- Konu Sahibi haticemavi
-
kızlar yaa ilk aşermemi yaşadım. hep şaşırırdım nasıl oluyo böle diye
dün gece cnm bi ayvalık tostu çekti anlatamam buram buram kokuyo tadı gelio ağzıma falan. çok tuaf bi duygu ya. normalde mecbur kalmazsam yemem
eşim aldı geldi 5 tane daha olsa yerdim valla....
bugünde doktora gtcem zaman geçmiyo yaaa offfss.......
ohh yarasın bebiseama dikkat et hep böyle şeyler çekmesin canın sonra hepsi sana kilooo ben şimdi hamile platesi yapmıcam birde tavsiye ederim çok rahatlatıyo
işe gel git hangi ara yapcaz bu platesi yaa :85:
öle bi uyku bastıki ayyy uyucam valla şimdi... bide bugün bi başdönmesi var bende düz yürüyemiom
saat 6,30 olaydı bi göreydim bebeğimi çok rahatlıcamda offf offf. kalp pıt pıtlarınıda duyarmıyım acaba?
kızlar hayırlı bebıslı ramazanlarımız olsun ıns
hatıcem 50 eklermısın daha cekıcem gun ıcınde ıns sefık hatıce ne gelmez 4 agustosmu kafayı yıcem anlarsınız benı ıns ogun cumlemız adet olmadık olur kımse mutsuz haber vermez allah hepımızı sevındırsın hayırlısıyla sansıma yıne kımsecıkler yok herkeze ramazan carptı galıba
bebisssssss ve bol bol dua
sağol tatlım darısı inş başına isteyen herkese beslenmeme önem göstermeliyim tabiki kızlar sizde öyle şimdi işyerine yumurta pişirme makinası alıcam her sabah burda yumurta pişiricem domates salatalık peynir bunları da unutmadım ben sabahları 1 saat erken geliyorum trafiğe kalmamak için o 1 saati böyle değerlendiceminş sizinde olduğunda burdan konusuruz derizki bugun bunları yedik yarın bunları yices çok ii geliomus onu yemeyin kızlar zararlıymış ay ne güzel olıur burda öyle topiğler var ama ben size çok alıştım başka biyere gitmek istemiyorum sabah bi yere uğradım topiğlere bektım hiç ısınamadım
kızlar hayırlı bebıslı ramazanlarımız olsun ıns
hatıcem 50 eklermısın daha cekıcem gun ıcınde ıns sefık hatıce ne gelmez 4 agustosmu kafayı yıcem anlarsınız benı ıns ogun cumlemız adet olmadık olur kımse mutsuz haber vermez allah hepımızı sevındırsın hayırlısıyla sansıma yıne kımsecıkler yok herkeze ramazan carptı galıba
allah kabul etsin canım 3000 oldu.bende hiç bir belirti yok bu ayda olmadı yani aman napalım aylar bitmediya elbet benimde vakit zamanım gelecek ama dimiiisen nasılsın
belki bizim bebişler belirtisiz gelecekler hatice
ayy evet kız ne hava atarız hiç anlamadan oldu bende şaşırdım hiç beklemiyordum diye
görümcem öyle dedi valla benim hiç belirtim olmadı diye adeti gecikince anladı, zaten adet belirtileriyle aynı değil mi o nedenle farketmiyor insan tabi bizim gibi her şeyi araştırmayanlar canım:):) havamız olur bizim de evet
görümcenden aşağımı kalcan kız hem ben bilgim olduğu halde anlamadım dersin bidee off koptum
kızlaar çok başım ağrıyo:44:
tamam yeni regliden çıktım yine kendime yenii belirtiler aramaya başlarım artık ee napalım sabırsızıs işte Allh ne zaman yazdıysa o zaman olur tabiki hayırlısı inşallah canım bu tefriciye hakkında bilgi verirmisin ne zaman okucaz ve kaç tane bende okuyayım hepimizin ramazanı şerifimiz hayırlara vesile olur inşallah iyi gecelr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?