Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ay hayatım şaka yaptım nie küstün hemencik

valla ben çok sabırsızımdır napıyım babam da böyle benim huy çekmiş küsmedim canikom şaka yaptı ben de

rahim ağzı temiz kanser hücresi yok.. hafif iltihabi değişiklik varmış çok önemli birşey değil,pek çok kadında oluyor zaten belki vajinal fitil verebilir.

çok sağol canım..nedir bu iltihap yaa geçmedi geçen ay da böyleydi üfff kesn bundan bebk olmuyor ben de anlamadım ki, fitil de kullandım aman sinir oldum bak

evet iltihabi durumlar vajenin normal salgısının ph sını bozup spermlerin canlı kalmasına engel olabiliyor. gerçi bu şekilde de hamile kalan oluyor. hatta size ilginç bişey söyleyeyim, geçen yıl nöbette bi sezaryen almıştık, kadının bi taraf felç, beyninde tümör varmış ameliyat olmuş ama bi taraf felç kalmış, bi geldi çocuk doğdu sapasağlam, dedim ki kadın doğumdan arkadaşlara, kafa içi kitleli hasta bile hamile kalmış doğuruyor ben kalamıyorum dedim onlar da ''sorma canım bizim millet komada da olsa gebe kalır doğurur '' dediler, gülme krizine girmiştim gece gece

bu arada iltihabın tedavisini kadın doğumcun daha iyi bilir. geçmiş olsun.

evet güzel bir aşı o, ama tek eşli evli barklılar için çok anlamlı gelmiyor bana, tabi çook çapkın bir eşiniz yoksa (Allah korusun şaka tabi ki) rahim ağzı kanseri yapan etken HPVvirusu cinsel yolla bulaşıyor, aşı da ona karşı geliştirilmiş. ama her rahim ağzı kanserinin sebebi HPV değil. tıp ta böyle malesef, hiçbi kesinlik yok

bir iki sene içine doğurdum doğurdum valla yoksa yumurtalarımı alcaklar benim

selam kızlar nasılsınız bende allahtan bi melek diliyorum inşallah tez zamanda verir rabbim isteyen herkeze

ayyy Allah ım yaa gitti bizim spermler desene geçen ay da böyle oldu fitil kullandım geçmedi demek ki , benim de bi tanıdığım çikolata kisti var doktorlar hamile kalamazsın demiş, ilk denemede hamile kaldı 4 aylık şimdi nasıl olsa olmaz demişler Rabbim ne büyüksün bize de ol de olsun...ben soğan kürü yapıcam yaa iyi geliyormuş ama ramazanda da olmaz ki

kızlar ben rahim ağzı kanser aşısı olmuştum
koruyuculuğu yüksekmiş
bence sizler de olabilirsiniz

doktor gebelik düşündüğüm için bana vurmadı

kız aktardan papatya ile adaçayı al ama yaprak ikisini birden demle sıcak suda iç çok ii geliyor iltihaba ben yapmıştım kanlı iltihabı bile sökermiş

ohss oldum 7 ay önce iç kanama oldu ameliyat olcaktım alıncaktı son dakika yırttım çocuğumum olmamsıda büyük etkendi tedavi oluyorum bide o yüzden bebeğim olunca alıncak

klomenden oldu heralde, geçmiş olsun canım, ben de 1 ay kullanmıştım korkmuştum ya öyle olursa diye ama bende tek bir yumurta saolsun zar zor çatlamıştı :!: bi de nurtopu gibi 2 cm kist olmuştu o kadar. bakalım ist. a dönünce tekrar klomen maceralarım başlar belki de direk aşılama. Allah hayırlısını versin hakkımızda, sağlık en önemlisi.

kız aktardan papatya ile adaçayı al ama yaprak ikisini birden demle sıcak suda iç çok ii geliyor iltihaba ben yapmıştım kanlı iltihabı bile sökermiş

aa tamam alırım bide soğan kürü diyorlar ama ramazanda yapamam ki onu , yaa bu iltihap ne işi var bende anlamadım ki gitmek bilmiyor ne de belirtisi var defolup git vücudumdan yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…