Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ayy senin batın geçtimi kız seni heveslendirmak istemem ama benimde başım çok ağırıyordu gerçi hala ağrıyor

yok canım yaa 4 ünü bekliyorum bakalım , belirtileri başladı ama hamişlikle aynı olduğu için tetikteyim:) bu arada kuzenin eşi hamile hiçççç belirti olmamış bulantı hiç yok sadece 2 ay adet olacakmış sancısı olmuş o kadar şuanda da bi tek yumurtadan tiksiniyor neden oluyor acaba böyle sen bulantıdan ölürken o gayet rahat:78:

buarada kızlar düzenli beslenmeye başladım şimdi bigün balık bigün et bi gün tavuk eti yemeye çalışıyorum balık hapı ve vitamin ayrı zamanda folic asit alıyoırum sonra günde 3-4 tane ceviz ve 1 avuç fındık yiyorum he birde pınarın organik sütleri var yarın kilo ondan içiyorumm nasılll

ohh yaa ohh görücem sizi parmağınızı bile kılmıldatmak istemiyorsun

o konuda ben kıdemliyim canım hemde normal doğum

herşeyi evham yaparsanız işiniz var insanlar hamile olduğunu bilmeden neler yiyip içiolar Allah koruyordur sen merak etme tabi dikkat et ama bir ağrı kesiciden de bişi olmaz canım

ayy ne güzel inş hep böyle devam bende öyledim hiç belirtim yok hiç belirtim yok diye etrafda dolaşıyordum ama oluyor baş ağrısı dönmesi bulantılar tiksinmeler kusmalar oluyor ama olsun bebişim benimle olsunda bn doğana kadarda olsa razıyım

ohh ne güzel besle bebişini afiyet şeker olsun, bal kaymak olsun:) canım çekti dermişim

olması gerekende bu cnm herşeyden az az ye yarasın

günaydın canım hoşgeldin malesef yok ama olucak ramazan ayında rabim ellerimizi boş çevirmiycek inşallah

Hoşbuldum canım, amin inşallah rabbim dualarımızı geri çevirmesin bu ay bebişlerle dolsun herkesin kucağı

yaa kızlar ben bu kaza ile hamile kalanlar var ya onları anlamıyorum hepsinin de yumurtlama gününe mi denk geliyor , bide ilk geceden hamile kalanlar var nasıl oluyor peki bi açıklama getirin şu olaya yaaa

Canım ya bende anlamıyorum bunları benim çevremde çok var balayından dönüp hamileyim diyolar ya şaka gibi :))
Nası denk geliyosa bu kadarıda pes doğrusu

kızlar olay o günki heves hali o heyecan filanmış doktor bir arkadaş öyle demişti

bence de pes canım , arkadaşım ilk geceden hamile kaldı , yumurtlama gününe mi denk getirdi düğününü
hamile kalmanın tek yolu stresten uzak kalmak ve düşünmemek tekrar tekrar söylüyorum, becerebilen arkadaşlara ödül vereceğim

bana ödül ver o zaman bende öyle kaldım

Bu ay bende öyleyim, öyle olmaya çalışıyorum , çalışmaları belli biz düzene oturttum düşünmemeye çalışıyorum
Stres yapmamak için ve o süreyi beklerken meraktan çatlamamak için foruma bile girmek için tutuyorum kendimi biraz, çünkü burda okudukça herşeyi yorup bir anlam çıkarıp daha da meraklanıyorum
:))

Bu ay bende öyleyim, öyle olmaya çalışıyorum , çalışmaları belli biz düzene oturttum düşünmemeye çalışıyorum
Stres yapmamak için ve o süreyi beklerken meraktan çatlamamak için foruma bile girmek için tutuyorum kendimi biraz, çünkü burda okudukça herşeyi yorup bir anlam çıkarıp daha da meraklanıyorum
:))

Bugünlerde pek iyi haber yok herhalde değil mi, ben birşey kaçırmadım..[/COLOR]

Son düzenleme:
hayatım yaa ben onu ağzıma almak istemiyorum ki nasıl temizlenecek

canım daha pratik inan koltukaltına göre, eczaneden al bi tane sadece sana özel başkası kullanmayacak zaten, kullandıktan sonra ıslak mendille silersin yine de, 1 dk falan tutuyorsun ağzında ölçünce ötüyor zaten benim termometre bu kadar basit.

haticeeee canım teyzem 400 tane okumuş valla sağolsun, ben de 50 daha okudum. Allah kabul etsin inşallahhhhh . amin.

sana da geçmiş olsun canım bebiş iyiden iyiye hissettirmeye başlamış kendini anneciğine , ama beslenme biçimin güzel iyi bakıyorsun bebeğe. bulansa da kussan da yemeği ihmal etme..

sağol tatlım darısı inş başına isteyen herkese beslenmeme önem göstermeliyim tabiki kızlar sizde öyle şimdi işyerine yumurta pişirme makinası alıcam her sabah burda yumurta pişiricem domates salatalık peynir bunları da unutmadım ben sabahları 1 saat erken geliyorum trafiğe kalmamak için o 1 saati böyle değerlendicem inş sizinde olduğunda burdan konusuruz derizki bugun bunları yedik yarın bunları yices çok ii geliomus onu yemeyin kızlar zararlıymış ay ne güzel olıur burda öyle topiğler var ama ben size çok alıştım başka biyere gitmek istemiyorum sabah bi yere uğradım topiğlere bektım hiç ısınamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…