- Konu Sahibi haticemavi
-
hadi hayırlısı canım sanki içime varmş gibi gelyr ama allahım bilir tabi hayırlısı
haticee 100 eklermisin, annem geldi de ona da söyledim okuyor, ben tekrar yazarım okudukça ben de nasipse yarın başlıyorum okumaya. Allah razı olsun hepinizden. öpüldünüz kızlar
hadi hayırlısı canım sanki içime varmş gibi gelyr ama allahım bilir tabi hayırlısı
evet canım dr bir yılı normal görüyor ya ondan sonra problem var mı diye bakıyorlar
allah razı olsun 950 olduu
hamişsin yaa içine doğru doğuyordur belki inşallah yaa inşallah , hayırlısı tabiki de ilk önce
hamişsin yaa içine doğru doğuyordur belki inşallah yaa inşallah , hayırlısı tabiki de ilk önce
banada öyle geliyor ama geçen bi arkadaşa daha dedim senin tutmuyo o zaman yoktur dedi bana
hatice ben 100 yazmışım sonra düzelttim 120 diye ama sen toplamışsın bile 20 daha eklenecekyani canım. Yemek vaktii afiyet olsun herkese görüşürüz.
hayırlısı tabi canım zamanı vardr belki ama gelck inş zanmanında
aşkolsn haticecm bana slm vermedm bak bende bebişimde kızdk sana teyzesi
canlarım hepinizi öpüyorum çıkıyorum ben kendinize iyi bakın haftasonu giremeyebilirim , belim de ağrımaya başladı hayır olsun bakalım, pazartesi güzel haberlerle inş54:
belkide öyle istedgmz için söylüyrz insan kibar olurda allah razı olsn der oda baya degşk davranmş yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?