Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

60 daha okudum hatıcem eklersın hayırlı geceler sessız topık hayırlı bebek calısmaları rabbım sızınle olsun

günaydın kızlar nerelerdesiniz uyanamadık mı dahaa:)

benim karnım çok ağrıyor kesin adet olacağım son iki gün, bu ayda gelmedi bebiş kısmet eylül e inş:)

günaaayyyddııınn kızlar.

serfik adet olana kadar hamile olmadığına karar verme aynı ağrılar yeni gebeyken oluyor zaten tamameen adet olacakmış gibi oluyor.

ben izleyemiyorum yaa öyle şeyler hevesim kabarıyor gözler doluyor fena oluyorum:)
şu karın ağrısı da sıktı canımı bayağı eşim de çok hevesliydi ama napalım

günaaayyyddııınn kızlar.

serfik adet olana kadar hamile olmadığına karar verme aynı ağrılar yeni gebeyken oluyor zaten tamameen adet olacakmış gibi oluyor.

günaydın canım , ne biliyim anlamadım bide dün tam oruç açacağım bi ıslaklık hissettim doğru wc ye herhalde adet oldum dedim ama bişey yok iki gündür böyleyim ama ben hamileliğe vurmuyorum bide ilk defa oluyor koyu sarı bişeyler geliyor ama akıntı gibi değil çamaşırı kirletiyor açık açık yazdım kusura bakma canım ama tam anlatayım diye, üşütmüşte olabilirim

Günaydın kızlar, nasılsınız dünden beri herşey yolundadır umarımmm..
Ben tahminen bugün yarın yumurtlarım gibi, ama hiç takip etmiyorum umrumda değil yani
Gün aşırı çalışıyoruz sanırım yeter, vallahi yoruldum zaten sıcak iş güç derken pestili çıkıyor insanın

günaydın yokh, en güzelini yapıyorsun takip etme boşver takip ettik ne hallere düştük bu ay adet olursam bi daha ki ay ben de tınlamayacağım o zaman olur inş:)

yokh benim de bugün yarın yumurtlama günüm ben de senin gibi takip etmiyorum hatta gün aşırı da değil sadece 2 günü aşmamaya çalışıyorum o kadar

günaydın yokh, en güzelini yapıyorsun takip etme boşver takip ettik ne hallere düştük bu ay adet olursam bi daha ki ay ben de tınlamayacağım o zaman olur inş:)

Sorma tatlım ya geçen ay vallahi patlayacaktım ay yumurtladım mı ay karnım agrıdı yok göğsümde damar bilmem ne,
Bu ay vücudumu da dinlemiyorum ne hali varsa görsün
Yok başka türlü olmuyor, kazare yapanlar sanki yastık mı koydu ayakları mı dikti nabtı olunca oluyor işte,
Biz elde olmadan da olsa fazla kontrolcüyüz biraz akışına bırakmak lazım,
Ama herşey bir yana en zoru Bat'ı beklemek beni en çok yoran o, çalışmaları tamamlayınca bakalım 2 haftayı nasıl geçiricem bu sefer takmayacağım diyorum sözde inşallah merakıma yenik düşmem

yokh benim de bugün yarın yumurtlama günüm ben de senin gibi takip etmiyorum hatta gün aşırı da değil sadece 2 günü aşmamaya çalışıyorum o kadar

Evet canım, arayı fazla açmamak lazım
Biz geçen ay pek çalışamadık kesin ondan olmadı zaten kendimi avutmakta da üstüme yoktur hani
Şu netteki ovulasyon hesaplama motorlarına baktım ben bi sitede ayın 2'si çıkıyor diğerinde 3'ü tarihleri aynı girmeme ramen,
bunlarda karıştırmış hesabı kitabı, yoksa ben öyle profesyonel bi şekilde anlamıyorum yumurtlamadan falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…