Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

arkadaşlar rainbowcolor artık bebiş topiclerine girmeyeceğini söyledi
olay olay olayyy
neden girmiyor acaba derken sorunun cevabını bulduk....biraz fazlalığı varmış kilo vericekmiş bebeğe ara vermişş ayrıyetten kendi ağustos topiğinide anasız-babasız bırakmıştır :)) ve topiğine hamiş tablosu hazırlıyacak birini arıyor rainbow bizi bırakmaaa :))

ve sıra tal'da

flaşşşşş flaşşşşşş flaşşşşşş
talda edindiğimiz bilgiye göre artık oda bebek topiclerine girmeyeceğini ve hatta bebek olmaması için korunada bileceğini açıkladı
olayyy olaayyy olayyy tal sana soruorum nie böle bişi yapıosun allah cızırtını vermeyeeee canımmcımmm...​

nelerrrr oluyorrr bize
bize neler oluyorrr,hepimiz kopuoruz gidioruz aldatıoruz birbirimizii

tansellcim merhaba nasılsın ikimzden başka kimse yok sanırım çok sıkılıroumm kızlarr bunun hesabını soracam sizee nerdesiniz yaaaa

günaydın kızlar eskiden sayfa okumaya yetişemezdim şimdi noluyo böyle yaww kimsecikler yok akşam açtım bi ara kimse yoktu kapattım bak bu saat oldu yine kimse yokk nerdesinizzzz

günaydın canlar nasılsınız...

zozdemir gördünmü bebişini

noluyo herkes biyerlere gidiyor...

günaydın canım gördüm tam yarım santimmiş kalp atışlarınıda gördüm çok tuaf bi duygu 6 hafta 3 günlükmüş ayy darısı başına artık yakında sende görürsün inş.

teşekkür ederim düyanın en güzel anne adayı dün doktora gttim bebşimin kalp atışlarını gördüm çok güzel tuaf bi duygu tam 6 hafta 3 günlük darısı başınıza inş

maşallah sanada bebişinede. inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz ilerlersin cnm. çok sevndm. ya bnde istiyom bebişimi görmekkk artık... valla zaman geçmiyor yaa... gel pazartesi gell...

maşallah sanada bebişinede. inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz ilerlersin cnm. çok sevndm. ya bnde istiyom bebişimi görmekkk artık... valla zaman geçmiyor yaa... gel pazartesi gell...

inş canım amin. teşekkür ederiz teyzesi evet zaman geçmiyor gerçekten ya bende zor geçirdim hele dün gittik bekledik orda off orda beklemek daha bi sıkıntı bi dahaki tarihimiz 29 ağustos

maşallah sanada bebişinede. Inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz ilerlersin cnm. çok sevndm. Ya bnde istiyom bebişimi görmekkk artık... Valla zaman geçmiyor yaa... Gel pazartesi gell...

kız ne kaldı pazartesiye rabbim sağ sağlim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah

nasıl olalım haticecim iyiyiz işte
dün bi alışverişe çıkmışım sorma kocamı batırdım yine

ay bu hamişlerin sohbetine de maşallah en yakın zamanda biz de katılırız inş.

Ay bu hamişlerin sohbetine de maşallah en yakın zamanda biz de katılırız inş.

iyi yapmışın canım bol bol harca canın ne istiyosa alsaydın ohh olsun onlara ay inşallah kız en kısa zamanda bizde katılırız zozdemir kalp atışını duymuş içim bi hoş oldu duygulandım

inş canım amin. teşekkür ederiz teyzesi evet zaman geçmiyor gerçekten ya bende zor geçirdim hele dün gittik bekledik orda off orda beklemek daha bi sıkıntı bi dahaki tarihimiz 29 ağustos

kız ne kaldı pazartesiye rabbim sağ sağlim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah

saatler geçmio sanki ya... zozdemir 1 ay sonra diğer kontrol he ay bn onuda bekleyememm ayyy ne yapcam... 2gnde bi giderim artık doktora bni kovana kadar ordayım evme çok yakın hastane hayırlısıyla inşallah bnde görürüm bebişimi haticecim.

ay bu hamişlerin sohbetine de maşallah en yakın zamanda biz de katılırız inş.

inşallah cnm isteyen herkes kavuşur bebişine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…