Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Günaydın güzel anneler ve güzel anne adaylarııııııııııııııııı

inşllah canım 2 gün sonra sende kalp atışını duyarsın 9 ay sonrada o mis kokusunu tompiş ayaklarını yerim ben onu kızz

oo sen benden de heyecanlısın sakin ol kız daha önünde 8 ay 1 hafta var ALLAH korusun sen erken doğumda yaparsın

sıkılmayınn, çok yakın bir arkadaşım rahatsız bi süredir. tanı da konulamadı bi türlü onun tezini yazıyorum şuanda kendisi yazamıyor o yüzden meşgulüm birazcık.. kızlaar ben eylül de tayin olunca çok yoğun çalışıcam nöbetlerim de başlayacak size yine takılırım dualarınızı okurum ama bu kadar çok yazamam heralde.. inşallah hepinizden güzel haberler alır ben de güzel haberler veririm o zamanlara kadar.. zaten ben de sıkıldım boş oturmaktan alışık değilim. bi garip oldum..

günayddıınnn diyecegim kızlar ama kısmecıkler yok dun bu saatlerde okumaya yetıstıremıyordum heralde herkeze sıcaklar bastı hmmm tek sıcak deıl bıde bat gunu bastı cıldırcam goya sıtres yapmıcaktım olursa olur vaktı vardır dıe.ılkındede stres yaptım kucagıma almak nasıp olmadı busefer kendıme soz vermıstım ama sozumu tutamadım yıne stres varr bat yaklastıkca afakanlarım basıyor.gercı ılk hamılleıgımde hıssetmıstımm bu ay hamıleyım dıe ama bu sefer ne hıs ne belırtı tık yok ayyy sabah sabah gene coookkk konustum

tünaydınnn canlarım nasılsınız neler yapıosunuz inanın akşam girdim ne gelen var ne giden sıkıl sıkıl çıktım sonra hayırdır herkes bi yerlere dağıldı nereye gidiossunuz söyleyinde bizde gelekk gııı

kızlar merhaba yeni giriyorum topice , çok yoğunum aysonu nedeni ile sağ kasığımda ağrı var bacağıma vuran hafiften bide smear sonucum galiba iltihaplı çıktı dr, mesaj atacağım anlamadım tam olarak smear testi yaptıran var mı aranızda, moralim bozuk biraz

geçmiş olsun canım iltihap dışında bi sorun yktur inşallah ona vajinal fitil veriliyor bozma moralini

geçmiş olsun canım iltihap dışında bi sorun yktur inşallah ona vajinal fitil veriliyor bozma moralini

geçen ay da iltihap vardı fitil kullandım gerçi bu ayki sonuç biraz daha farklı tedavi görmesi gerek diy bişey yazmıyor ama sonucu girince iltihap yazıyor hiç belirtim yok ki akıntım da anlamadım mesaj atıcam dr a da test sonucunu tam elime alamadım hastaneden faks bekliyorum arkadaş sonucu mesaj attı, inş bişey yoktur yaa , bide kasıktan ayağa vuran ağrım var bugün anlamadım ki şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…