Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım çok herhalde merhaba bu arada benim bat 28 idi ama rengli olmadım daha ama sanıırım kist oluştu bende ondan olmadım gibi gelio kendimi ümitlendirmek istemiorum çünkülümm:)
senin hamişlik nadıl gidio

selamlar herkese
hepimiz güzel bir gün olması dilerim

bat 2 ağustos
dün test yaptım negatif
bu ay da fos çıkcak anlaşılan

haticee 85 ekleyebiliriz, okumaya devam eden herekse teşekkür ALLAH RAZI OLSUN güzeller, şimdi öğleni kılıp çıkıyorum akşam okumaya devam edip tekrar buraya sayı yazarım, hamile haberi yok değil mi bildiğim kadarıyla, ahmileler de sıcakta dikkat etsinler lütfen çooooooooooook sıcak yaw

herkez hafta sonu tatılı yapıyor sanırım kımsecıkler yok hatıce 200 eklermısın yengeme ve kızına cektırıyorum ben daha bugun cekemedım aksama inş
buarada kızlar umıtlenmek ıstemıyorıum ama hamıle gıbı hıssedıyorum cunkı kucagıma alamadıgım bebegımde yasadıgım belırtılerım var mesela sag kasıgım kasıyor belım agrıyor sol tarafım tansıyonum ıkı gundur delırttı benı bıde mıdem bulanıyo eger bana oyle gelmıyosa umutluym tabı pskolojık olabılır bat 4 agustos

kızlar buarada sagım kasıyo demıstımya sankı sıslık var gıbı gelıyo esım benden heyecanlı ntest yapalım dedı ama daha erken beklemem lazım

Allah razı olsun inşallah hamilesindir ve sağlıkla devam eder canım.

benden de bir 200 daha ekleyebilirsin hatice.

gece daha okurum inşallah.....

canımcım ferdat85 arkadaşımız hilal arkadaşımız için bir 50 daha okuduu onuda eklersen sevinirim.
bu arada okunacaklar listesine ferdat85 ide eklemeyi unutmayalımmm :)) öpüorum seni tatlişşkomm

kristatbebek senin yaş kaçtı
kaç aydır deniyordunuz
ve yaş kaç acaba
canım 25 yaşındayım bir oğlum var 5 yaşında 2 senedir ikinciyi denioruz durum böyle yani :)) 3 kere klomen tedavisi yaptım ama sonuç hüsranla bitti hayırlısı dediğim gibi allah uygun görmedi vakti var daha herhalde eğer gelirse başımın üstünde yeri olucak her zaman :) sabırla beklicemm

kristal nasılsın bebeeeemmm,kız neler olmuş öbür topikte
iyiyim tatlişkomm sorma valla bende girdim şok oldum bizim tombiş iki profil açmış karakiz06 die birde biliosun tombistombis ikisinide kukla gibi oynatmış işte açtığı topiğe adam toplamak için kapıştırıomuş ikisinide kk_bayansu arkadaşımız karakiz06 yı şikayet etmiş sonra bu olay ortaya çıktı demekki sorunlu biriymiş ama anlamadık hiç birimiz hoş sohbetliydi sürekli yazışırdık ee insan oğlu kavun deilki koklayasın :)) böyle yani canımmm sen nasılsın hiç denk gelemioruz adet oldunmu merak ediorum ben daha hastalanmadım 28 i idi tık yok :))
:130:

Günaydin bayanlar dün temizlik filan yaptim bugün misafirim var pek giremem herhalde
Beni unutmayin diye selam veriyim dedim
Bu arada fazla okuyamiyorum 20 tane alir misiniz

Günaydin bayanlar dün temizlik filan yaptim bugün misafirim var pek giremem herhalde
Beni unutmayin diye selam veriyim dedim
Bu arada fazla okuyamiyorum 20 tane alir misiniz
günaydın tatlımm seniunuturmuyuz heççç :)) allah kolaylık versin sıcakta zor valla temizlik misafir ağırlamak :) hatcecim duydun mu gıı bi 20daha ekleee

+ 200 daha ekleyelim, annecim sağolsun

hafta sonu buralar sessiz bakıyorum. görüşürüz yarın hareketlenir yine heralde..

arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba ben devamlı bu temmuz topiğine giriyordum arkadaşlık çok güzeldi tal arkadaşımızda hiç takip etmedi herkez dağıldı ben son bir haftadır yoktum ama neler olmuş biliyormusunuz bu tombiş arkadaşımıza çok kızdım bir yandan da üzüldüm onun olaylarını duyunca biraz araştırdım arkadaş diğer topiklerde bir sürü yalan söylemiş karakız nıcınde önce 4 kızı olduğunu yetimhanede büyüdüğünü yazmış sonrauyanık arkadaşlardan biri yalanını yakalamış sonradan tabiki başka yalanlar bu tombiş denen arkadaş bence 40 yaşın üstünde ve çocuğu olmamış bu yüzdende psikolojisi bozulmuş bu tombiş rumuzunda bence kerçek kendisiydi okarakızdan sonra aklı başına geldi heralde tombişi açtı sonra tabi yine ortalığı karıştırdrdı yalancının mumu yatsıya kadar derler ya tombiş can eğer bunları okuyorsan ne olur aklını başına topla doğruluktan ayrılma ne yaşarsan yaşa bunları niyemi yazdım seni gerçekten arkadaş olarak çok sevmiştim ve şok oldum kimseye güven kalmamış gerçekten anne değilsen ve psikolojik sorunların varsa allahtan sana şifa diliyorum inşallah en kısa zamanda anne olursun allaha emanet ol

150 tefriciye daha okuduk. Allah kabul eder inşallahhh!!!

sub hoşgeldin topiğe . ben de şok oldum ama konuşmak istemiyorum, gelip kendini savunamayan biriyle ilgili konuşmaya gerek yok, muhtemelen banlanmıştır çünkü.

mübarek ramazanda başlıyor, hepimize bolca bağışlanma ve hayırlı haberler getirsin bu güzel mübarek ay..

ovulasyon mikroskobum da gelmedi daha merak içindeyim bu aya yetişecekmi o cihaz

canım tüm yazdıklarına katılıyorum.....artık dön aramıza sende kıs:))

canım nasılsın allah kabul etsin hızlı bir şekilde okunuyor valla ben daha okuyamıcam çünküüm kırmızılar geldi bugün 12 gibi ühühühühüühneysee hayırlısıııı evet ramazanımız herkese mübarek olsun bolluk ve bereket içinde geçmesini diliorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…