Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım tüm yazdıklarına katılıyorum.....artık dön aramıza sende kıs:))

tamam yeni regliden çıktım yine kendime yenii belirtiler aramaya başlarım artık ee napalım sabırsızıs işte Allh ne zaman yazdıysa o zaman olur tabiki hayırlısı inşallah canım bu tefriciye hakkında bilgi verirmisin ne zaman okucaz ve kaç tane bende okuyayım hepimizin ramazanı şerifimiz hayırlara vesile olur inşallah iyi gecelr

100 tefriciye daha okunduu.

sub bu hafta başladık, ilk bana okunuyor, kim kaç okuduysa buraya yazıyor hatice topluyor, yarın sayıyı toplayıp kaç eksiğimiz var söyleyecek, var daha baya.. sanırım perşembe biter sonra da başka birine başlanacak sırayla hepimize inşallah ,

iyigeceler arkadaşlarr

günaydın arkadaşlar nasılsınız, nasıl gidiyor orucun ilk günü, daha başındayız gerçi günün, hamileler siz tutmuyorsunuz değil mi, sakın ha, kaza edersiniz sonra, bebişleri susuz bırakmayalım sıcakta lütfen.

bu arada 100 tefriciye daha ekleyebiliriz hatice

günaydın canım hoşgeldin nasılsın alah kabul etsin canım 2205 son sayı

günaydın kızlar nerelerdesiniz başka topic mi açıldı haberim yok, var mı hamiş haberleri :)
hatice 50 tane okudum ekler misin canım , çok fazla okuyamıyorum sahurda bu kadar geldi elimden:)

günaydın kızlar nerelerdesiniz başka topic mi açıldı haberim yok, var mı hamiş haberleri :)
hatice 50 tane okudum ekler misin canım , çok fazla okuyamıyorum sahurda bu kadar geldi elimden:)

günaydın canım hoşgeldin allah razı olsun ekledim canım burda olan bi arkadaşta yeni topik açmış hamile haberide yok bildiğim kadarıyla

:) bilmiyorum canım kim nerde olmak istiyorsa orada olsun son 4 gün ve bende hiç bişey yok

off hatice az kaldı bat a bende belirti falan aramıyım diyorum etrafımdakiler herkeste belirti olmaz diyor ama elimde değil göğüslerim çok acıyor iki gündür sağ tarafımda ağrı var bazen akıntı aman anlamadım ki karnım da ağrıyor öyle bişeyler işte bu ay umutlanmıyorum ama bebişlerimiz bayram hediyesi olsun bize:)

bu haftasonu eşimin yanına gideceğim kızlar normalde ovulasyonum o zamana denk geliyor gibi inşallah erken veya geç olmaz, hayırlısı olsun, ne zor işmiş yaw...

bende hiç belirti yok sadece akıntım hala var okadar ama içim kıpır kıpır benim keşke olsun olmazsada bu ay kendimi diğer zamanlar gibi umutlandırmadım ben bu ay olmazsa bidaki ay ama olucak sadece çok nazlı diyorum okadar :)

bu haftasonu eşimin yanına gideceğim kızlar normalde ovulasyonum o zamana denk geliyor gibi inşallah erken veya geç olmaz, hayırlısı olsun, ne zor işmiş yaw...

günaydın canım hayırlısı olur inş , ovulasyon falan düşünme olacağı varsa oluyor zaten hiç kafana takma stres yok )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…