öyle başlamak gerekiyormuş ilk başlarken bana okunduğu için öyle yapayım diyorum. ben ctesi başlıcam okumaya inşallah.
bu arada tayinim olucak inşallah bi dahaki ay, eylül gibi ist. daym, tüp bebek merkezi falan araştırmaya başladım şimdiden, iyice delirdimtabi sebepsiz infertilite diye önce aşılama diyecekler en az 3 kez.. neyse hayırlısı bakalım belki gerek kalmaz, az önce arkadaşımla konuştum, kızın tüp bebek tutmadı öbür ay kendiliğinden hamile kaldı, saf saf diyorum ki sen nerde tüp bebek yaptırmıştın baya bi güldü bana Allah ım sen aklıma mukayet ol:26:
benim teyzoşta teleferikte
çok güzel bursada doğdum büyüyüdm ailem orda istdayım şimdi yaş kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?