- Konu Sahibi haticemavi
-
günaydın kızlar..:))
çocuk düşünmeyince daha kolay çocuk oluyor sonucu çıkıyor buradankeşke biz de korunurken kaza yaşasaydık ta böyle şimdi uğraşmasaydık..
işte püf nokta bu , düşünmeyelim de gelsin bebeler yaa bu ay öyle deneyeceğim eşimle karar aldık, bakalım ne olacak:)
banada anlatınya bu saaten sonra nasıl düşünmeyim yumurtlamagünümüartık hemen hemen nerdeyse her şey hakkında az çok bilgimiz var dr olacam yakında nerdeyse
slm kızlaarrrr çok susadım:18:
nasılsınız bakalım
slm kızlaarrrr çok susadım:18:
nasılsınız bakalım
hoşbuldukk kıss yatardım aslında da oğlumu aile hekimimize götürdüm biraz rahansızda (ishaL)hoşgeldin canım allah kabul etsin ay yat uyu kız ozaman çabuk geçer
ben henüz iyiyim odam serin Allah a şükür. tek sorunum ovulasyon cihazının parlak ışığına uzun süre bakmaktan şuan görme problemi yaşayan gözlerimsenden naber
iyidir bayansu sen nasılsın, bayağıdır yoksun ya da ben mi görmüyorum seni:):)
ne oldu kırmızıları gördün mü en son okuduğumda karnın çok ağrıyordu sanırım...
susuzluk deme canım yaa ben zaten bütün gün işte çene çalıyorum dilim damağım kurudu
, susamak yok
hoşbuldukk kıss yatardım aslında da oğlumu aile hekimimize götürdüm biraz rahansızda (ishaL)
geldi demek ccihaz inşallah işe yarar canım bende napiim işte bugün itibariyle 28 günden hesaplarsak batı 4 gün geçti 30 dan hesaplanırsa 2 gün beklicem ama 10 günü doldurmak istiyorum:78:
hoşbuldukk kıss yatardım aslında da oğlumu aile hekimimize götürdüm biraz rahansızda (ishaL)
geçmiş olsunnn
geldi demek ccihaz inşallah işe yarar canım bende napiim işte bugün itibariyle 28 günden hesaplarsak batı 4 gün geçti 30 dan hesaplanırsa 2 gün beklicem ama 10 günü doldurmak istiyorum:78:
sağol cnm iyiyim şimdilik o ağrı 2 gün sürdü ama şu anda yok çok şkür 4 gün geçti kırmızı kart yemedim
dün gece 2 lt su içtim sabah namazını kılarken geri çıkarcaktım nerdeyse ama yine susadım ben yaaa zaman geçmio
aaa bat geçmiş test yapmıyosun ne ayıpnasıl dayanıyosun ya, normalde de gecikirmiydi, bize güzel haber vereceksin heralde mübarek ayda hadi bakalım
aaa neden bekliyorsun ki test yap test hadi boşverbelirti var mı peki canım
oğluna geçmiş olsun kız test niye yapmadın ne meraksızzzzzzzzz şeysinn hadi sevindir bizi mubarek günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?