Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

aynen canım bu ay kocişle bile tartıştık yumurtlama günlerinde yok göğüsüm de damar mı var gerildi mi falan filan yeterrrrrrdediğin gibi aynı şeyleri ben de söyledim geçen burada sanki ilk geceden ya da kaza ile hamile kalanlar yumurta kontrolü yaptı , artık kafaya takmak yok olacağı varsa olacak zaten, Rabbim Ol desin yeter

benim genelde yumurta çatlatma sırasında feci ağrım olur bu sefer olmadı daha ya daha çatlamadı ya da sessiz sedasız çatlayıverdi

battaşız biz ben istemiyommm kırmızı görmekkk gelmesin yaaaa ama gelicek galiba karnım çok ağrıyo offff

evet battaşım benim canım yaa kendimden çok senin hamiş kalmanı istiyorum sen daha uzun süredir bekliyorsun ben daha çırağım:):) inşallah görmezsin kırmızıları ben de arada kaynarım

inşallah canım... ticker ı nasıl yaptın canım ben de yapmak istiyorum:93:

daisypath yada tickerfactory diye siteler var
ordan istediğini seçiyorsun sonra oluşan resmin linkini kopyalayıp profilindeki çizelge yazısının yanındaki kutucuğa yapıştırıuorsun bu kadar

günaydın kızlarr nasılsınız benim karnım çok ağrıyorr hastalanıcam geliba

Günaydın Canım hoşgeldinnnn!

evet banada kızdı kocam geçen gün, bu ne böyle o mu oldu bu mu oldu olcağı varsa zaten olur dedi bağırdı

bizim hatice ile batımız aynı canım bekliyoruz bakalım başladı belirtiler

İnşallah gelmez kırmızılar

evet battaşım benim canım yaa kendimden çok senin hamiş kalmanı istiyorum sen daha uzun süredir bekliyorsun ben daha çırağım:):) inşallah görmezsin kırmızıları ben de arada kaynarım

olurmu öyle şey rabbim hepimizin kucağını dolduracak inşallah sadece sabıra ihtiyacımız var canım benim

daisypath yada tickerfactory diye siteler var
ordan istediğini seçiyorsun sonra oluşan resmin linkini kopyalayıp profilindeki çizelge yazısının yanındaki kutucuğa yapıştırıuorsun bu kadar

Ticker' da ne oluyor canım ben yine fransız kaldım

Hani takip etmeyecektik yahu, şu tickerın ne olduğunu bilmesemde çizelge falan deyince az çok çağrıştırdı yani

olurmu öyle şey rabbim hepimizin kucağını dolduracak inşallah sadece sabıra ihtiyacımız var canım benim

inşallah canım inşallah

Ticker' da ne oluyor canım ben yine fransız kaldım

Hani takip etmeyecektik yahu, şu tickerın ne olduğunu bilmesemde çizelge falan deyince az çok çağrıştırdı yani

yok canım yaa ben evlilik yıldönümüm için yapacağım bebek yok ki haftasını sayayım

yokh hayatım benim mesajlarımda altta çıkan ne kadardır evli olduğumu gösteren resim varya ondan

ben de istiyorum ondan:)

kızlar gunaydın o karın agrısı bendede var.ben esımı asker beklerken boyle safak saymadım bu ay gunler gecmedı safak 2 hatıce sefık bakın ben sızı unutmuyorum

kızlar gunaydın o karın agrısı bendede var.ben esımı asker beklerken boyle safak saymadım bu ay gunler gecmedı safak 2 hatıce sefık bakın ben sızı unutmuyorum

Biz de seni unutmadık canım ben isimleri aklımda tutamıyorum karıştım biraz oruç kafaya ver napacağız bu karın ağrısı yaa akıntı var mı sende tansell ya da ıslaklık oluyor mu , son iki dayanın kızlar görmeyeceğiz kırmızıları

yok cnm akıntım falam hemde hıc yok afedersın pecete koyuyorum gelırse anlıyım dıe tık yk dayan dayan heray dayan yınede cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…