- Konu Sahibi haticemavi
-
geçen ay da iltihap vardı fitil kullandım gerçi bu ayki sonuç biraz daha farklı tedavi görmesi gerek diy bişey yazmıyor ama sonucu girince iltihap yazıyor hiç belirtim yok ki akıntım da anlamadım mesaj atıcam dr a da test sonucunu tam elime alamadım hastaneden faks bekliyorum arkadaş sonucu mesaj attı, inş bişey yoktur yaa , bide kasıktan ayağa vuran ağrım var bugün anlamadım ki şimdi
moralini bozma hayatım hg bu arada
bazen bize yüksek ya da düşük gelen değerler doktorların sorun olarak görmediği şeyler olabiliyor.
mayıs ayında smear yapıldı intihap çıktı biraz fitil vermişti üçgen şeklindesonucunu alınca dr siesi var hemen cvp veriyorlar dr gidene kadar oaraya yazabilirsin mesale öğrenmek amaçlı
sonuç geldi kızlar doktora mesaj atıyorum dua edin lütfen
inş temiz çıkar canım
22 tane okudum cnm
ya kızlar doktor sitesine de yazdım kendi doktoruma da mesaj attım kimse cevap vermiyor aramızda doktor olan yok mu yaa
serfik yazsana sonucunu tam olarak ne yazıyor.
yok bu kız erkenden çıkarır çocuğu söylemedi demeyin
kadın doğumcu olmasam da yaz bakalımya kızlar doktor sitesine de yazdım kendi doktoruma da mesaj attım kimse cevap vermiyor aramızda doktor olan yok mu yaa
satılması pazarlanması gereken bi ürün söz konusuysa hemen yardımcı olabilirimKız dur ne bu panik telaşeli cvp veriri o site bekle biraz sakin sakin sen 9 ay nasıl beklicen kız
yok bu kız erkenden çıkarır çocuğu söylemedi demeyin
9 ay değil 7 bile beklemez bu hemen çıkarıverir doktor doktor dedin geldiii yazzz kızz
Klinik tanı: N91 menstrüasyonun yokluğu, azlığı ve seyrekliği
Tanı: serviks smear intraepitelyal lezyon veya malignite açısından negatif, reaktif selüler değişiklikler inflamsyon...
bi yardımcı ol tatlım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?