- Konu Sahibi haticemavi
-
günaydın kızlar eskiden sayfa okumaya yetişemezdim şimdi noluyo böyle yaww kimsecikler yok akşam açtım bi ara kimse yoktu kapattım bak bu saat oldu yine kimse yokk nerdesinizzzz
günaydın canımmm nber
kızlar günaydınnnn dedimmmmmmmmm
kızma burdayımmmm benn dünyanın en güzel annesi hoşgeldin
günaydın canlar nasılsınız...
zozdemir gördünmü bebişini
noluyo herkes biyerlere gidiyor...
teşekkür ederim düyanın en güzel anne adayıdün doktora gttim bebşimin kalp atışlarını gördüm çok güzel tuaf bi duygu tam 6 hafta 3 günlük darısı başınıza inş
maşallah sanada bebişinede. inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz ilerlersin cnm. çok sevndm. ya bnde istiyom bebişimi görmekkk artık... valla zaman geçmiyor yaa... gel pazartesi gell...
günaydın canım gördüm tam yarım santimmiş kalp atışlarınıda gördüm çok tuaf bi duygu 6 hafta 3 günlükmüşAyy darısı başına artık yakında sende görürsün inş.
amin zozdemir
kızlar ben geldim
ayy ne güzel bişeydir o ya ayy duygulandım allahım bizede nasip et
maşallah sanada bebişinede. Inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz ilerlersin cnm. çok sevndm. Ya bnde istiyom bebişimi görmekkk artık... Valla zaman geçmiyor yaa... Gel pazartesi gell...
nasıl olalım haticecim iyiyiz işte
dün bi alışverişe çıkmışım sorma kocamı batırdım yine
Ay bu hamişlerin sohbetine de maşallah en yakın zamanda biz de katılırız inş.
inş canım amin. teşekkür ederiz teyzesi evet zaman geçmiyor gerçekten ya bende zor geçirdim hele dün gittik bekledik orda off orda beklemek daha bi sıkıntı bi dahaki tarihimiz 29 ağustos
kız ne kaldı pazartesiye rabbim sağ sağlim sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah
nasıl olalım haticecim iyiyiz işte
dün bi alışverişe çıkmışım sorma kocamı batırdım yine
ay bu hamişlerin sohbetine de maşallah en yakın zamanda biz de katılırız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?