- Konu Sahibi haticemavi
-
ayy senin batın geçtimi kız seni heveslendirmak istemem ama benimde başım çok ağırıyordu gerçi hala ağrıyor
ohh yaa ohh görücem sizi parmağınızı bile kılmıldatmak istemiyorsun
çok uykum varrr, başım ağrımaya başladı ve çalışmak istemiyorum :95: bu arada kızlar ben gece baş ağrısından komaya girdim minoset yoktu parol içtim mecburen yoksa ölecektim bişey ollmaz sanırım daha hamile olup olmadığımı bilmiyorum
yok canım yaa 4 ünü bekliyorum bakalım , belirtileri başladı ama hamişlikle aynı olduğu için tetikteyim:) bu arada kuzenin eşi hamile hiçççç belirti olmamış bulantı hiç yok sadece 2 ay adet olacakmış sancısı olmuş o kadar şuanda da bi tek yumurtadan tiksiniyor neden oluyor acaba böyle sen bulantıdan ölürken o gayet rahat:78:
buarada kızlar düzenli beslenmeye başladım şimdi bigün balık bigün et bi gün tavuk eti yemeye çalışıyorum balık hapı ve vitamin ayrı zamanda folic asit alıyoırum sonra günde 3-4 tane ceviz ve 1 avuç fındık yiyorum he birde pınarın organik sütleri var yarın kilo ondan içiyorumm nasılll
buarada kızlar düzenli beslenmeye başladım şimdi bigün balık bigün et bi gün tavuk eti yemeye çalışıyorum balık hapı ve vitamin ayrı zamanda folic asit alıyoırum sonra günde 3-4 tane ceviz ve 1 avuç fındık yiyorum he birde pınarın organik sütleri var yarın kilo ondan içiyorumm nasılll
günaydın canım hoşgeldin malesef yok ama olucak ramazan ayında rabim ellerimizi boş çevirmiycek inşallah
yaa kızlar ben bu kaza ile hamile kalanlar var ya onları anlamıyorum hepsinin de yumurtlama gününe mi denk geliyor , bide ilk geceden hamile kalanlar var nasıl oluyor peki bi açıklama getirin şu olaya yaaa
Hoşbuldum canım, amin inşallah rabbim dualarımızı geri çevirmesin bu ay bebişlerle dolsun herkesin kucağı
Canım ya bende anlamıyorum bunları benim çevremde çok var balayından dönüp hamileyim diyolar ya şaka gibi :))
Nası denk geliyosa bu kadarıda pes doğrusu
Hoşbuldum canım, amin inşallah rabbim dualarımızı geri çevirmesin bu ay bebişlerle dolsun herkesin kucağı
Canım ya bende anlamıyorum bunları benim çevremde çok var balayından dönüp hamileyim diyolar ya şaka gibi :))
Nası denk geliyosa bu kadarıda pes doğrusu
bence de pes canım , arkadaşım ilk geceden hamile kaldı , yumurtlama gününe mi denk getirdi düğününü
hamile kalmanın tek yolu stresten uzak kalmak ve düşünmemek tekrar tekrar söylüyorum, becerebilen arkadaşlara ödül vereceğim
bence de pes canım , arkadaşım ilk geceden hamile kaldı , yumurtlama gününe mi denk getirdi düğününü
hamile kalmanın tek yolu stresten uzak kalmak ve düşünmemek tekrar tekrar söylüyorum, becerebilen arkadaşlara ödül vereceğim
bana ödül ver o zaman bende öyle kaldım
hayatım yaa ben onu ağzıma almak istemiyorum ki nasıl temizlenecek
bebisssssss ve bol bol dua
sana da geçmiş olsun canım bebiş iyiden iyiye hissettirmeye başlamış kendini anneciğine, ama beslenme biçimin güzel iyi bakıyorsun bebeğe. bulansa da kussan da yemeği ihmal etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?