Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

evet canım aralık ayında klomenden oldu ilk deneyimdi 25 cm oldu
bissürüydü ama iç kanamaya çevirdi kanıma karıştı oda 5 gün hastanede yattım günde 8 kilo serum yedim şimdi yine klomen tedavisi oldum ovitrella vuruldum 18 inde ama çeyrek kullanıyorum klomeni 3 tane yumurta oldu :) şimdi çok dikkat ediyorum ama dostinex o yüzden kullanıyorum

aa tamam alırım bide soğan kürü diyorlar ama ramazanda yapamam ki onu , yaa bu iltihap ne işi var bende anlamadım ki gitmek bilmiyor ne de belirtisi var defolup git vücudumdan yaa

soğan kürünü bilmiyorum ama papatyayla adaçayını boğazımada çok ii gelir mesala intihap varken bendede hiç akıntı olmazdı o geçiyor önemli değil yani üşütüyosunuz kendinizi derdi drum bana

valla soğan kürü ile hamile kalanlar varmış canım burada da yazıyorlar okumuştum, kesin üşüttüm ondan o zaman

adetten önce ıslaklık olur mu ben çok ıslanmaya başladım yine bide sağ ayağım çok ağrıyor...

ıslak ve ayağında ağrıyorsa tamam bebiş geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ıslak ve ayağında ağrıyorsa tamam bebiş geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

heveslendirme beni yaaa, bugün başladı yine ıslaklık , sağ kasıkta haiften ağrı ama ayağım daha çok ağrıyor , göğüslerde bişeycik yok başka da bişey yok zaten , adete de 5 gün kaldı ben geliyorum diyebilir yani

kızlar benim bat 12 ağustos ekleyebilir misiniz?bu zamanda da belirtiler ortaya çıkar mı?kasıklarımda 3 gündür batma oluyor ve ayaklarım çok ağrıyor ayrıca acayip kramp giriyor

slm kızlar serfık cım gecmıs olsunbende gecen ay mantar ve ıntıhap var dıe fıtıl kullandım ama bu ay gayet ıyıyım budurumda dr onemlı ıstersen baska bı dr gorun belkı baska bı ılac yontemı uygular evet ıltıhap gebe kalmaya engel ama kısmet buarada bat aynı bızım sana ılk tecrubem olarak soyleye bılırımkı ılk gebelıgımde sol kasık batması yasıyordum hamıleymısım.sende dedınya var dıe bellımı olur acık soylıyımmı benımde sag kasık batıyo ayagıma dogru cekılıyo ayyyy umutlanmak ıstemıyorum husran kotu

kızlar benim bat 12 ağustos ekleyebilir misiniz?bu zamanda da belirtiler ortaya çıkar mı?kasıklarımda 3 gündür batma oluyor ve ayaklarım çok ağrıyor ayrıca acayip kramp giriyor

hayırlısı behiye azcık daha sabret test yaparsın sonra hayal kırıklığına uğrama , benim 5 günüm var bugün sağ ayağım çok ağrıyor , bu ay da sağdan yumurtlamıştım adet belirtisi de olabilri bakalım Allah gönlüne göre versin

sat ne dır cnm belkı ona gorew bısı dıyebılırım

serfıkkk ne zor beklemek dımı herseyı bebege yoruyoruz safak sayıyoruz umut edıyoruz buarada kac aydır bebek ıstıyorsun

teşekkür ederim arkadaşlar inş. umutlu haber alırız.bat adet tarihim canım

bende mantar falan yoktu canım hiiççç belirti de görünce şaşırdım zaten geçen ay sonuçta yüzde 50 -70 arası kaplı iltihap yazıyordu tekrar smear istedi tedaviden sonra, fitil kullandım , bu aykinde öyle bişey yok greenmoon a yazdım azcık iltihap var dedi geçen ki ne göre daha iyi belki de üşüttüm doktordan cevap bekliyorum bakalım mesaj attım tatilde olduğu için, geçen ay soldan yumurtlamıştım bu ay sağdan şuan sağ ayak çok ağrıyor batma yokta umutlanmak istemiyorum ama inş hamileyizdir yaa ne biliyim ben bu ay grip oldum verimli olamadık pek stresliydim eşimle de karar aldık gün falan hesaplamayacağım herşeyi oluruna bıraktık bu ay olmazsa bayram hediyesi olarak gelir bebişimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…