Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

evet canım dr bir yılı normal görüyor ya ondan sonra problem var mı diye bakıyorlar

evet cnm anladım ama 4 ay gonce bı hamıllelık gecırdım ya yanı hamıle kala bılıyorum cok sukur sonra dr 3 ay koruncan dedı yasak daha bu ay kalkınca 1 yılı buldu

1000 oldu kızlar herkesten allah razı olsun boş çevirmez inşallah ellerimizi hafta sonu yokum siz yazın ben alırım burdan ok kendinize ve bebişlerime ii bakın

canlarım hepinizi öpüyorum çıkıyorum ben kendinize iyi bakın haftasonu giremeyebilirim , belim de ağrımaya başladı hayır olsun bakalım, pazartesi güzel haberlerle inş 54:

canlarım hepinizi öpüyorum çıkıyorum ben kendinize iyi bakın haftasonu giremeyebilirim , belim de ağrımaya başladı hayır olsun bakalım, pazartesi güzel haberlerle inş 54:

inşallah canım bekliyoruz iyi haberlerini

belkide öyle istedgmz için söylüyrz insan kibar olurda allah razı olsn der oda baya degşk davranmş yani

ay o da benim kuzum yaa 8 aydır uğraşıyo pco var ondada her ay bi ümitleniyo günüm geçti diye sonra yeniden hamile olmadığını öğrenince yıkılıyo

kılzar ben de çıkıyorum hadi size iyi eğlenceler :87:

cansularımmm tatlışlarımm nasılsınızz neler yapıosunuz hiç birinize denk gelemiorum ya çok üzüzlüorummm(

özelden yazışıoruz ferdat85 ile 50 adet hilal arkadaşımıza okuduğunu söyledi allah razı olsun listeye bi 50 eklersin artık canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…