- Konu Sahibi haticemavi
-
canım tüm yazdıklarına katılıyorum.....artık dön aramıza sende kıs:))
özelden yazışıoruz ferdat85 ile 50 adet hilal arkadaşımıza okuduğunu söyledi allah razı olsun listeye bi 50 eklersin artık canımm
günaydın arkadaşlar nasılsınız, nasıl gidiyor orucun ilk günü, daha başındayız gerçi günün, hamileler siz tutmuyorsunuz değil mi, sakın ha, kaza edersiniz sonra, bebişleri susuz bırakmayalım sıcakta lütfen.
bu arada 100 tefriciye daha ekleyebiliriz hatice
günaydın kızlar nerelerdesiniz başka topic mi açıldı haberim yok, var mı hamiş haberleri :)
hatice 50 tane okudum ekler misin canım , çok fazla okuyamıyorum sahurda bu kadar geldi elimden:)
Günaydın Kızlar,
Nasılsınızzz, varmı yeni güzel haberler
canım herkes o topicte mi tolanıyor artık anlamadım ki:)
:) bilmiyorum canım kim nerde olmak istiyorsa orada olsun son 4 gün ve bende hiç bişey yok
off hatice az kaldı bat a bende belirti falan aramıyım diyorum etrafımdakiler herkeste belirti olmaz diyor ama elimde değil göğüslerim çok acıyor iki gündür sağ tarafımda ağrı var bazen akıntı aman anlamadım ki karnım da ağrıyor öyle bişeyler işte bu ay umutlanmıyorum ama bebişlerimiz bayram hediyesi olsun bize:)
bu haftasonu eşimin yanına gideceğim kızlar normalde ovulasyonum o zamana denk geliyor gibi inşallah erken veya geç olmaz, hayırlısı olsun, ne zor işmiş yaw...
bu haftasonu eşimin yanına gideceğim kızlar normalde ovulasyonum o zamana denk geliyor gibi inşallah erken veya geç olmaz, hayırlısı olsun, ne zor işmiş yaw...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?