Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hey ben geldim
hatice 50 tane daha ekle listeye cicim
ay bu arada sabah burda bir yolu kapatmışlar dolana dolana trafik filan 20 dklık yolu 1,5 saatte geldim
ramazanın ilk günü sıcağın altında tüm enerjim bitti işkence gibiydi

çıkmayabiliyor geç döllenme olduysa İNŞALLAH VARDIR BEBEK.. ateşine bakıyormusun sabah kalkmadan, benim mesela 36.5 un altına düştümü diyorum tamam bebek yok, 2 aydır adete yakın bakıyorum öyle oluyor, bu ay baştan itibaren düzenli ölçmeye başladım, 36.2-36.4 civarı devam ediyor, ovulasyon olunca yükselecek, ve belki kimbilir bu sefer hiç düşmeyecek...

hoşgeldin canım nasılsın ne var ne yok ekledim allah razı olsun

inşallah canım ölçmüyorum ateşimi ztn koltukaltı ihazım var o olurmu ? ama bir kadının en az 21 en fazla 35 sürüo regl gün aralığı benim şu an

32. gün(üm)

Son düzenleme:

çok şükür kırmızları görmedin daha:) hiç sorma yaa ben de dün 4-5 bardak su içtim aynen çıkaracaktım ben de :):) zaman geçer geçer düşünme canım hadi test al yap belki bebişin var ona göre orucuna devam edersin annesi:) bende de iki günden beri ağrı var sağ tarafta gögüslerim çok acıyor yatınca sızlıyor anlamadım ki adet olcam sanırım ondan bu hafta dananın kuyruğu kopacak hatice ile benim hayırlısı:)

kızlar günaydın nasılsınız? ben kötüyüm bu sabah bulantılarım, kusmalarım başladı ve baş dönmelerim başlarım belirtim yok belirtim yok deyip ordalarda geziyordum al işte sana belirti :76::76::76:

kızlar yaa bu arada ateşi normalde 35 derecelerde seyreden var mı benim öyle çıkıyor 2 gündür ölçemedim gerçi temizlik yaparken nereye koymuşsam bulamadım

ayyy çok güzelll tadını çıkar kızzz yalnız varya harbi kafayı yedim sevindiğim şeye bak

Dayan canım dayan tuzlu bişeyler yee canım boş bırakma mideyi

canım cuma günü yaptım negatifti ondan biraz daha bekliim bari 3 gün daha geçsin çünkü ben bugünde test yaparsamda çıkmazsa gerçekten sinir olurum bari bekliim biraz daha bakarsın müjdeli haberi hepbirlikte veririz olmaz mı:13:

günaydınnn ohh oh ne güzel

herkeze günaydın nasılsınız bakalım geçmişi okudumda bir kaç arkadaşımız hamilelik şüphesi var inşallah hamiledirler bende tefriciyee okuyacam akşama bildiririm kaç tane okuduğumu inşallah öpüyorum sizi

anladım canım hadi bakalım bekle azcık daha sabredelim dediğin gibi birlikte veririz müjdeli haberi bi bakmışsın bir günde 4-5 hamiş haberi

50 daha okudum hatice, ateş ölçen arkadaşlar, ağızdan dijital termometre ile ölçün, ve sabah yataktan hiç kalkmadan su içmeden tuvalete gitmeden önce, en az 3 saat uyuduktan sonra ölçülecek. hep aynı saatte olmalı.

hayatım yaa ben onu ağzıma almak istemiyorum ki nasıl temizlenecek

çok uykum varrr, başım ağrımaya başladı ve çalışmak istemiyorum :95: bu arada kızlar ben gece baş ağrısından komaya girdim minoset yoktu parol içtim mecburen yoksa ölecektim bişey ollmaz sanırım daha hamile olup olmadığımı bilmiyorum

ayyy çok güzelll tadını çıkar kızzz yalnız varya harbi kafayı yedim sevindiğim şeye bak

ayy tadını çıkarmak mı kızlar baş dönmesi ve bulantası anlatamam ama yinede güzel bebişim benimle olduğunu hissettiriyor

Dayan canım dayan tuzlu bişeyler yee canım boş bırakma mideyi

canım tuzlu değil o anca bişeyler yemenin düşüncesi bile çok kötü

günaydınnn ohh oh ne güzel

ohh yaa ohh görücem sizi parmağınızı bile kılmıldatmak istemiyorsun

ayy senin batın geçtimi kız seni heveslendirmak istemem ama benimde başım çok ağırıyordu gerçi hala ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…