- Konu Sahibi haticemavi
-
Sorma tatlım ya geçen ay vallahi patlayacaktım ay yumurtladım mı ay karnım agrıdı yok göğsümde damar bilmem ne,
Bu ay vücudumu da dinlemiyorum ne hali varsa görsün
Yok başka türlü olmuyor, kazare yapanlar sanki yastık mı koydu ayakları mı dikti nabtı olunca oluyor işte,
Biz elde olmadan da olsa fazla kontrolcüyüz biraz akışına bırakmak lazım,
Ama herşey bir yana en zoru Bat'ı beklemek beni en çok yoran o, çalışmaları tamamlayınca bakalım 2 haftayı nasıl geçiricem bu sefer takmayacağım diyorum sözde inşallah merakıma yenik düşmem
günaydın kızlarr nasılsınız benim karnım çok ağrıyorr hastalanıcam geliba
ay bugün herkeste bi karın ağrısıyla geliyo buraya :26:
ay hemen bozmayın hayatım moralinizi belli olmaz belki hamilelik belirtisidir
bizim hatice ile batımız aynı canım bekliyoruz bakalım başladı belirtiler
battaşız bizben istemiyommm kırmızı görmekkk gelmesin yaaaa ama gelicek galiba karnım çok ağrıyo offff
inşallah canım... ticker ı nasıl yaptın canım ben de yapmak istiyorum:93:
daisypath yada tickerfactory diye siteler var
ordan istediğini seçiyorsun sonra oluşan resmin linkini kopyalayıp profilindeki çizelge yazısının yanındaki kutucuğa yapıştırıuorsun bu kadar
günaydın kızlarr nasılsınız benim karnım çok ağrıyorr hastalanıcam geliba
aynen canım bu ay kocişle bile tartıştık yumurtlama günlerindeyok göğüsüm de damar mı var gerildi mi falan filan yeterrrrrr dediğin gibi aynı şeyleri ben de söyledim geçen burada sanki ilk geceden ya da kaza ile hamile kalanlar yumurta kontrolü yaptı , artık kafaya takmak yok olacağı varsa olacak zaten, Rabbim Ol desin yeter
bizim hatice ile batımız aynı canım bekliyoruz bakalım başladı belirtiler
evet battaşım benimcanım yaa kendimden çok senin hamiş kalmanı istiyorum sen daha uzun süredir bekliyorsun ben daha çırağım:):) inşallah görmezsin kırmızıları ben de arada kaynarım
daisypath yada tickerfactory diye siteler var
ordan istediğini seçiyorsun sonra oluşan resmin linkini kopyalayıp profilindeki çizelge yazısının yanındaki kutucuğa yapıştırıuorsun bu kadar
yapamadımmm
olurmu öyle şey rabbim hepimizin kucağını dolduracak inşallah sadece sabıra ihtiyacımız var canım benim
Ticker' da ne oluyor canım ben yine fransız kaldım
Hani takip etmeyecektik yahu, şu tickerın ne olduğunu bilmesemde çizelge falan deyince az çok çağrıştırdı yani
yokh hayatım benim mesajlarımda altta çıkan ne kadardır evli olduğumu gösteren resim varya ondan
kızlar gunaydın o karın agrısı bendede var.ben esımı asker beklerken boyle safak saymadım bu ay gunler gecmedı safak 2 hatıce sefık bakın ben sızı unutmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?