Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar yaa ilk aşermemi yaşadım. hep şaşırırdım nasıl oluyo böle diye
dün gece cnm bi ayvalık tostu çekti anlatamam buram buram kokuyo tadı gelio ağzıma falan. çok tuaf bi duygu ya. normalde mecbur kalmazsam yemem
eşim aldı geldi 5 tane daha olsa yerdim valla....
bugünde doktora gtcem zaman geçmiyo yaaa offfss.......

ohh yarasın bebise ama dikkat et hep böyle şeyler çekmesin canın sonra hepsi sana kilooo ben şimdi hamile platesi yapmıcam birde tavsiye ederim çok rahatlatıyo

Ay benim normal halim hamile gibi zaten sürekli canım o anda olmayan birşeyler ister :)))
Bir de hamile olsam ne olurum ben vallahi allah çevremdekilere sabır versin

ohh yarasın bebise ama dikkat et hep böyle şeyler çekmesin canın sonra hepsi sana kilooo ben şimdi hamile platesi yapmıcam birde tavsiye ederim çok rahatlatıyo

işe gel git hangi ara yapcaz bu platesi yaa :85:
öle bi uyku bastıki ayyy uyucam valla şimdi... bide bugün bi başdönmesi var bende düz yürüyemiom
saat 6,30 olaydı bi göreydim bebeğimi çok rahatlıcamda offf offf. kalp pıt pıtlarınıda duyarmıyım acaba?

:):) bende de bugun başladı baş dönmesi uyku ve bulantı bizde yarın 7. haftamıza giriyoruz buarada kalp atışlarını görürsün ama duyabilirmisin bilmem o daha ilerde duyuluyordu galiba ama belkide duyarsın inş. ben duyamamıştım ama gördüm

kızlar hayırlı bebıslı ramazanlarımız olsun ıns
hatıcem 50 eklermısın daha cekıcem gun ıcınde ıns sefık hatıce ne gelmez 4 agustosmu kafayı yıcem anlarsınız benı ıns ogun cumlemız adet olmadık olur kımse mutsuz haber vermez allah hepımızı sevındırsın hayırlısıyla sansıma yıne kımsecıkler yok herkeze ramazan carptı galıba

kızlar hayırlı bebıslı ramazanlarımız olsun ıns
hatıcem 50 eklermısın daha cekıcem gun ıcınde ıns sefık hatıce ne gelmez 4 agustosmu kafayı yıcem anlarsınız benı ıns ogun cumlemız adet olmadık olur kımse mutsuz haber vermez allah hepımızı sevındırsın hayırlısıyla sansıma yıne kımsecıkler yok herkeze ramazan carptı galıba

allah kabul etsin canım 3000 oldu.bende hiç bir belirti yok bu ayda olmadı yani aman napalım aylar bitmediya elbet benimde vakit zamanım gelecek ama dimiii sen nasılsın

bebisssssss ve bol bol dua

dualarım seninle ve bebişinle canım , Allah kucağna almayı nasip etsin..amin

gitmek yok başka topiğe yasak

amin canım inş, güzel haberler veririz ...fenalardayım başım ağrıyor bu saate kadar iyi dayandım zaten offf kötüyüm

ayy evet kız ne hava atarız hiç anlamadan oldu bende şaşırdım hiç beklemiyordum diye

görümcem öyle dedi valla benim hiç belirtim olmadı diye adeti gecikince anladı, zaten adet belirtileriyle aynı değil mi o nedenle farketmiyor insan tabi bizim gibi her şeyi araştırmayanlar canım:):) havamız olur bizim de evet

görümcenden aşağımı kalcan kız hem ben bilgim olduğu halde anlamadım dersin bidee off koptum

ayyy esım gect benı kendımı hamıle gıbı hıssedıyorum dedım dun alıs verıste sutler ballar cerezler bebege yararlı ne varsa aldı bıde bana sen oruc tutma ıstersen dedı duyanda hamıle sanır oyy kocamada hıc kıyamam cok ıstıyorda allah buyuk ıdrar testı yapalım dedı dun daha gunum bıle gecmedı cıkmazkı bısı kafayı yedık anlıyacagınız bız karı koca

250 salatı tefriciye daha okuduk.

iftardan sonra ancak aklım başıma geldi yazabiliyorum, son 3 saati uyuyarak geçirmesem bayılabilirdim

nasılsınız herkese hayırlı ramazanlar diliorum inşallah allah herkesin dualarını kabul eder dün tombistombisin profiline baktım kızlar kendisi dün akşam 18:20 da giriş ypmış girebiliomu acaba yaw:)

canım senin bitti benim başladı :)) canım şimdi hilal arkadaşımıza okuoruz sırayla gezicez :) senide listeye ekliyelim gerçi benim çok faydam olmadı toplam 70 adet okuya bildim utanorum kendimden ama napimm hastalandımm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…