Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ovulasyon mikroskobum geldiiii, onunla uğraşıyorum şimdi denedim ama pek anlayamadım, sanırım bugün benden çekeceği var bu aletin neyse alıştıktan sonrası kolay, sanırım üreme değil şeklinde bir sonuç çıkacak ki zaten değil

yaa kızlar ben bu kaza ile hamile kalanlar var ya onları anlamıyorum hepsinin de yumurtlama gününe mi denk geliyor , bide ilk geceden hamile kalanlar var nasıl oluyor peki bi açıklama getirin şu olaya yaaa

çocuk düşünmeyince daha kolay çocuk oluyor sonucu çıkıyor buradan keşke biz de korunurken kaza yaşasaydık ta böyle şimdi uğraşmasaydık..

çocuk düşünmeyince daha kolay çocuk oluyor sonucu çıkıyor buradan keşke biz de korunurken kaza yaşasaydık ta böyle şimdi uğraşmasaydık..

işte püf nokta bu , düşünmeyelim de gelsin bebeler yaa bu ay öyle deneyeceğim eşimle karar aldık, bakalım ne olacak:)

banada anlatınya bu saaten sonra nasıl düşünmeyim yumurtlamagünümü artık hemen hemen nerdeyse her şey hakkında az çok bilgimiz var dr olacam yakında nerdeyse

banada anlatınya bu saaten sonra nasıl düşünmeyim yumurtlamagünümü artık hemen hemen nerdeyse her şey hakkında az çok bilgimiz var dr olacam yakında nerdeyse

doktorlarda kızıyor zaten her şeyi araştırmayın okumayın diye tamamen psikolojik biz de ne var ne yok biliyoruz maşallah:):)
Dilerim Rabbimden şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin ilk önce karnımız dolsun sonra kucağımız , sahurda hepiniz için dua ettim
bu ay hamiş değilsek, bi daha ki ay bayram şekerlerimiz gelsin

ben henüz iyiyim odam serin Allah a şükür. tek sorunum ovulasyon cihazının parlak ışığına uzun süre bakmaktan şuan görme problemi yaşayan gözlerim senden naber

slm kızlaarrrr çok susadım:18:
nasılsınız bakalım

iyidir bayansu sen nasılsın, bayağıdır yoksun ya da ben mi görmüyorum seni:):)
ne oldu kırmızıları gördün mü en son okuduğumda karnın çok ağrıyordu sanırım...
susuzluk deme canım yaa ben zaten bütün gün işte çene çalıyorum dilim damağım kurudu
, susamak yok

hoşgeldin canım allah kabul etsin ay yat uyu kız ozaman çabuk geçer
hoşbuldukk kıss yatardım aslında da oğlumu aile hekimimize götürdüm biraz rahansızda (ishaL)
ben henüz iyiyim odam serin Allah a şükür. tek sorunum ovulasyon cihazının parlak ışığına uzun süre bakmaktan şuan görme problemi yaşayan gözlerim senden naber

geldi demek ccihaz inşallah işe yarar canım bende napiim işte bugün itibariyle 28 günden hesaplarsak batı 4 gün geçti 30 dan hesaplanırsa 2 gün beklicem ama 10 günü doldurmak istiyorum:78:

yemekten çok su içi zorlucak bizi Allah oruç tutanların yardımcısı olsun aklına yemek ve su getirmesin iftara kadar..Amin.

sağol cnm iyiyim şimdilik o ağrı 2 gün sürdü ama şu anda yok çok şkür 4 gün geçti kırmızı kart yemedim
dün gece 2 lt su içtim sabah namazını kılarken geri çıkarcaktım nerdeyse ama yine susadım ben yaaa zaman geçmio

aaa bat geçmiş test yapmıyosun ne ayıp nasıl dayanıyosun ya, normalde de gecikirmiydi, bize güzel haber vereceksin heralde mübarek ayda hadi bakalım

aaa neden bekliyorsun ki test yap test hadi boşver belirti var mı peki canım

oğluna geçmiş olsun kız test niye yapmadın ne meraksızzzzzzzzz şeysinn hadi sevindir bizi mubarek günde

aaa bat geçmiş test yapmıyosun ne ayıp nasıl dayanıyosun ya, normalde de gecikirmiydi, bize güzel haber vereceksin heralde mübarek ayda hadi bakalım

aaa neden bekliyorsun ki test yap test hadi boşver belirti var mı peki canım

kızlarrr yaa cuma günü yaptım negatifti çıkmaması normalmi sizce yada bebek yok ondan çıkmadı belirtim var biraz tabi çok uyuyorum ve hafif sancılarım oluyor ne biliim yaa çözemedim bende beklicem 6 gün daha geçsin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…