- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
Günaydın güzel anneler ve güzel anne adaylarııııııııııııııııı
saatler geçmio sanki ya... Zozdemir 1 ay sonra diğer kontrol he ay bn onuda bekleyememm ayyy ne yapcam... 2gnde bi giderim artık doktoraBni kovana kadar ordayım evme çok yakın hastane Hayırlısıyla inşallah bnde görürüm bebişimi haticecim.
Inşallah cnm isteyen herkes kavuşur bebişine.
günaydın güzel anneler ve güzel anne adaylarııııııııııııııııı
saatler geçmio sanki ya... zozdemir 1 ay sonra diğer kontrol he ay bn onuda bekleyememm ayyy ne yapcam... 2gnde bi giderim artık doktorabni kovana kadar ordayım evme çok yakın hastane hayırlısıyla inşallah bnde görürüm bebişimi haticecim.
günaydııın topiğimizin hamileleri ve hamile adayları. Nasılsınız bugün
günaydın canım hoşgeldin nasılsın bugün bende yoğunum ay sonu arada yazarım kızlar çok sessizsiniz
tünaydınnn canlarım nasılsınız neler yapıosunuz inanın akşam girdim ne gelen var ne giden sıkıl sıkıl çıktım sonra hayırdır herkes bi yerlere dağıldı nereye gidiossunuz söyleyinde bizde gelekk gııı
kızlar merhaba yeni giriyorum topice , çok yoğunum aysonu nedeni ile sağ kasığımda ağrı var bacağıma vuran hafiften bide smear sonucum galiba iltihaplı çıktı dr, mesaj atacağım anlamadım tam olarak smear testi yaptıran var mı aranızda, moralim bozuk biraz
tünaydınnn canlarım nasılsınız neler yapıosunuz inanın akşam girdim ne gelen var ne giden sıkıl sıkıl çıktım sonra hayırdır herkes bi yerlere dağıldı nereye gidiossunuz söyleyinde bizde gelekk gııı
günaydın herkese
geçmiş olsun canım iltihap dışında bi sorun yktur inşallah ona vajinal fitil veriliyor bozma moralini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?