- Konu Sahibi haticemavi
-
serfıkkk ne zor beklemek dımı herseyı bebege yoruyoruz safak sayıyoruz umut edıyoruz buarada kac aydır bebek ıstıyorsun
evet tansel beklemek zor, gerçi ben daha yeniyim bu ay 2. denememiz arkdaşlar bilirler çok sabırsızımdır , topiğin telaşlısıyımo nedenle hemencik olsun istiyorum , bide yaş gidiyor çocuğum bana nine demesin diye bütün çabam
evet tansel beklemek zor, gerçi ben daha yeniyim bu ay 2. denememiz arkdaşlar bilirler çok sabırsızımdır , topiğin telaşlısıyımo nedenle hemencik olsun istiyorum , bide yaş gidiyor çocuğum bana nine demesin diye bütün çabam
cnm bısı soylıyımmı 8ay bebek aradık tarıhı tarıhıne kecı boynuzları ballı cevızler derken bır suru yontem sonra ıs teklıfı geldı boyle olmucak dedım ıse gırdım oay esımle asla plan yapmadık eskısı gıbı ılıskıyede gırmedık duzen yoktu belımın altına yastık bıle koymadım veee 9 aysonra hamıle kaldım ve sok sok hayatta o ay hamıle kalcagımı dusunmemıstım sen en ıysını yapmıssın burada yerlesme kanaması geldımı hıc benım ılkkınde gelmıstı bunda bısı yok tabı
serfikk bende hemen olsun istiyorum bizimde 2.ayımız deneme de kafamda çok büyütüyorum hatta eşim bile kızıyor hayal kırıklığına uğramanı istemiyorum diyor ama napim elimde değil bekliyorum dört gözle günleri
herkes o şekil hamile kalıyor tanselcim sakin olmak lazım düşünmemek gerek şartlamışız kendimizi bişeye yapıp duruyoruz, bir sürü kaza ile hamile kalan var hepsi mi yumurtlama gününe denk geldi mesela ben bizimkiler istememiş beni 10 sene sonra gelmişim , iyiki de gelmişimo nedenle napıyoruz hesap kitap yok bu saatten sonra rahatız rahat kanama olmadı canım yaa zaten hamile değilimdir benimkisi adet ağrıları başladı yine ayaklarıma vuruypr zaten önceden
behiye ben bi karar aldım baktım yıpranıyorum çok afedersiniz cinsel hayatta böyle robot gibi olduk bi önemi kalmadı rahat olmaya karar verdik yoksa olmayacak biliyorum artık kafaya takmıyorum sen de takma canım
tmm cnm oyle dıyosan kendını kaptırmaman cok hos ıyı haber alınca 1000 kat daha sevınırsın.buarada gebelık sancılarıyla adet sancıları aynı ayır edemezsın emın ol sadece son gunlerde bel agrısı yapıyo acayıp derecede derken hamıle oldugunu ogrenı verıyorun zaten daha 2 ay olmus benım tam bu ay 1 yıl oldu bazen dıyorum olsaydı 3 aylık olcaktı bıle ama rabbımın takdırı vaktı var
doğru söylüyorsun canım hayırlısını dileyelim ve bekliyelim...
slmmmmmmmmmmmmmmmm nabrsnz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
doktora gittin mi hiç canım bi sıkıntı falan yoktur inş, benim adet zamanı ölüyorum bel ve ayak ağrısında gece de uyuyamıyorum bakalım canım kısmet
iyidir melek sen nasılsın , bebiş nasıl, ben yine ıslanmaya başladım canım sağ ayağımda çok ağrıyor
bebeiş iyi sanrm teyzesi ıslanmamı kasık agrın aygınamı vuruyr canım anladgm
evet ıslaklık var yine kasıkta çok ağrı olmasada ayağım çok ağrıyor damar çekiyor sanki
canım hayırlısı inş ama benm kasık agrısı ayaga vuruyrdu bazen hafifte olsa ıslaklık nasıl kıvamı nasıl yumurta akı gibi degl demi
hatcem naber unutmadan soylıyım 150 cektım aksamada ceker yazarım
serfık cım dr yıl oldu dedıgım ıcınmı neden hıtmedın dıe sordun
anlamadım ki canım bende bi kasık ağrıyor gibi sonra geçiyor ayak ağrısı müthiş ama, ıslaklıkta altına kaçırmış gibi akıntı görmüyorumşuan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?