Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

moralini bozma hayatım hg bu arada
bazen bize yüksek ya da düşük gelen değerler doktorların sorun olarak görmediği şeyler olabiliyor.

mayıs ayında smear yapıldı intihap çıktı biraz fitil vermişti üçgen şeklindesonucunu alınca dr siesi var hemen cvp veriyorlar dr gidene kadar oaraya yazabilirsin mesale öğrenmek amaçlı

moralini bozma hayatım hg bu arada
bazen bize yüksek ya da düşük gelen değerler doktorların sorun olarak görmediği şeyler olabiliyor.

hoşbulduk canım, keyfim yok nedense bugün, geçen ay ki sonucum daha farklıydı bariz iltihap var yazıyordu dr çok önemsemedi , şimdi ki nedir anlamadım,

bide tefriciye okuyamıyorum yaa kötü hissediyorum kendimi , söz veriyorum haftasonu okuyacağım

mayıs ayında smear yapıldı intihap çıktı biraz fitil vermişti üçgen şeklindesonucunu alınca dr siesi var hemen cvp veriyorlar dr gidene kadar oaraya yazabilirsin mesale öğrenmek amaçlı

doktora mesaj atacağım zaten canım öyle dedi bana tatildeyim mesaj at diye sonucu bekliyorum bakalım hayırlısı

ay ben de okuyamıyorum yaa
zaten başım da ağrıyo bir de toplantım var başka bir yerde bu sıcakta birde oraya gidip toplantı çekicem öff

ay ben de okuyamıyorum yaa
zaten başım da ağrıyo bir de toplantım var başka bir yerde bu sıcakta birde oraya gidip toplantı çekicem öff

ya kızlar doktor sitesine de yazdım kendi doktoruma da mesaj attım kimse cevap vermiyor aramızda doktor olan yok mu yaa

ya kızlar doktor sitesine de yazdım kendi doktoruma da mesaj attım kimse cevap vermiyor aramızda doktor olan yok mu yaa

satılması pazarlanması gereken bi ürün söz konusuysa hemen yardımcı olabilirim Kız dur ne bu panik telaşeli cvp veriri o site bekle biraz sakin sakin sen 9 ay nasıl beklicen kız

satılması pazarlanması gereken bi ürün söz konusuysa hemen yardımcı olabilirim Kız dur ne bu panik telaşeli cvp veriri o site bekle biraz sakin sakin sen 9 ay nasıl beklicen kız

yok bu kız erkenden çıkarır çocuğu söylemedi demeyin

9 ay değil 7 bile beklemez bu hemen çıkarıverir doktor doktor dedin geldiii yazzz kızz

üfff ya niye öyle diyorsunuz ki napıyım merak ediyorum küstüm size

rahim ağzı temiz kanser hücresi yok.. hafif iltihabi değişiklik varmış çok önemli birşey değil,pek çok kadında oluyor zaten belki vajinal fitil verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…