- Konu Sahibi haticemavi
-
kadın doğumcu olmasam da yaz bakalım
üfff ya niye öyle diyorsunuz ki napıyım merak ediyorum küstüm size
rahim ağzı temiz kanser hücresi yok.. hafif iltihabi değişiklik varmış çok önemli birşey değil,pek çok kadında oluyor zaten belki vajinal fitil verebilir.
ay hayatım şaka yaptım nie küstün hemencik
rahim ağzı temiz kanser hücresi yok.. hafif iltihabi değişiklik varmış çok önemli birşey değil,pek çok kadında oluyor zaten belki vajinal fitil verebilir.
ya kızlar doktor sitesine de yazdım kendi doktoruma da mesaj attım kimse cevap vermiyor aramızda doktor olan yok mu yaa
aşk olsun kız şaka yapmıştım topişimizin telaşesi seni seviyorum
evet güzel bir aşı o, ama tek eşli evli barklılar için çok anlamlı gelmiyor bana, tabi çook çapkın bir eşiniz yoksa(Allah korusun şaka tabi ki) rahim ağzı kanseri yapan etken HPVvirusu cinsel yolla bulaşıyor, aşı da ona karşı geliştirilmiş. ama her rahim ağzı kanserinin sebebi HPV değil. tıp ta böyle malesef, hiçbi kesinlik yok
bir iki sene içine doğurdum doğurdum valla yoksa yumurtalarımı alcaklar benim
hoşgeldin, bizim de dileğimiz o. aminnn.selam kızlar nasılsınız bende allahtan bi melek diliyorum inşallah tez zamanda verir rabbim isteyen herkeze
evet iltihabi durumlar vajenin normal salgısının ph sını bozup spermlerin canlı kalmasına engel olabiliyor. gerçi bu şekilde de hamile kalan oluyor. hatta size ilginç bişey söyleyeyim, geçen yıl nöbette bi sezaryen almıştık, kadının bi taraf felç, beyninde tümör varmış ameliyat olmuş ama bi taraf felç kalmış, bi geldi çocuk doğdu sapasağlam, dedim ki kadın doğumdan arkadaşlara, kafa içi kitleli hasta bile hamile kalmış doğuruyor ben kalamıyorum dedimonlar da ''sorma canım bizim millet komada da olsa gebe kalır doğurur '' dediler, gülme krizine girmiştim gece gece
bu arada iltihabın tedavisini kadın doğumcun daha iyi bilir. geçmiş olsun.
kızlar ben rahim ağzı kanser aşısı olmuştum
koruyuculuğu yüksekmiş
bence sizler de olabilirsiniz
o niye o ?
:26:
selam kızlar nasılsınız bende allahtan bi melek diliyorum inşallah tez zamanda verir rabbim isteyen herkeze
ayyy Allah ım yaa gitti bizim spermler desene geçen ay da böyle oldu fitil kullandım geçmedi demek ki , benim de bi tanıdığım çikolata kisti var doktorlar hamile kalamazsın demiş, ilk denemede hamile kaldı 4 aylık şimdi nasıl olsa olmaz demişler Rabbim ne büyüksün bize de ol de olsun...ben soğan kürü yapıcam yaa iyi geliyormuş ama ramazanda da olmaz ki
doktor gebelik düşündüğüm için bana vurmadı
ohss oldum 7 ay önce iç kanama oldu ameliyat olcaktım alıncaktı son dakika yırttım çocuğumum olmamsıda büyük etkendi tedavi oluyorum bide o yüzden bebeğim olunca alıncak
kız aktardan papatya ile adaçayı al ama yaprak ikisini birden demle sıcak suda iç çok ii geliyor iltihaba ben yapmıştım kanlı iltihabı bile sökermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?